Buna ! Am si eu nevoie de un sfat ...Am fost la un ecograf abdominal si mi-a spus ca am in ovarul drept un chist omogen cu diametrul de 22,6 mm, mi-a dat trimitere la ginecologie dar inca nu am ajuns , am pe sapt viitoare programare. Ma gandeam , nu este posibil sa fie folicul acel asa zis chist .Nu am dureri, nu ma deranjaza si sunt si inainte de ciclu.Mi-e frica sa nu ajung la operatie si sa-mi scoata ovarul ...:(
Citat: |
citat din mesajul lui adina233 Buna ! Am si eu nevoie de un sfat ...Am fost la un ecograf abdominal si mi-a spus ca am in ovarul drept un chist omogen cu diametrul de 22,6 mm, mi-a dat trimitere la ginecologie dar inca nu am ajuns , am pe sapt viitoare programare. Ma gandeam , nu este posibil sa fie folicul acel asa zis chist .Nu am dureri, nu ma deranjaza si sunt si inainte de ciclu.Mi-e frica sa nu ajung la operatie si sa-mi scoata ovarul ...:( |
Daca esti inainte de ciclu nu are cum sa fie folicul (ar fi trebuit sa se sparga la ovulatie) ci chist. Se poate rezolva si cu un simplu tratament nu cu operatie neaparat. Nu intra in panica si mergi la ginecolog.
Lachi mamica de Karina si Iris
http://www.dropshots.com/lachione#albums/a%20treia%20luna