Prietene la bine si la greu - 5

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns dankutza spune:

Vreau si eu sa-mi spun parerea. Eu cred ca ar trebui sa trimitem in continuare pe adresa de mail comuna, orice material informativ avem. Cred ca si fetele de dincolo vor trimite pe aceeasi adresa. Cu siguranta ca si ele vor aprecia informatiile noastre, la fel cum si noi vom aprecia informatiile de la ele. Parerea mea! Eu, daca o sa am un material interesant, o sa-l trimit acolo.

Poze noi cu Pinky de la 4 luni (nascuta in 09.12.09)

www.youtube.com/watch?v=sBKDbH6wHNM" target="_blank"> Cezara "vorbeste" cu mami

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lylyana.ion spune:

Andre, mai zicea cineva ca se chinuie cu centura sa prinda scaunul, nu mai stiu cine , unele or fi prinse pe sub bancheta ca nu sunt folosite, poate d-aia n-a putut Gigi

Lili, mami de Alexandru (18.11.2009)
pozicile noastre

varsta noastra

"Cateodata uitam ca copiii abia au ajuns pe pamant. Sunt ca mici extraterestii:sub forma de energie nestavilita si potential in stare pura. Se afla aici intr-un fel de misiune exploratorie si tot ce incearca sa faca este sa inteleaga ce le trebuie sa fie oameni."
Copilul de pe Marte-Menno Meyjes

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihamora spune:

Monica - bafta la vaccin!

Monis - si Pup si Santiago care e suparici cu dintisorul.

Lumi si eu ma bucur sa va vad.Multumim.

Lavinia - bafta si voua!

Andre - am patit-o si eu urat in Mexic dupa o baie in piscina dimineata, sa treaca.Da, v-ati "distrat" putin cu scaunul

Michelle cu Tudor Mateo 18.11.2009 si MARIO DOMINIC 15.05.2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andrecluj spune:

Citat:
citat din mesajul lui lylyana.ion
Andre, mai zicea cineva ca se chinuie cu centura sa prinda scaunul, nu mai stiu cine , unele or fi prinse pe sub bancheta ca nu sunt folosite, poate d-aia n-a putut Gigi
Ramonika spunea, daca nu ma insel. Da' centura n-avea nimic, era ala tantalau. Daca aveti probleme la montare, m-am specializat, pot face filmulet la cerere. Chiara Ada, vita mia , Chiara creste Odiseea plecarii noastre acasa

Mergi la inceput

Mitzi, vazut "familia Felina"

pozicile noastre

varsta noastra

"Cateodata uitam ca copiii abia au ajuns pe pamant. Sunt ca mici extraterestii:sub forma de energie nestavilita si potential in stare pura. Se afla aici intr-un fel de misiune exploratorie si tot ce incearca sa faca este sa inteleaga ce le trebuie sa fie oameni."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lauradi spune:

Salutare!

Am fost cu copilu' la gradi;nu afcem mare lucru,incercam o acomodare timida asa,ca sa ne pregatim pt toamana...merge greu ,oricum,dar reusim noi pana la urma.Vad ca umpleti pagini intr-o veselie,pana diseara cand sper eu sa mai ajung sigur schimbati capitolu'
Ma duc sa pun masa acum si sa-i pregatesc niste peste soacrei,ca ma viziteaza
Va pup pe toate,stiti voi,fara exceptie...si mai catinel asa,da?ca iar trebuie sa bag maraton pe seara...

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Andrecluj

Citat:
citat din mesajul lui lylyana.ion

Ramonika spunea, daca nu ma insel. Da' centura n-avea nimic, era ala tantalau. Daca aveti probleme la montare, m-am specializat, pot face filmulet la cerere.

Chiara Ada, vita mia , Chiara creste
Odiseea plecarii noastre acasa

eu am reusit sa montez scoica in masina tot dupa un filmuletz marca youtube

pozicile noastre

varsta noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns raluci_b spune:

Andre, buna racorirea asta ah.........auzi dar in ce limba injurai ?
asteptam poze

Raluca, mamica de Remus Andrei(8 nov '09)
Poze BUBU
asa creste Bubu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dymomo77 spune:

Incerc sa recuperez ca e tare grele cu dintocii astia. La multi ani Tina si Smaranditza. Sa cresti mare Rares si sa fii sanatos.

mami fericit de Dan Mihail 28.10.2009
poze Danut[http://picasaweb.google.com/nov.dec2009/Dymomo77?locked=true#]

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andrecluj spune:

Citat:
citat din mesajul lui raluci_b
Andre, buna racorirea asta ah.........auzi dar in ce limba injurai ? asteptam poze
Crd ca am combinat toate limbile vorbite sa ma asigur ca ma intelege toata lumea Chiara Ada, vita mia , Chiara creste Odiseea plecarii noastre acasa

Mergi la inceput