Fulgusori de nov.dec2009 (67)
Raspunsuri - Pagina 18
luciandrea spune:
UUIIIIIIII! se vede ca e week-end, si ce week-end calduros, noi am fost 2 zile plecati la nasi, ca a fost ziua naului. Imi pare rau ca nu v-am anuntat.
Cu intarziere spun si eu LMA ingerasilor :DAVID, FLAVIUS, BECCA, sa va traiasca si sa va aduca numai bucurii si feicire!
Fetelor, care atiplecatin calatorii asteptm vesti.
CAMY, chiar se vede ca ai slabit, spune-mi ce regim tii...
Noi suntem bine, mai stam un pic si iesim pe afara, asa ca va pe toate.
29+ MARIA
www.flickr.com/photos/38638325@N05/?saved=1" target="_blank">poze cu noi
lorelix spune:
BUN REGASIT
ce fac mamicile si
?
noi am sarbatorit 1 MAI si 2 prin parc, a fost foarte cald..si muuuulta lumeeee frate
camy, v-ati intors de la sibiu?
cum a fost?
nasa
, pe unde umbli?
tot la gratare?
si abia astept sa discutam diverse
XENA , FORUMISTA RAZBOINICA !!!
Daniel-Matei
sa fie SANATOS!
tiusca spune:
'Neatza gagici!
Dupa un we plin de plimbari(prin capitala)suntem plini de muci si cu ochii lacrimand.Cum ati petrecut?
My_Lady0091 spune:
neatzaaaaaaaaaaaaaa...si bine v-am regasit...
noi pe la gratare...am plimbat copilul de l-am zapacit de cap...plecam dupa ce manca papa de amiaza si ne mai intorceam seara..ii faceam baie si adormea instant..fara leganat
fii-mea a inceput sa vorbeasca in legea ei...ce pot intelege eu e doar MAMA(clar)..si BABA..restul onomatopeelor..nu le pot reproduce..dar te minunezi..indata ce pot postez un filmulet.
azi am de-a treaba..spalat..maturat..aspirat..facut mancare la copil..eheeeee....
o zi cu soare va doresc..si imediat pun pozici noi la semnatura.
Mariuca acasa la buni 20.04.2010
cum s-a nascut broscutza mea
" Sunt o pana de vultur pe coama unui leu/
O crusta de sare sub unghia unui zeu..."
Sum,esse,fui-by me
My_Lady0091 spune:
gata...vizionare placuta la pozicile noastre noi...
la semnatura le gasiti
Mariuca 5 luni
Sum,esse,fui-by me
A_driana spune:
neata,
raportam si noi un 1 mai frumos, la tara, mici, bere....soare de ne-am ars..aer curattttt........asa bine a fost...
si un 2 mai petrecut la Felix, tot asa frumos...
fete io am o intrebare...(desteapta rau )...voi cum stiti daca la copil ii place mancarica pe care i-o dati? adica...david cateodata se stramba, dar nu arunca din gura (doar o scoate asa cu limbuta ca si cum o gusta), si mananca tot cat ii dau...dar nu se ,bucura'...deci io habar n-am daca ii place sau nu
lady, am vazut pozele, frumoase foc...numa pitica ta stie sta intr-un cot ....si zice MAMA??? pai david nu zice nimic...nici vorba de mama....
A_driana, de David-Andrei
My_Lady0091 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui A_driana fete io am o intrebare...(desteapta rau )...voi cum stiti daca la copil ii place mancarica pe care i-o dati? adica...david cateodata se stramba, dar nu arunca din gura (doar o scoate asa cu limbuta ca si cum o gusta), si mananca tot cat ii dau...dar nu se ,bucura'...deci io habar n-am daca ii place sau nu lady, am vazut pozele, frumoase foc...numa pitica ta stie sta intr-un cot ....si zice MAMA??? pai david nu zice nimic...nici vorba de mama.... A_driana, de David-Andrei |
ADY...intra aici...sper sa te lamuresti cu papa
Mariuca 5 luni
Sum,esse,fui-by me
rgagapie spune:
Buna fetelor,
Nu prea mai avem timp sa intram si pe net, facem plimbari foare lungi.
Avem o problema: este normal sa nu faca pipi timp de mai bine de 12 ore??????? A da si cam vomita apa destul de des in jet, oare de ce?
Zambeste, maine poate va fi mai rau.
Poze noi
Poze botez
Ramona de Maya Paula (17.11.2009)
My_Lady0091 spune:
ramo sal...probabil nu stii ca fetele s-au mutat de aici la alt topic.daca tu crezi ca vrei sa ne parasesti...ele sunt la discutii generale/prieteni dintotdeauna/prietene la bine si la greu.
a fost alegerea lor..si de asta te anunt si pe tine..suntem fair play....tu alegi unde vrei sa fii..daca vrei sa schii si acolo si aici.cum a facut si magdaz_ina...noi primim bucuroase...
Mariuca 5 luni
Sum,esse,fui-by me
My_Lady0091 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui rgagapie Buna fetelor, Nu prea mai avem timp sa intram si pe net, facem plimbari foare lungi. Avem o problema: este normal sa nu faca pipi timp de mai bine de 12 ore??????? A da si cam vomita apa destul de des in jet, oare de ce? Zambeste, maine poate va fi mai rau. Poze noi Poze botez Ramona de Maya Paula (17.11.2009) |
ramo..e clar..tre sa mergi la un pediatru..ceva se intampla..cine stie....eu nu ma pricep..si nu imi dau cu parerea ca.sa te sperii..cel mai bine sa o vada pe Mayutza mamii un pediatru....ehe de cand nu am mai vb cu tine...Paola..mi-a ramas in minte numele asta frumos
Mariuca 5 luni
Sum,esse,fui-by me