**Capsunele-n scutecele (119)** Bun Venit Dominic
Raspunsuri - Pagina 9
bettyR spune:
Bun venit Dominic! sa cresti mare, sanatos si frumos!
Madi, La multi ani! pentru Ana, ce domnisoara frumoasa ai si ce bine iti seamana!
Liviana, La multi ani!
Madi spune:
La multi ani Liviana!
Multumesc ca v-ati uitat la pozele noastre!
Cu semanatul cu mine..nu stiu ce sa zic, printre prietenii/cunostintele noastre parerile sunt impartite. Ana seamana cu mine la ochi, dar in rest e un melanj intre mine, sotul meu, tatal meu si soacra mea
Citat: |
citat din mesajul lui carstea Madi, eu aveam impresia ca Ana e micuta si slabuta dar in poze pare voinicuta. |
Carstea Ana mea nu a fost niciodata genul slabut. Mica, da, dar slabuta nu prea. An@ are o Ana delicata si frumoasa, poate te gandeai la ea.
Irinusha spune:
Salutare plantatie!
Scuzati tacerea, n-am avut timp de nimic ...
Din inima "La multi ani!" capsuneilor, care deja au implinit 3 anisori:
Victor, Daphne, Lara, Ioana, David, Rares, Andrei, Aurora, Bob, Oliver, Jacob, Ana, Mario, Vlad, Diana, Alexandru, Diana, Cezar!!!
Sa cresteti mari si sanatosi!!!
Liviana!
Sanatate si impliniri! Familie frumoasa in continuare!
Andrada, felicitari! Sa-ti traiasca mezinul si sa va aduca alaturi de fratior numai bucurii!
Intreba cineva de tort. Eu l-am facut pe asta in premiera: http://www.culinar.ro/forum/continut/Retete-in-imagini/10122/Tort-joffre-cu-portocale/
Inca nu stiu cat e de bun si daca o sa aibe succes, dar crema e bestiala (si cu milioane de calorii).
Sanatate plantatie si o noapte buna!
Mami de pereche: Cristian & Amélie
doxinu spune:
Irinusha sper ca tortul tau sa aiba succes,caci dupa poze, este mult de munca la el.Daca succesul este garantat,atunci munca merita
Vroiam sa va intreb la ce cofetarii faceti voi tortul capsuneilor?
Avem o imagine care as vrea sa apara pe tort si nu stiu la ce cofetarie sa ma duc.Defapt nu caut doar o cofetarie care sa faca tortul cu imaginea noastra,ci caut una care pe langa cele de mai sus,sa aibe si un super tort(la gust ma refer).Ceva sfaturi?Recomandari?
andradapare asa de mare puiutul tau......si asa de dulce
Liviana cum ai petrecut?Asteptam poze!
mica0307 spune:
ioana eu am facut pana acum la cofetaria maria din baneasa. Anul asta o sa aleg intre tip top, piticot si georgy ca sunt in zona noastra.
Ioana13 spune:
Dominic, bine ai venit pe lume! Andrada felicitari pentru nasterea rapida!
Liviana, La multi ani!!! Sa traiesti 100 de ani plini de glorie!!
LA multi ani capsuneilor nascuti azi!!
L-am isncris azi pe Patrick la gradinita, fara pile, fara aglomeratii... va fi la o gradinita frumoasa, dar cam aglomerata. Off... la cresa e atit de bine ca nu sint multi... ce emotii voi avea la toamna.
O saptamina superbbissima!
Ioana mama de Patrick Alexandru (01.06.2007)
CarlaV spune:
Liviana!!!
Ioana, L-ai inscris pe Patrick la gradinita de stat? Ti-au spus imediat ca il primesc?
Mihaela, noi cred ca vom face tortul la Alice.
-----------------------------------
Carla, mama Larisei din 15/06/09 si mama www.sabina.geneza.ro" target="_blank">Sabinei din 07/07/07
-----------------------------------
Larisa 6-12 luni***Larisa 1-6 luni***Sarbatori de iarna 2009
"Yesterday is history. Tomorrow is a mistery. Today is a gift. That's why it's called Present"
Carmen_So spune:
La multi ani, Liviana, cum te-ai serbat?
Bine ai venit, Dominic! in poza nu e cretulin, dar probabil ca urmeaza...
Nu mai stiu cine intreba de restaurant cu loc de joaca, noi am gasit unul care e si destul de aproape incat sa mergem pe jos, sa bea si tati o bere. Are loc de joaca, dezavantajul este insa ca e destul de departe pozitionat fata de mese, deci nu poti urmari copilul. Noi pana acum faceam cu schimbul, unul manca, altul statea cu fetele, pana cand, saptamana trecuta, le-am lasat singure si nu s-a intamplat nicio catastrofa. Se cheama Daimon si e in parcul Tineretului-Brancoveanu.
Am citit ce ati scris despre dulciuri si asteptatul cu ceva bun. Ma incadram in aceasta categorie, a mamelor care veneau cu o surpriza in fiecare zi. Pana cand, o data, nu mai stiu ce prostie au facut ele si le-am spus foarte clar ca pentru asta, pedeapsa e "fara surprize". Si cand ma intrebau "ce ne-ai adus?" le-am spus "nimic, ati uitat ca n-ati fost cuminti?" Si vad ca de atunci incep sa renunte, incet-incet. Pe mine ma enerva ideea ca nu asteapta sa vin eu acasa, ca asteapta surpriza. Cu dulciurile, la nr 1 ne-am tinut tari, ea pana pe la 2 ani stia ca ciocolata e de un singur fel: Cavit (d-ala galben, nici macar de ciocolata). Insa usor-usor, cu gradinita, cu iesitul in parc, n-am mai reusit sa fim la fel de tari, si sincera sa fiu, ma saturasem de mancat ciocolata noaptea pe sub patura. Dar incercam sa avem ciocolata cat mai rar, mai scapam insa la acadele, cand mergem in parc, sau uneori inghetata.
Fetelor, vreau sa va intreb ceva in legatura cu mancarea: ai vostri mananca linistiti la masa, atunci cand nu sunt acasa? ca ale mele alearga ca nebunele, mai vin sa mai ia cate o gura, iar mai pleaca. Am fost acum la munte si al naibii daca au stat ele mai mult de 5 minute linistite la masa. Si la fel fac atunci cand suntem la masa undeva, la un restaurant, la o terasa. Ai vostri cum fac?
Irinusha spune:
Maria Eleonora!
Maria Cristina!
Florin!
Teodor!
Sa cresteti mari si sanatosi! Petrecere faina si multe cadouri!
Doxinu, pare sa fie greu de facut ... zic ca m-am descurcat usor. Doar ca eu am pregatit blatul si crema de dimineata si am lasat restul dupa cinema (am fost cu nr. 1 la Imblanzatorul de dragoni - nu stiu daca asa-i spune in romana -, il pot recomanda ptr. copii mai mari) si surpriza, crema era beton. Normal, daca gandeam, mi-as fi dat seama ca se intareste ca-i cu unt (mult - of) ... m-am descurcat insa.
Si l-am ales pe asta ca fi-miu-i mofturos. De obicei fac unul cu crema Philadelphia si fructe, dar nu mananca deloc. Sunt curioasa asta cum o sa-i placa.
Ati vorbit de dulciuri?
Sa-mi spun si eu parerea. Noi le-am dat ... la nr. 2 mai devreme decat la nr. 1 ca nu pot lasa fata sa saliveze cand frate-su papa si nici pe el sa pape ascuns. In fine ... evident ca nu in loc de mancare, nu in cantitati mari si nu in fiecare zi. Sunt de parere ca ce mie imi place nu pot evita sa le dau si copiilor (e chestia cu "ce tie nu-ti place altuia nu-i face" pe invers ;)) ... e ca si cum eu ma distrez si pe ei ii las cu ochii in soare. Si atat timp cand nu se exagereaza e ok ... asta si dupa ce m-am documentat si intrebat doctori pediatrii.
La fi-mea trebuie sa am grija cat papa ca daca prinde o cioco, dispare usor toata. Fi-miu e ca mine, nu poate mult, prefera fructe ... depinde si de copil cum trebuie actionat.
Carmen, ai mei stau la masa frumos ptr. ca asa am vrut noi. De obicei mancam ca familia, toti la masa, discutam, ii spunem de o mie e ori la nr.1 "mananca Cris!". Nu-mi place cand copilul se ridica de la masa, mai vine, mai papa ... nu-mi place nici cand se ridica de la masa cat nu au terminat toti, dar fiind prea mici sa aibe atata rabdare ii las totusi - inca!. E chestie de fixuri :D ... si de obisnuinta. Si la restaurant: papa, dupa care au voie sa se ridice. Si pana vine mancarea deseneaza (avem la noi carti de colorat cu creioane), daca au loc de joaca au voie si sa se joace.
Insa recunosc ca daca avem treaba, suntem in graba, seara mai primesc de papa (ca noi mancam hrana rece seara - tot de la nr. 1 ni se trage) pe canapea, la tv. Dar rar si in situatii extreme.
Dispar, ca am treaba!!!! :D ... trebuie mers sa-l cumparam pe Chip, o sa fie noul nostru animalut, un hamster pitic. Si l-a dorit fi-miu ptr. 6 ani!
Sanatate plantatie!
Mami de pereche: Cristian & Amélie