Mladite si mugurasi de mai-iunie 2008 (156)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Reallaura spune:

Aelita uitam. Ti-am vazut pozele Ce frumosi sunteti toti 3, si burtica si copiii!
MIhaser trici aia cu pedale e pt bb mai mare, banuiesc ca Eli inca nu o agreeaza! Mircea are 4 masini: una de parc, 2 de casa, una tot de parc, dar pt knd o avea 3 ani mai incolo..am vrut sa-i luam d-aia cu buton de merge singura, dar i-a fost frica sa se urce in ea in magazin. In parc nu-i e frica, da ture, dar in magazin, p-aia nu a vrut-o

Laurita, mami de Mircea Ioan, 15 mai 2008 si Ilinca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Danicris spune:

Neatza, fete dragi.

Belleane, multumim frumos de aprecieri.

Lilly, multumim de complimente.

Laurita, are zile cand face de 4-5 ori, zile cand face mai putin, insa face si noaptea, in fiecare noapte o schimb, pe la 3-4 dimineata. La fel cu mesele de noapte, are nopti cand papa de 2 ori, nopti cand se trezeste de 4-5 ori si mananca. Daca papa destul numai cantaru’ poate sa spuna, vezi cat ia in greutate.

Lori, foarte tare Robert ca-si trage singur mucii.

Aelita, da-ne si noua reteta de linte. Eu n-am curaj sa incep procesul “pipi/kk la olita”, astept sa vina vara, sa nu fie nevoie sa spal si pantaloni. Pe de alta parte nici nu am timp acum sa alerg cu olita dupa el si sa-l schimb de n ori pe zi. Bafta ! Am vazut pozele, ce frumosi sunteti !!! Superba poza cu umbrelele, haioasa cea cu tati si copiii adormiti.

Simonix, sa ne tii la curent cu procesul “olita”, sunt curioasa cum procedeaza tanti a voastra si in cat timp reuseste sa-l scape de pampers pe Robert.

Doloress, zapada, brrr !!! Vai, ce patanie cu wc-ul, bine ca nu s-a intamplat nimic.

Laurita, imi pare rau sa aud asemenea vesti, multa sanatate va doresc.

Dani, mami de

Vlad Andrei 23.06.2008 si Andra Elena 31.03.2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns YLARI spune:

Neata fetelor!
O noapte buna am avut, desi tot muceste. Dar nu tuseste, nu febra, nu nimic. Ieri se juca singurica si deodata a inceput sa planga si a dus mana la gura. Am intrebat-o ce o doare si si-a bagat degetul in gura. Deci clar sunt maselele. I-am zis sa vina sa o dau cu gel in gurita sa treaca durerea si a venit mititica, a deschis gurita asa de cuminte... Cu batista bebelusului am hotarat sa nu o mai tin cu forta si am constatat cu stupoare sa sta de buna voie si nici nu mai urla. Deci probabil asta o impacienta, faptul ca era imobilizata. In fine, noi tot cu nurofen, nazomer si ophtamesone. Ieri am uitat sa cumpar oscilo, asa ca pe asta nu i l-am dat...
Cu olitza... de cand e la gradi, Eva imi cere pe olita. De cele mai multe ori nu face nimic, o ia la sanatoasa in kuru gol prin casa de ma apuca disperarea. Dar intr-o zi a vazut adaptorul ptr wc si a cerut pe el, am pus-o si... stupoare, a facut un pishu mic. Eram intr-al noualea ceeer!!! Istoria nu s-a mai repetat, nu pot sa spun ca sunt focusata pe problema dar din cand in cand o mai pun sperand ca o sa faca.
Laurita ce rau imi pare ca sunteti asa... of, poate totusi nu o sa va atinga si pe voi raceala si o sa treaca repede. Tu nu iei un oscilo, ceva? Parca era si un sirop homeopat, stodal, ptr durerea de gat. Te pup iubita!
Mai ce trasnai fac bebelacii vostri, dragii de ei... Luminel si Eva a avut intr-o vreme chestia asta cu mazgalitul. Sotul ii spunea in gluma Tonitza Intr-o seara ne-am trezit cu toti peretii din casa mazgaliti, cu toate culorile, eu radeam de ma tavaleam, sotul era suparat varza, lucru care de asemenea ma distra peste masura, iar Eva avea o fatza de nevinovata... Pana la urma am spalat peretii cu buretele si au iesit operele de arta. De atunci ne arata cu degetul pe perete in fiecare zi ca acolo a desenat ea.
Ieri am ajuns la gradi mai devreme si m-am oprit la usa sa imi bag tel mobil in geanta. Inauntru se auzea Eva maraita, chiar plangacioasa as putea sa spun. Zic: ia sa stau sa ascult putin, sa vad daca o baga cineva in seama. Si s-a auzit ingrijitoarea Ioana, asa frumos vorbea cu ea, din Iubita nu a scos-o si incerca sa-i distraga atentia, pot sa spun ca ieri mi s-a luat o piatra de pe inima cand am vazut cum se poarta cu ea...
Va pup pe toate fetelor si o zi buna.
Ah eu mazare fac cel putin o data pe saptamana, o adora! Pun si morcovei si iese duuulceee (de exemplu mama nu pune morcovi in mancarurile de felul 2, mie imi place ca da un gust dulceag)
Aelita, da, da-ne iubita si noua reteta de linte, please!
Mai vroiam sa spun una-alta dar si asa m-am intiiiiins... lasati ca revin, ma duc sa beau cafelutza.
Aaaa... si ptr voi o portie

YLARI

EVA mea

ticker

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Reallaura spune:

Danicris, Ylai
Aelita uitam sa cer reteta cu linte...si eu o vreau! merci

Laurita, mami de Mircea Ioan, 15 mai 2008 si Ilinca, 19 aprilie 2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mi_bebelina spune:

Buna fete dragi!
Iar a facut figuri calculatorul .....de azi sper sa n-o mai patesc ca asa de rau e fara .....
In primul rand vreau sa urez copilasilor ce au implinit deja 2 anisori, sa va faceti mari piticilor, sa fiti ascultatori si degraba pishacioshi la olita!(ca tot am vazut ca se discuta pe aici).
Nu am apucat decat sa citesc ultimele 3 pagini, nu cred ca o sa am timp sa recuperez.

Laura, imi pare rau de tuse. Sa dea DD sa va faceti bine repejor!

Ylari, cum mai esti cu dieta? Mai tii? Eu sunt pe baricade...intr-o zi sper sa arat si eu mai...umana.Ma bucur ca doamnele de la gradi iti dau incredere ca Eva e pe maini bune!

Simonix, ce cald e mai la voi....si la noi a fost mai cald ieri, dar mai bate vantucul....sper sa vina vara mai repede!

Noi mai asteptam un picut cu dezvatatrea de pampers..mie mi se pare destul de frigut in casa, mai ales ca eu mereu tin geamul deschis la bucatarie. Asa ca asteptam vara! Sau poate se invata la gradi sa mearga cu copiii la wc-urile acelea micute. De cand cu constipatia nu prea mai accepta olita.

Deliutza Broscutza

Deliutza micutza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Danicris spune:

Fetelor, ajutati-ma cu un sfat, va rog. Vreau sa cumpar pat lui Vlad dar nu pat normal de o persoana ci un pat mai mic, de copil, care sa aiba eventual si aparatoare laterala sa nu cada. Ati vazut pe undeva ? Voi de unde ati cumparat paturile copiilor ?

Maine merg in Buc la control cu copiii, ma opresc la Ikea, stiu ca acolo sunt insa vreau sa am mai multe variante. Multumesc frumos.

Dani, mami de

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simonacip spune:

neata
Sis, pup Ilincutza, hai ca mergeti azi la dr si va fi bine, asta e, trece si faza asta. Abia astept sa mai cresteti si voi, sa mai dispara problemele!!!OOf.
Dani, sunt bine, incerc sa ma acomodez la sv...E greu, dar nu mai zic nimic. Bine ca e. Ma bucur ca fata e bine, Doamne AJuta!! AM vazut si pozele, e o dulcetzica dolofanica. Ma, voi imi faceti pofta de-o fetitza...
Alysh, ce frumoasa esti, burticutza. Cre dca va fi maricel si Lucutza...
Simonix, v-am vizionat si pe voi cu mare placere.
Doloress, zapada????Tocmai ce te bucurai si tu de o vreme mai buna pe la voi pe acolo.
Cleo, calatorie frumoasa!! Ce misto ca plecati! Si sanatate!!
La fel Larei(Adriana). Sa dea Dumnezeu sa va faceti bine repede.
Va pup, ma intorc la trebi...

Simona, mami de baieti
"Cele ce sunt cu neputinta la oameni sunt cu putinta la Dumnezeu."
"Tine mintea ta in iad si nu deznadajdui"

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Danicris

Fetelor, ajutati-ma cu un sfat, va rog. Vreau sa cumpar pat lui Vlad dar nu pat normal de o persoana ci un pat mai mic, de copil, care sa aiba eventual si aparatoare laterala sa nu cada. Ati vazut pe undeva ? Voi de unde ati cumparat paturile copiilor ?

Maine merg in Buc la control cu copiii, ma opresc la Ikea, stiu ca acolo sunt insa vreau sa am mai multe variante. Multumesc frumos.

Dani, mami de

Eu nu te prea pot ajuta. In camera Deliei am cumparat o canapea extensibila ca sa poata dormi unul din noi cu ea....dupa ce adoarme ii pun la margine perne si ... am rezolvat problema. Mandra mea oricum avea nevoie de pat mare ca la cat de fataie noaptea...

Deliutza Broscutza

Deliutza micutza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns YLARI spune:

Mi_bebelina, da, sunt pe baricade! Bine, duminica am pacatuit cu 2 gogosi cu gem si cu 2 sarmale Dar gata! Am 59,6 kg de la 65!!!! Deci ma declar multumita. Si dupa ce incep serviciul o sa mai imi fac un abonament la salon. Au o gramada de proceduri de ingrijire corporala. Sunt addicted Felicitari ca si tu continui, ai o saptamana, nu?

Esme, vroiam sa te intreb daca are ceva daca folosesc la retetele de prajituri oua de ratza in loc de cele de gaina. Am o gramada trimise de soacra-mea de la tzara si nu stiu ce sa fac cu ele, ca asa sa le mancam prajite, fierte... mai rar... Mercic.

Azi i-am comandat sotului o pereche de adidasi ptr ziua lui, cred ca o sa se bucure foarte mult.
Evei insa nu stiu ce sa ii iau, oricum vreau sa ii iau jucarii, nu haine, haine ii cumparam oricum, si un copil inca nu apreciaza hainutele, ei se bucura la jucarii... Asa ca please, aveti idei? Tricicleta are... laptop de jucarie are, puzzel-uri are... set bucatarie are... cuburi are... papusi... nici nu se uita la ele... sunt in pana de idei... creioane... v-am povestit ce face cu ele...

YLARI

EVA mea

ticker

POZE

Mergi la inceput

Simonacip, reacomodare usoara la serviciu!
Ylari, da mai, si eu am mai pacatuit in week-end, dar merg mai departe. Cat despre cadouri, si eu sunt cam in pana. Sambata i-am cumparat un ursulache mare de plus(mai mare decat ea)pentru ca de fiecare data cand ne duceam in supermarket ii lua si ii pupa si ii imbratisa pe aia mari.....a fost un succes total. Rita e cea mai iubita jucarie acum, asa am botezat-o pe ursoaica.I-am mai cumparat un scaunel de camping pentru ca noi mergem foarte des la iarba verde si nah, trebuia sa aiba si copilul. La fel i-am cumparat si un leagan de lemn, sa-l agatam de vreun copac cand mergem la gratar.
Dar vazusem la Ikea sevalet, pe o parte e tabla de scris cu creta, pe cealalta e rola de hartie pe care poate desena, picta...sunt tentata sa-i iau de ziua ei, desi sotul face mofturi ca oricum va picta la gradi...in fine, mai vedem. Si a mea are tricicleta, din aia cu bat de impins si cu bare ca sa nu cada, insa la bloc la tata are u copil o trici de-asta doar cu pedale si pe Delia o tenteaza foarte mult...se suie pe ea si se impinge cu picioarele, nu pedaleaza. Eu ziceam ca e cam devreme pentru asa ceva, dar...sa vedem.

Deliutza Broscutza

Deliutza micutza

Mergi la inceput