Gravidute prin FIV(61)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mirela2 spune:

Citat:
citat din mesajul lui tamaryllis

Mirela, Cata,
Mirela, maine sa fie o zi minunata pt. tine!

incepand cu anul 2010 voi fi o fericita!

MTHFR C677T heterozigot, proteina S 51%, PAI 4G/5G heterozigot
Am avut un vis: mergeam pe o plaja iar Dumnezeu pasea alaturi de mine, iar pasii ni se imprimau pe nisip, lasind o urma dubla... Atunci mi-a trecut prin minte ideea ca fiecare din pasii nostri reprezentau o zi din viata mea. M-am oprit ca sa privesc in urma... Dar am observat ca in unele locuri in loc de doua urme nu mai era decit una singura.Am revazut filmul vietii mele. Locurile in care nu se vedea decit o singura urma corespondeau cu zilele cele mai intunecate ale existentei mele: zile de neliniste si de rea-vointa, zile de egoism sau de proasta dispozitie, zile de incercari si de indoiala, zile de nesuportat... Zile in care eu fusesem de nesuportat. Si atunci intorcindu-ma spre Domnul am indraznit sa-i reprosez: Totusi ne-ai promis ca vei fi cu noi in toate zilele! De ce m-ai lasat singur in zilele cind aveam cea mai mare nevoie de Tine? Iar Domnul mi-a raspuns: Dragul meu, zilele pentru care n-ai vazut decit o singura urma de pasi pe nisip sunt zilele in care te-am purtat pe brate...
Dupa Ademar Barros, poet brazilian.

sarumana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BuburuzaL spune:

Gravidutele mele dragi,

A venit si randul meu sa va marturisesc ceva...desi am tot amanat momentul pentru a mai consulta si alte pareri si a nu avea alte dubii...
Se pare ca bebele meu cel mic s-a oprit din evolutie Azi mi s-a mai confirmat inca o data ...Nu e usor de primit o astfel de veste, dar raman optimista si fericita pentru invingatorul/invingatoarea care a ramas cu mami! Acest bebe este foarte bine dezvoltat, sarcina frumos pozitionata, si suntem in parametri cu toate masuratorile, ceea ce ma bucura nespus! Am auzit si inimioara...un sentiment de-a dreptul incantator! Si chiar daca nu mai avem gemenasi la purtator, burtica mea tot pretioasa ramane! sa evoluam frumos!

Cata te-as ruga cand ai timp sa faci rectificarea pe prima pagina.

Castelana cred ca nu este usor, dar imi imaginez cat de frumos este!!! Incet incet te obisnuiesti cu noul statut, si cel mai important este ca sunteti bine si cresteti frumos!!!Tare ma bucur!!!

Adhnana bun venit draga mea! Sa duci sarcina bine pana la capat!

Moniland sunt minunate comorile tale!

Dragaica cum te mai simti?

Va pup pe toate si numai bine, atat voua, cat si burticilor, dar mai ales bebeilor!

------------------------------------
Cea mai fericita cu acte in regula!!!

Doamne, numai TU poti face minuni!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catalina2307 spune:

Buburuzule, imi pare tare rau. Important este ca a ramas un pui rezistent si ambitios.
Am modificat....

Mergi la inceput

Cata multumesc! Ai dreptate, macar mi-a mai rams o bucurie... si acum asta e cel mai important!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dragaica spune:

Bubu imi pare sincer rau ca nu o sa ai gemenasi dar nu-ti fa probleme e bine macar ca celalalt bebel e bine si se dezvolta normal.

Eu ce sa fac la pat, contractii, no-spa, magneziu, nervi, nu pot pleca nicaieri, tre sa stau in permanenta intinsa. Devine din ce in ce mai greu, acum astept data de 2 iunie sa merg sa-i vad

http://community.webshots.com/user/Dragaica
Graviduta fericita 26+ de Tudor Sébastian si Félix Alexandru

AMR 10 + de stat la caldurica, Doamne ajuta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns huski spune:

Buna dimineata!

La multi ani tuturor Constantinilor si Elenelor!

Iana sa-ti traiasca gemenasii

Castelana da-i un grasunelului tau din partea mea

Sheritra, te-am vazut in pozele de la intalneala, mama ce burtica frumoasa ai

Catalina,

-ici noilor gravidute si sarcina usoara!

Noi suntem bine, crestem mari, radem in hohote , rontaim manute toata ziua....avem 7,600kg

-ici tuturor!

Huski, mami de Raducu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sheritra spune:

Huski sa-ti traiasca baiatul mare si sa vina si o surioara soon!!!!

Shery 31 & cu inimioara Alesia (30.10.2007)

AMR -5

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tamaryllis spune:

Fetelor, la cine faceti voi morfofetalele? Si ce medic va urmareste sarcina?
Eu, in urma unui sfat primit, am sunat sa ma programez pt morfofetala la dr. Herghelegiu, dar pana in octombrie nu mai este loc. Am sunt si la dr Pop, insa la el e loc pt luna septembrie.
Deci pt morfofetala de 12 saptamani nu stiu unde sa merg.
Aseara ma gandeam ca imi fac planuri pe termen cam lung, dar iata, sa gasesti un loc, trebuie sa stii ca ramai insarcinata inainte cu 6-7 luni.

incepand cu anul 2010 voi fi o fericita!

MTHFR C677T heterozigot, proteina S 51%, PAI 4G/5G heterozigot
Am avut un vis: mergeam pe o plaja iar Dumnezeu pasea alaturi de mine, iar pasii ni se imprimau pe nisip, lasind o urma dubla... Atunci mi-a trecut prin minte ideea ca fiecare din pasii nostri reprezentau o zi din viata mea. M-am oprit ca sa privesc in urma... Dar am observat ca in unele locuri in loc de doua urme nu mai era decit una singura.Am revazut filmul vietii mele. Locurile in care nu se vedea decit o singura urma corespondeau cu zilele cele mai intunecate ale existentei mele: zile de neliniste si de rea-vointa, zile de egoism sau de proasta dispozitie, zile de incercari si de indoiala, zile de nesuportat... Zile in care eu fusesem de nesuportat. Si atunci intorcindu-ma spre Domnul am indraznit sa-i reprosez: Totusi ne-ai promis ca vei fi cu noi in toate zilele! De ce m-ai lasat singur in zilele cind aveam cea mai mare nevoie de Tine? Iar Domnul mi-a raspuns: Dragul meu, zilele pentru care n-ai vazut decit o singura urma de pasi pe nisip sunt zilele in care te-am purtat pe brate...
Dupa Ademar Barros, poet brazilian.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns many_bani spune:

La mullti ani piticilor, mamicilor si taticilor care azi isi serbeaza ziua de nume.

Buburuza sper ca de acum necazurile sa te ocoleasca si sa ai o sarcina frumoasa pe mai departe de care sa te bucuri la max.
Castelana ma bucur ca sunteti cu totii bine .
Huski sa-ti traiasca grasunelul, de acum tot o sa roada pumnii si tot ce prinde
Sheritra AMN 5 sapt.? Doamne ce a trecut timpul. Sa ai o nastere usoara si bebeline sanatoase
Cata aici sperand ca mai arunci cate un ochi.

Noi sunte bine, am terminat cu vaccinurile, acum respiram pana la un an. La 6 luni si jumatate Vlad avea 8kg si 73 cm. Ne diversificam, a fost greu la inceput sa pape si altceva decat tzitzi, dar acum este ok.
W-E placut
Pupici

mami de Vlad (29.10.2009)
Poze

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Dragaica

Bubu imi pare sincer rau ca nu o sa ai gemenasi dar nu-ti fa probleme e bine macar ca celalalt bebel e bine si se dezvolta normal.

Eu ce sa fac la pat, contractii, no-spa, magneziu, nervi, nu pot pleca nicaieri, tre sa stau in permanenta intinsa. Devine din ce in ce mai greu, acum astept data de 2 iunie sa merg sa-i vad

http://community.webshots.com/user/Dragaica
Graviduta fericita 26+ de Tudor Sébastian si Félix Alexandru

AMR 10 + de stat la caldurica, Doamne ajuta!

Ei...ce sa facem...asta este...Ne-am revenit, tocmai ca bebele sa nu sufere si el!!!Sa dea Dumnezeu sa mergem cu bine inainte, ceea ce iti doresc din inima si tie! Cred ca nu-ti este usor, dar dupa ce nasti vei vedea ca a meritat tot efortul!Mai ai un pic de tras...Sa fii tare...Pupic si numai bine!!!

Mergi la inceput