Gravidute prin FIV(61)
Raspunsuri - Pagina 9
BuburuzaL spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui many_bani Buburuza sper ca de acum necazurile sa te ocoleasca si sa ai o sarcina frumoasa pe mai departe de care sa te bucuri la max. ![]() mami de Vlad (29.10.2009)Poze |
Iti multumesc! Si eu sper si imi doresc la fel atat pentru mine cat si pentru celelalte gravidute! Tu ai scapat deocamdata...si acum te bucuri de minunea ta...Intr-adevar, pentru fivoase, nu e chiat atat de usor... cred ca traim sarcina de la o ecografie la alta, si intre ele, fel de fel de ganduri...Dar la capatul calatoriei celor 40 de saptamani, satisfactia, fericirea sunt nemarginite! Pup

------------------------------------
Cea mai fericita
cu acte in regula!!! Doamne, numai TU poti face minuni!!!

adipapazi spune:
buburuza,
si gandeste pozitiv, celalalt e un luptator. nu te mai uita inapoi. fruntea sus ca facem galerie.
tamy, ai sfat pe PM.
pupi la toate.
Adi
+11
many_bani spune:
Fetelor, mamici si burtici pe unde sunteti?
Haideti sa face galerie, sa scoatem agitatele si sa asteptam proapete gravidute 

Am tras cu ochiul pe la aspirante
Pupici
mami de
Vlad (29.10.2009)
Poze
tamaryllis spune:
Catalina, sa ma treci si pe mine pe prima pagina, te rog - fiv Kaali Budapesta cu Dr. Peter Kovacs, ET 20.04.2010, DPN 10.01.2011.
Multumesc!
7+
incepand cu anul 2010 voi fi o
fericita!
MTHFR C677T heterozigot, proteina S 51%, PAI 4G/5G heterozigot
Am avut un vis: mergeam pe o plaja iar Dumnezeu pasea alaturi de mine, iar pasii ni se imprimau pe nisip, lasind o urma dubla... Atunci mi-a trecut prin minte ideea ca fiecare din pasii nostri reprezentau o zi din viata mea. M-am oprit ca sa privesc in urma... Dar am observat ca in unele locuri in loc de doua urme nu mai era decit una singura.Am revazut filmul vietii mele. Locurile in care nu se vedea decit o singura urma corespondeau cu zilele cele mai intunecate ale existentei mele: zile de neliniste si de rea-vointa, zile de egoism sau de proasta dispozitie, zile de incercari si de indoiala, zile de nesuportat... Zile in care eu fusesem de nesuportat. Si atunci intorcindu-ma spre Domnul am indraznit sa-i reprosez: Totusi ne-ai promis ca vei fi cu noi in toate zilele! De ce m-ai lasat singur in zilele cind aveam cea mai mare nevoie de Tine? Iar Domnul mi-a raspuns: Dragul meu, zilele pentru care n-ai vazut decit o singura urma de pasi pe nisip sunt zilele in care te-am purtat pe brate...
Dupa Ademar Barros, poet brazilian.
adipapazi spune:
fetelor, ce stiti despre sarcinile gemelare carora le trebuie serclaj? de ce se poate ajunge la serclaj? am un nou pitic pe creier.catalina, cunosti?
Adi
+12
catalina2307 spune:
Adipapazi.... nu intrebi persoana potrivita. ![]()
Dupa experienta avuta eu spun un singur lucru. La sarcinile gemelare, obligatoriu cerclaj.
Dragaica spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui adipapazi fetelor, ce stiti despre sarcinile gemelare carora le trebuie serclaj? de ce se poate ajunge la serclaj? am un nou pitic pe creier.catalina, cunosti? Adi +12 |
Eu n-am facut cerclaj, colul meu e beton, la 12 SA era 4,2cm, 16 SA era 3,9cm, 20 SA era 4,7cm la 24 SA era 5,4cm, 28 SA era tot 5,4cm, trebuie sa spun ca eu de la 19 saptamani am contractii nedureroase foarte dese.
Am ajuns la urgenta de 2 ori in ultimile 2 luni cu contractii la fiecare 5 min., aici astia nu-ti dau nimic pentru contractii decat daca ti se deschide colu, al meu cum era lung si inchis m-au tinut 5 ore cu perfuzii pe baza de saruri ca sa ma hidrateze m-au legat la aparate sa-mi masoare intensitatea/frecventa contractiilor si pentru monitorizarea inimii la bebei dupa care m-au trimis acasa.
Tie de ce iti trebuie cerclaj, ai probleme cu colul?
http://community.webshots.com/user/Dragaica
Graviduta fericita
28+ de
Tudor Sébastian si
Félix AlexandruAMR 8 + saptamani de stat la caldurica, Doamne ajuta.
elenada spune:
buna fetelor
Adipapazi la sarcinile gemelare e bine sa fie facut cerclaj. poate ca in timpul sarcinii nu o sa fie nevoie de el dar e bine sa fie facut. Eu nu am avut probleme cu colul pana la 32 de saptamani cand brusc colul s-a scurtat si se tinea doar in firul de cerclaj. fara cerclaj nasteam la 32 de saptamani asa cu cerclaj am dus sarcina pana la 38 de saptamani cand am avu programata cezariana.
Am o prietena care a nascut luna trecuta la 29 de saptamani. Medicul a considerat ca nu e nevoie de cerclaj ca e colul bun si pe la 28 de saptamani au aparut problemele. De ce sa risti cand poti sa fii precauta.
Sarcini usoare fetelor si la termen va doresc
elena
fericita de pitici pretiosi
Ana Maria &
Matei Stefan - 18 iulie 2009
Piticii mei iubiti
Povestea noastra in Tabu
***CAMPANIA NOASTRA *** www.petitieonline.ro/petitie-p28651051.html" target="_blank">PETITIA NOASTRA - semneaza si tu!!
Moniland spune:
Pup si eu gravidutele si mamicile si fetele dragi de FIV.
Eu nu am avut cerclaj ca dr. nu a vrut sa-mi faca, si am nascut la 39 sapt si 4 zile.
Doamne ce mai trece timpul... nici nu mai stiu cum eram gravida, nici nu-mi amintesc pustoaicele mele cand erau mici. Acum nu mai sunt bebelusi, sunt fetite.
Traiam si eu dintr-o eco in alta si a zburat timpul. Imediat vor avea 1 anisor si nici macar anul acesta nu stiu cum a trecut. Sunt ocupata si nu am timp sa ma bucur de ele. Cateodata stau si le privesc cat de frumoase si mari s-au facut. Dar nu realizez ca sunt ale mele.
Bucurati-va de burtica si sa faceti multeeeeee poze.
de
Laura Ioana
Irina Maria(26 iulie 2009)