Prietene la bine si la greu - 5

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns monica_80 spune:

Noi mergem azi la vaccin, in sfarsit....deja vaccinul nu mi se mai pare atat de horor cum mi se parea inainte, de cand cu ideea de operatie.

de scump Maria 13.12.2009

pozici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monis5 spune:

tre sa scriu si eu ce am pe limba... ca de ex cred ca am uitat s-0 felicit pe Mitzi pentru botez, s-o pup pe Lumi care e iar fara R. dar cu pisicutza cu frenul in regula , pe Alinus si Mihamora care au scos nasul in lume , pe Andre care face traznai in mare ...
... dar nu prea am chef ca piticutzul Santiago e suparat azi. A pleznit ieri gingia la un dintisor si e cam tristan, usor apatic, nici de supt nu a avut chef... L-am trimis la o plimbarica in parc cu bunica-sa, sper sa se intoarca mai veselovschi.

da, parc maine, Herasstrau, pe la pranz, cine mai doreste, cine mai pofteste

monis si piticutzul Santiago (Iulian 02 nov '09)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica_80 spune:

Andre, imi trimiti si mie pe PM detalii despre babycook, daca se poate?

de scump Maria 13.12.2009

pozici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lumi_Richard spune:

Mitzi,multumim. Si eu ma apucasem sa citesc `totul se intapla pana la 6 ani`,dar nu am mai continuat,nu stiu de ce,chiar imi placea cartea....rusinicaaa mie!

Monica,multumesc! Abia astept sa ne scrii cat de fericita esti ca sunteti si voi impreuna cu tati,si eu stiu ce simti. Si sper sa rezolvati problema hemangiomului!

Hmmmm....asta o fi logoree,sau asa sunt eu?! Sunt bucuroasa ca sunt `acasa`,cu fetele mele dragi si fulgusorii (pe care-i stiu dinainte sa se nasca-unii)

Lumi SEXY MUMMY de Alexa Annabelle Denise 7 Oct 2009

Poze Alexa Annabelle Denise

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laviniablaga spune:

Fetelor...scrieti cu o viteza ametitoare...eu as scrie....dar printul ma cam acapareaza...tocmai l-am convins sa stea pe burta singur...fara sa il ajut eu....

Am facut si programare la vaccinul de 6 lunite...maine dupa=amiaza mergem sa ne intepe!

va multumim tuturor, din nou, pentru urari!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andrecluj spune:

Citat:
citat din mesajul lui mitzi2005
mi-am adus aminte, Andre ce te invidiez pentru scaldatul in mare, dar imi pare rau de efecte sa treaca repede
Nu ma invidia ca nici sa shed bine nu poci. Desi apa era calduta, nu pricep, in fine, trece. Chiara Ada, vita mia , Chiara creste Odiseea plecarii noastre acasa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monis5 spune:

fetele cu curiozitati despre avocado, uitati aici niste detalii, de pe un blog pe care eu il urmaresc mereu
Pofta buna

monis si piticutzul Santiago (Iulian 02 nov '09)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andrecluj spune:

Lumi Vreau si eu sa va felicit, chiar daca azi esti tristuta, eu te imbratisez si stii ca trece o luna zburand. Ioi ca nu ma pot concentra sa scriu la fete dragi. Tre sa dau copy - paste la mesajul de la Monis , pupandu-l pe Santi in acelasi timp (n-am facut traznai in mare, ca eram fara tati, doar baita). Monica Cu mare drag, da activeaza-ti PM-ul. Chiara Ada, vita mia , Chiara creste Odiseea plecarii noastre acasa

Mergi la inceput

Ufff,noroc cu Monis! Mitzi felicitari pt botez si pisoias crestin!
Mihamora,ma bucur sa te vad,distractie placuta in Spania!
Dymomo,nu am vazut pozicile inca,dar te felicit pt noua coafura acum si ma bag la pozici mai tarziu! Ce mai face Danut?
Monis,felicitari pt dintoc!!! Si eu sunt home alone,pisicuta e cu buni la plimbare!
Andre,imi pare rau pt probleme,lasa ca vine vara si nu mai racesti dupa balaceala!
Strumfy,si eu m-am simtit bine la intalneala,abia astept sa va vad din nou!

Mergi la inceput

Avocado-nu mi-a placut prima oara cand am mancat,dar dupa un timp pur si simplu m-am indragostit-acum iar suntem putin `certati`-cred ca am mancat prea mult in timpul sarcinii. Mancam fara sa-l prepar,cu lingurita.Sau in salate-cu salata verde,rosii,branza,pui si ou-un deliciu(cu ulei de masline si otet balsamic). Si la restaurantul mexican-un guacamole mai mult decat delicios!
Daca vreti sa pastrati o jumatate pt a doua zi,stropiti-o cu suc de lamaie,altfel oxideaza.

Ce mai face burtica noastra draga(Alexa).Cati centimetri are samburel?

Mergi la inceput