Pareri prof.dr Baceanu Gabriel

Pareri prof.dr Baceanu Gabriel | Autor: raluca30

Link direct la acest mesaj

As dori sa stiu daca cineva a fost/este pacienta la prof.dr.Baceanu,din cate am inteles lucreaza la spitalul Polizu.Mi-a fost recomandat si urmeaza sa ma programez in luna mai la dumnealui.M-ar ajuta o opinie sau doua..,aici sau pe PM.Mersi!

20+

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Sheannamp spune:

Du-te linistita.
E un ginecolog extraordinar si un om deosebit.
Are ceea ce numai medicii daruiti au: un fler extraordinar.
Mi-a urmarit exemplar sarcina iar la cezariana (in urgenta) a facut minuni si mi-a salvat uterul si copiii.

Sa-i dea Dumnezeu multa sanatate!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mike2002 spune:

Apropo de "Dr" Bacean. Cumnata mea a "contribuit" la bunastarea d-lui "Dr" cu aproape 90 mil lei vechi pe timp de aproape un an si a facut tot ce i s-a spus, diagnosticul nefiind pus foarte ferm insa pe un RMN s-a vazut o tumoare pe creier. "Performanta" reusita de Bacean a fost sa o ajute sa faca o pareza si sa-si piarda vederea datorita presiunii exercitata de tumoare pe creier. Dupa fiecare sedinta i se spunea ca merge spre bine. Acum a reusit sa se desprinda de influenta acestui sarlatan si nu e un cuvant greu, si s-a operat cu succes la Bucuresti medicii de aici spunand dupa prima vizonare a RMN ca trebuia deja operata si nu ar fi avut atatea probleme.
Nu sunt contra acestui tratament dar pentru cazuri atat de grave si un "doctor" care practic te condamna la pierzanie si ia si bani pt. asta.
Deci sorry dar pt. mine Baceanu= SARLATAN si un "om" fara prejudecati si credinta pe care o invoca este doar prefacatorie.

Mergi la inceput