Un sfat,va rog!!!

Un sfat,va rog!!! | Autor: andreeaben

Link direct la acest mesaj

Buna ziua.Problema noastra a mai fost discutata,dar imi cer scuze ca nu stiu unde sa caut acum....E vorba despre Andrei,baietelul meu,care are 3 ani si 5 luni.Am constatat azi ca la putzica lui,sub pielea de pe gland s-a adunat un graunte galbui de smegma cred,am incercat usor sa-l imping catre extremitatea superioara,dar stiu ca fiind un procedeu destul de delicat,merge greu.Ma intereseaza cum as putea sa scot grauntele adunat acolo,exista ceva crema care favorizeaza curatarea sau la baita,cam cat dureaza pana se poate curata.Mentionez ca n-am facut decalotarea aceea,nu sunt adepta ei...doctorita de familie zice ca bine am facut ca nu am facut-o(in sfarsit o persoana care imi da dreptate).
Multumesc si astept sa imi scrieti.Intre timp mai caut sa vad ce gasesc sa citesc despre.
Andreea

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns doxinu spune:

To ce poti face este sa astepti sa iasa singura(smegma).Nu este nici un pericol,are rol de lubrifiere.Nici io nu sunt adepta decalotatului si dupa apropape 3 ani este decalotat.Timpul le rezolva pe toate

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreeaben spune:

Tot eu scriu..am gasit o postare a cuiva si la raspunsusri am vazut ca se recomanda crema de galbenele si baita calda..si nu fortat,asa cum banuiam si eu.O sa incep prin a incerca usor sa directionez basicutza adunata sub pielicica,spre iesire,dupa ce ii fac baita calda si il ung cu crema.Nu voi forta pentru ca am vazut ca multe fete au scris ca in final poate iesi de la sine,insa voi ajuta putin si eu,nu cred ca strica sa fac asta,atata timp cat e fara traumatism.

Multumesc ca ati citit macar postarea mea,chiar daca nu mi-a raspuns nimeni.O sa mai caut pareri,dar intre timp ma apuc de asa zisul tratament.
Andreea,mami de Andrei (19.nov.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreeaben spune:

Multumesc,Ioana!

Mergi la inceput