Fulgusori de nov.dec2009 (67)
Raspunsuri - Pagina 11
roxyaly spune:
Adriana stai linistita ca si Matei mai face verde inchis kk.chiar kaki as putea spune.ma bucur tare ca e totul ok la eco.pupam baiatul frumos si cuminte.
Da , Laura vad ca deocamdata nu mai e suparat bebe.Saru-mana ca te-ai gandit la noi.
Camy la multi ani inainte alaturi de Pustache si de Flavius.Sunteti buni de cinste.
ei da, sa va spun ce am facut zilele in care am tras chiulul de pe forum.M-am plimbat cu masina cu fii-miu.ii place asa ca maine dimi plecam la tata la Baia Mare.E ceva drum pana acolo si cam am emotii dar sper ca Matei sa fie de gasca.normal am face cam 6 ore dar acum cu piciul cred ca vreo 8.deci va rog sa imi tineti pumnii.
Acum fac lista cu ce tre sa iau.Of laptele asta praf sa vezi mini-bucatarie in masina.
mami Matei Constantin
roxyaly-poze
tiusca spune:
Povestea mea seamana mult cu a ta.Sunt mama a doi baietei,am servici,baiatul cel mare e la gradi.Picanterii nu am ptr.tine.Viata mea are o rutina la fel ca a ta:treburi casnice,joaca cu copii si viata sociala cu prietenii.Nimic special...
Seara mi-o impart cu sotul si copii,mai putin pe forum ca nu am loc de sot..
Nu am fost coerenta ptr.ca bebe ma striga
A_driana-drum bun si vacanta placuta.Sper ca bebe sa fie cuminte si sa va bucurati de calatorie
My_Lady0091 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui tiusca Povestea mea seamana mult cu a ta.Sunt mama a doi baietei,am servici,baiatul cel mare e la gradi.Picanterii nu am ptr.tine.Viata mea are o rutina la fel ca a ta:treburi casnice,joaca cu copii si viata sociala cu prietenii.Nimic special... Seara mi-o impart cu sotul si copii,mai putin pe forum ca nu am loc de sot.. Nu am fost coerenta ptr.ca bebe ma striga A_driana-drum bun si vacanta placuta.Sper ca bebe sa fie cuminte si sa va bucurati de calatorie |
...dar nu voiam picanterii...
ci doar sa te cunoastem mai bine...ca poze nu avem..
Mariuca acasa la buni 20.04.2010
cum s-a nascut broscutza mea
" Sunt o pana de vultur pe coama unui leu/
O crusta de sare sub unghia unui zeu..."
Sum,esse,fui-by me
A_driana spune:
neata de la noi...puiul meu a dormit pana la 6:30 fara nici o trezire...iupiii...
fetelor multumesc mult pt incurajari...imediat trebe sa primesc rezultatele analizelor mele...
vai ce-mi place ce citesc pe aici...fetele care postati lucruri interesante va multumesc
camy, sa te vindeci repede si Fla sa nu aiba nimic...of pacatoase is ,treburile astea'...si david ii fascinat de sticle cu apa...
lauraB, nu stii cumva daca se pastreaza la fel de bine legumele pasate? sau legume cu carnita pasata?....noi plecam in iunie la un parc de distractii pe 2 zile si ma gandesc ca voi avea nevoie de asa ceva.....si la noi sunt f scumpe borcanele si ma gandeam daca pot eu face acasa (mai ales ca stiu ce pun in ele, nu-mi plac deloc alea cumparate)
roxy sa aveti drum bun, piciul sa fie cuminte...si sa va simtiti bine
tiusca, cred ca m-ai confundat...roxy pleaca in calatorie, nu eu
lady, LA MULTI ANI BECCAI, SA FIE SANATOASA, FERICITA SI SA-SI BUCURE PARINTII
A_driana, de David-Andrei
My_Lady0091 spune:
Bebe VLAD de mamy...Many_bany
Bebe ROBERT de mamy Miramar
LA MULTI ANI MARIE REBECCA AYANNA
....sa cresti mare....sa fii sanatoasa...si sa ne bucuri zilele...mult timp de acum incolo...
Imi vine sa plang si chiar plang...pentru ca nu pot sa cred ce minune de copil a putut sa iasa din burtica mea...nu pot sa cred ca Dumnezeu m-a binecuvantat pe mine...dandu-mi-o pe ea..nu cred ca o merit..insa ma bucur ca o am...insfarsit am ceva al meu...ceva ce nu poate nimeni sa ia..NIMENI..UMAN.
In fiecare zi ma uit in ochii ei si vad cata nevoie are de mine...cata iubire are in ea..cata puritate...si cat de frumoasa e..nu spun frumoasa pantru ca e copilul meu..ci frumoasa pentru ca e frumoasa...si destepta pentru ca e desteapta...
Ma rog la Dumnezeu sa imi dea sanatate sa pot fi mereu langa ea..sa o protejez de orice rau..sa ii ghidez pasii in viatza...sa o invat sa fie ce nu am putut eu fi si am vrut...si sa fiu acolo atunci cand va zbura sa isi cladeasca propiul viitor..sa o pot proteja mereu..fie si din umbra.
La multi ani iubirea mea...si ii multumesc lui Dumnezeu ca mi te-a trimis...sa ne iubim pentru TOTDEAUNA...esti parte din mine si sunt parte din tine..bebe-le lui mami.ma duc la o pipa...m-a luat plansul rau
Mariuca acasa la buni 20.04.2010
cum s-a nascut broscutza mea
" Sunt o pana de vultur pe coama unui leu/
O crusta de sare sub unghia unui zeu..."
Sum,esse,fui-by me
tiusca spune:
E clar ca imi mai trebuie o cafea!A_driana-imi cer scuze.Sunt chiar chiauna in dim.asta.Atunci ii urez lui Roxyaly calatorie placuta.
Mai postez dupa ce mai beau o cafea ca sa nu mai scriu prostii...
My_lady eu am o chestie cu pozele.Cand era M.mic i-am poze pe net si m-am trezit ca au fost expuse pe un site nu tocmai ptr.copii.Ca sa pun poze ar trebuie sa am acordul sotului(ca pana la urma e si familia lui) si nu cred ca o sa-l am
Deci ma duc la cafea....
roxyaly spune:
Lady La multi ani din inima pentru Becca.Pfuaiiiiiii m-a luat plansul..o meriti pe ptica din inima si o sa fie minunea ta frumoasa toata viata de acum inainte....... o sa iti umple zilele de fericire cand se va trezi si iti va zambi, o sa te inmoi toata cand iti va zice mama si uite asa de acum inainte toata viata noastra le e dedicata lor...... minunilor noastre.
ma duc si io la o pipa ca acum doarme fiu-miu si o sa plang afara.
Kiss u
mami Matei Constantin
roxyaly-poze
roxyaly spune:
Tiusca multumesc pentru urari.Sper sa fie totul ok.Daca o sa pot intru de la tata sa va zic cum am ajuns.
Si asa e cu pozele astea pe albume publice, pot fi folosite in moduri nu tocmai ok dar asta e, e alegerea fiecaruia si da, ai dreptate tre sa il intrebi si pe sot daca poti pune poze ca sa nu ai apoi discutii.
mami Matei Constantin
roxyaly-poze
A_driana spune:
am primit analizele, sunt toate in limitele normale, mai putin VSH-ul, dar mami zice ca sigur ii de la infectia de la picior...iupiiii...la ficat sunt toate ok, desi colecistul ma omoara......ce fericita sunt...si mami poate pleca linistita la fratemeu ca ,fetita' ei ii bine
cam aceleasi jocuri ma joc si eu cu david, cu oglinda, rade cand se vede, facem avionu, tata-sau ii spune povesti si ii canta (are o inspiratie si ii f inventiv)....revistele i le plac, sa se uite la tv, desi nu il las....se joaca f mult in patutul lui cu jucariile.....altceva nu-mi vine in minte
lady, ce frumos ai scris tu acolo...
A_driana, de David-Andrei
roxyaly spune:
Adriana Doamne ce ma bucur ca esti ok.
Sigur VSH-ul e marit din cauza unghiutei buclucase asa ca stai linistita. yupiiiii dai e baut ca este totul ok da?
mami Matei Constantin
roxyaly-poze