Gravidute prin FIV(61)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns brunadria spune:

sheri felicitari!!
sanatate si o viata frumoasa printeselor! sa te bucuri de ele

"Tant qu'il y a de la vie, il y a de l'espoir."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns huski spune:

Sherrriiii FELICITARI!!!
Sa-ti traiasca printesele (toate trei) si sa-ti aduca numai bucurii.
Iti doresc recuperare rapida si muuuuuuult lapitc in tzitzik

Felicitari si noilor mamici Zapp si Carla
Sa va traiasca si sa fie sanatosi!

Crisidenii felicitari pentru reusita!
Stai cat mai relaxata, nu face niciun fel de efort si sigur vei trece peste aceasta problema cu bine.
Multe fete care astazi sunt mamici fericite au sangerat in sarcina (si eu in sapt 9 si 11).
Bafta multa!

Huski, mami de Radu Theodor (28.01.2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns many_bani spune:

Bravo Shery, sa traiasca bebelinele, sa fie sanatoase si papacioase iar tie recuperare rapida. Te asteptam sa ne pove.

Cata multumim de veste, pupam fata

mami de Vlad (29.10.2009)
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elenada spune:

Felicitari Shery. Sa fiti sanatoase si fericite toata viata voastra.

elena fericita de pitici pretiosi Ana Maria & Matei Stefan - 18 iulie 2009

Piticii mei iubiti

Povestea noastra in Tabu

***CAMPANIA NOASTRA *** www.petitieonline.ro/petitie-p28651051.html" target="_blank">PETITIA NOASTRA - semneaza si tu!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adipapazi spune:

shery, care va sa zica te-a pacalit profu ca te cheama la socializare si cand colo el vroia sa socializeze cu printesele tale! ce mari le-ai facit, closca ce esti! bun cuibar burtica ta! bravooooooooooo! sa fiti sanatoase!!!!!!

Adi +17 cu si

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claudia79 spune:

Sheri, sa-ti traiasca fetele!!!Mai poti de bucurie???
Recuperare rapida si lapte din belsug sa le dai la amandoua printesele!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dragaica spune:

Abia m-am intors de la control si-am intrat sa dau raportu repede.
In mare vestile sunt bune.....zic in mare pentru ca bebe Felix este inca micut, a luat doar 220g in greutate in 2 saptamani, acum are 1880g, caputu tot micut. Doctorul mi-a zis sa nu-mi fac probleme ca este inca in grafic si atat tip cat da din picioare e bine.
Bebe Sebastian are 2200kg, totul in grafic si miscacios.
Surpriza mare a fost la colu.....are 5,9cm doctorul a zis ca de mult nu a mai vazut un col atat de lung si inchis la 33 de saptamani la o sarcina gemelara.
Sa vedem cum o sa evolueze mai tarziu cica am sanse sa duc sarcina pana la 38 saptamani

http://community.webshots.com/user/Dragaica
Graviduta fericita 33+ de Tudor Sébastian si Félix Alexandru

AMR 3 + saptamani de stat la caldurica, Doamne ajuta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andrada.P spune:

Sheri FELICITARI!!!!!!!! Le-ai facut mari, Sherico! Bravo tie! Sa fie sanatoase, mancacioase si necolicioase! Sa le cresti usor si sa le vezi repede jucandu-se cu Alessia
Dragi bebeline de Sheri, bine ati venit pe lume! Sa fiti sanatoase, sa cresteti mari, sa fiti prietene si sa aveti o viata frumoasa, plina de iubire!

Crisidenii si eu am sangerat cateva saptamani incepand cu saptamana 7. Cauza a fost o usoara dezlipire de placenta care a creat un hematom. Tot ce am avut de facut a fost sa stau f linistita. In perioada aia nu prea m-am dus la birou, am lucrat de acasa si am pus 7 utrogestane in loc de 6. Eu cred ca nu ai de ce sa te ingrijorezi. Din cate am vazut eu, sangerarea la inceput de sarcina gemelara e destul de frecventa. Nu ai fost la dr? Nu ti-a spus care e cauza?

toate gravidutele si bebeii!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns denisa220972 spune:

Sheri sa fiti sanatoase toate patru si taticului rabdare foarte multa cu cele patru printese ale lui, ma bucur enorm pentru voi toti.

si

Si pentru gravidutele actuale sarcina la termen si BB sanatosi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miruna79 spune:

Felicitari noilor mamici Claudia , zapp , Sheri sa aveti copii sanatosi cumintei si mancaciosi si voua refacere usoara dupa nastere.
crisidenii si eu am sangerat in saptamana 6 -7 cateva zile a fost si sange rosu cu cheaguri, am stat cuminte la pat am luat tratamentu in continuare am luat nospa in plus si a fost bine pana la urma, se pare ca in perioada verii pe caldura se mai formeaza niste lacune vasculare din cauza vasodilatatiei.
Multa sanatate...

Speranta este ceea ce ne indreapta corabia vietii catre tarmurile implinirilor....

Miruna mami de Daniel 24.februarie.2010

Mergi la inceput