Gravidute prin FIV(61)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns castelanaC spune:

Buna fetele!
Fetele mele dragi stiu nu am mai intrat de mult timp, dar sunt tare zombi, nu ma pot odihni asa bine si gata. Baiatul meu e tare dragutz si dulce, creste, alaltaieri la 5 saptamani avea 5.800 kg, deci bine de tot, 60 de cm in lumgime, el papa, doarme, caca si acum mai nou zambeste si sta si treaz, se uita ca e curios peste tot.
noaptea doarme de la 10 seara la 2-3 apoi la 7 se trezeste impreuna cu tati si avem micul dejun. Programul asta il are de 2-3 saptamani, ziua nu-l las nemancat mai mult de 3 ore sa aiba perioada de respiro noaptea.ziua e muzica mereu in casa (clasica) si asa daca doarme e mai linistit.
In rest ce sa va mai zic, la noi nu se mai termuna vizitele, am avut zile cu nenumarate persoane in casa si sincer nu mai putea sa fac fata la conversatii, copil, alaptat ( ca ma suge nu gluma), credeam ca daca vin toti odata scap, dar de unde... in fine toata lumea vine sa-l salute pe puiul nostru.
Ne facem planuri sa venim acasa, dupa vaccinul de 2 luni asteptam cam 10 zile si ne luam zborul, sa vedem cum va fi.

va pup si nu va suparati ca n-am mai intrat, dar incerc sa scriu mai des, ca pe vremuri.

va pup si sarcini usoare!!!!!!!!!!
bebelini sanatosi!!!!!!!!!!

castelana fericita mami de Cezar
luni am deschis ouletul nostru de

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claudia79 spune:

Ce frumos castelana, Cezar al vostru pare un bebe model are putin peste o luna si deja aveti program regulat cu numai 3 treziri pe noapte! te poti odihni cat el doarme?papati bine... ai si curaj sa pleci acasa la cateva luni...eu mi-as dori f tare sa pot zbura 9 ore acasa cu fata dar cred ca numai dupa 6 luni o sa am curaj. va pupam si sa ne mai scrii!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Adhnana spune:

buna tuturor!
ma primiti si pe mine?
Am reusit la fiv 2 cu Prof Marinescu + Dascalescu, ET in 3 mai, DPN 20 ianuarie 2011. Mai am un baietel Alexandru-Bogdan reusit tot prin FIV cu Prof Marinescu + Cocei, nascut in 8.10.2007. Mi-ar face mare placere sa apar si eu in listuta.
Multumesc mult si va pup pe toate.

Adhnana lui Alexandru-Bogdan (8.10.2007) si 4+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tamaryllis spune:

ajutoooor!
plasturii pt herpes de la comped sunt siguri in sarcina?

incepand cu anul 2010 voi fi o fericita!

MTHFR C677T heterozigot, proteina S 51%, PAI 4G/5G heterozigot
Am avut un vis: mergeam pe o plaja iar Dumnezeu pasea alaturi de mine, iar pasii ni se imprimau pe nisip, lasind o urma dubla... Atunci mi-a trecut prin minte ideea ca fiecare din pasii nostri reprezentau o zi din viata mea. M-am oprit ca sa privesc in urma... Dar am observat ca in unele locuri in loc de doua urme nu mai era decit una singura.Am revazut filmul vietii mele. Locurile in care nu se vedea decit o singura urma corespondeau cu zilele cele mai intunecate ale existentei mele: zile de neliniste si de rea-vointa, zile de egoism sau de proasta dispozitie, zile de incercari si de indoiala, zile de nesuportat... Zile in care eu fusesem de nesuportat. Si atunci intorcindu-ma spre Domnul am indraznit sa-i reprosez: Totusi ne-ai promis ca vei fi cu noi in toate zilele! De ce m-ai lasat singur in zilele cind aveam cea mai mare nevoie de Tine? Iar Domnul mi-a raspuns: Dragul meu, zilele pentru care n-ai vazut decit o singura urma de pasi pe nisip sunt zilele in care te-am purtat pe brate...
Dupa Ademar Barros, poet brazilian.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catalina2307 spune:

Citat:
citat din mesajul lui tamaryllis

ajutoooor!
plasturii pt herpes de la comped sunt siguri in sarcina?

Medicul meu spune ca nu....ceai de musetel si crema de galbenele. Cam atat.

Adhnana, bine ai venit, te trec acum.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns castelanaC spune:

Citat:
citat din mesajul lui claudia79

Ce frumos castelana, Cezar al vostru pare un bebe model are putin peste o luna si deja aveti program regulat cu numai 3 treziri pe noapte! te poti odihni cat el doarme?papati bine... ai si curaj sa pleci acasa la cateva luni...eu mi-as dori f tare sa pot zbura 9 ore acasa cu fata dar cred ca numai dupa 6 luni o sa am curaj. va pupam si sa ne mai scrii!

Draga Claudia, merci mult de tot, sa stii ca iti servesc cam 2-3 saptamani si-i faci un programel copilului, bineinteles elastic si in functie de cum il simti ca se adapteaza.
Ziua mananca cam la 3-4 ore, intotdeauna acealeasi ore sa stii.
Noaptea avem acum performanta ca ne trezim o singura data acum, deci leaga noaptea 4-5 ore de somn, papam si apoi pana la 6-7 dimineata alta repriza de somn. El a fost un baietel bun de cand am venit acasa, doarme numai in patutul sau si-n camera sa, chiar daca-l mai adormim in brate cand este obosit si nu reuseste singur, il punem doar acolo la el si este perfect pentru toata lumea.
Colici nu au fost pana acum, sunt atenta ce mananc, dar incet incet gust din toate si urmaresc apoi reactia copilului. Beau zilnis ceaiuri de cand am nascut: babicalm, apoi anason cu chimen, apoi fennel cu chimen. Am fazut ca a fost perfect asa pana acum.
De mancat mananca bine ( la 5 saptamani aveam deja peste 5700 gr, nascut de 4500) doarme bine, are momente de veghe mai lungi, rade, studiaza tot din jurul sau si incepe sa "gangureasca" raspunde cu reactiile fetei cand vorbim cu el.
Acum ma mai odihnesc si eu, la inceput nu putea, asta mi-a dat ceva reactii nasoale mie. De oboseala nu mai puteam nici sa ma ridic din pat, dar somnul tot nu ma lua. Dar incet incet mi-am intrat in ritm si incerc sa stau macar in pat cat doarme el, daca nu pot sa dorm.
Pentru asta nici la calculator nu am mai stat.
Tu? ce mai faci? Cum esti?
Te pup si ai mare grija de tine!

castelana fericita mami de Cezar
luni am deschis ouletul nostru de

Mergi la inceput

Catalina, multumesc! Am rezolvat pana la urma.
Am si eu o intrebare: e posibil sa asculti inimioara la 5 sapt si 3 zile? Ma gandsec ca poate Albu nu a vrut sa-mi zica nimic, ca acu are antecedente(cu Mirela)! Cu toate ca mi-a zis inainte sa-mi faca eco ca e f putin probabil sa poata fi ascultata inimioare la 5 sapt si 3 zile. M=a chemat la 7 saptamani.
Stau si ma intreb chestia asta pt ca vad ca o fata de pe forum care a ramas natural merge la 5 sapt si 3-4 zile sa asculte inimioara!

Am avut un vis: mergeam pe o plaja iar Dumnezeu pasea alaturi de mine, iar pasii ni se imprimau pe nisip, lasind o urma dubla... Atunci mi-a trecut prin minte ideea ca fiecare din pasii nostri reprezentau o zi din viata mea. M-am oprit ca sa privesc in urma... Dar am observat ca in unele locuri in loc de doua urme nu mai era decit una singura.Am revazut filmul vietii mele. Locurile in care nu se vedea decit o singura urma corespondeau cu zilele cele mai intunecate ale existentei mele: zile de neliniste si de rea-vointa, zile de egoism sau de proasta dispozitie, zile de incercari si de indoiala, zile de nesuportat... Zile in care eu fusesem de nesuportat. Si atunci intorcindu-ma spre Domnul am indraznit sa-i reprosez: Totusi ne-ai promis ca vei fi cu noi in toate zilele! De ce m-ai lasat singur in zilele cind aveam cea mai mare nevoie de Tine? Iar Domnul mi-a raspuns: Dragul meu, zilele pentru care n-ai vazut decit o singura urma de pasi pe nisip sunt zilele in care te-am purtat pe brate...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catalina2307 spune:

tami - nu cred ca a incercat sa te linisteasca sau sa gaseasca o scuza....inimioara la 5s3z destul de putin probabil sa se vizualizeze.Dupa 6s insa poti sa faci eco fara probleme.
La sarcinile naturale nimeni nu iti garanteaza ca sunt5s3z sau si 4z....se presupune. Dar la fel de bine pot fi 6s. Ei calculeaza dupa ultima menstruatie nu dupa ovulatie.....cine stie cand s-a intamplat. La FIV lucrurile sunt mult mai clare.

Daca s-au vizualizat : sacul gestational, ecoul embrionar, vezicula vitelina - eu zic ca nu este cazul sa iti faci probleme.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mirela2 spune:

Citat:
citat din mesajul lui tamaryllis

Catalina, multumesc! Am rezolvat pana la urma.
Am si eu o intrebare: e posibil sa asculti inimioara la 5 sapt si 3 zile? Ma gandsec ca poate Albu nu a vrut sa-mi zica nimic, ca acu are antecedente(cu Mirela)! Cu toate ca mi-a zis inainte sa-mi faca eco ca e f putin probabil sa poata fi ascultata inimioare la 5 sapt si 3 zile. M=a chemat la 7 saptamani.
Stau si ma intreb chestia asta pt ca vad ca o fata de pe forum care a ramas natural merge la 5 sapt si 3-4 zile sa asculte inimioara!

stai linistita tami, e prea devreme pt inimioara
asa cum a spus si catalina, daca s a vazut sacul, embriononul, vezicula vitelina e totul in regula

Mergi la inceput

Mirela, Cata,
Mirela, maine sa fie o zi minunata pt. tine!

Mergi la inceput