Prietene la bine si la greu! - 4
Raspunsuri - Pagina 18
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Ancutza_Bro/Ancutza_Bro.jpg)
Ancutza_Bro spune:
Citat: |
citat din mesajul lui many_bani Asa, am revenit Ancutza si la noi schimbatul a devenit un chin, se suceste, ii trebuie tot, mai nou isi acopera fata cu paturica absorbanta. ![]() |
aaaa, paturica absorbanta la noi e de molfait
![](icon_smile_big.gif)
![](icon_smile_shock.gif)
![](pupic.gif)
_
ANCA mamica fericita de
![](copilas.gif)
Fulgusorul meu iubit
The virtue of true love is not by finding the perfect person but loving the imperfect person perfectly !!!
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Ancutza_Bro/Ancutza_Bro.jpg)
Ancutza_Bro spune:
citat din mesajul lui strumfy_12 Ancutza ma bucur ca e vb de sapt viitoare(ca de joi iar o intind la Vaslui) si abia astept sa ne vedem. Va zic de pe acum...vin in orice zona si la orice ora numai sa fie frumos afara, ca tare bine m-am simtit data trecuta. |
sper sa ne sincronizam
![](pupic.gif)
_
ANCA mamica fericita de
![](copilas.gif)
Fulgusorul meu iubit
The virtue of true love is not by finding the perfect person but loving the imperfect person perfectly !!!
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/ariadna33/ariadna33.jpg)
ariadna33 spune:
buna seara,
in sfarsit reusesc si eu sa scriu um mesaj... din cauza ca piticii mei sunt super-maraiti de cateva zile, cred ca le vor iesi niscai dintisori pentru ca la Emi e un pic umflata gingia de jos si la pipait am simtit ceva... uf, chiar cand am zis hop ca am scapat de colici, acum beleaua cu dintisorii... si oare asa fac la fiecare dinte care le iese??? ca io imi dau demisia in cazul asta... glumesc, desigur... dar greu e jobul de mamica, e mai greu ca jobul-job!
sa va zic, pana acum le-a placut tot ce le-am dat si au papat peste asteptari cate 100 ml la o masa de pasta de consistenta unei smantani mai groase: dovleac, cartof dulce, mere coapte... maine incercam banana... vad ca la piureul de morcovi nu prea se inghesuie, dar se dau ei pe brazda daca le voi face niste combinatii mai gustoase, sunt convinsa... si vad ca le plac cerealele cu porumb, cred ca sunt mamaligari ca mine, la cerealele de orez simple bio au spus pas la unison... un babycook e musai ca m-am saturat sa insir in toata bucataria atatea ustensile, si inca nu am pus storcatorul de fructe in functiune... apropo, babycook-ul asta face si carnita pentru bebe?
sa nu ma credeti o ingrata ca nu am putut intra sa va multumesc pentru toate lamuririle cu privire la calatoriile cu bebe, cu privire la plasticele toxice si cu privire la toate intrebarile stupide la care voi ati avut timp si disponibilitate sa-mi raspundeti, va multumesc acum!
imi pare rau doar ca nu am putut sa ma actualizez cu tot capitolul asta, dar incerc s-o fac... sa-mi fie cu iertare daca nu voi reusi sa tin pasul cu voi...
PS: am apucat sa vad costumasul care a iesit din mainile Dianei si normal ca am ramas si eu muta de admiratie... cred ca mai mult apreciaza un copil ceva facut de mainile mamei decat un costum nou-nout cumparat din cine stie ce mall... parerea mea...
***************** Cand prezentul va fi trecut, visele vor deveni realitate*****************
mamy de gemenasi dragalasi
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/LAURADI/LAURADI.jpg)
lauradi spune:
Am gatit o supita cu galuste si ostropel si-acu am venit sa va coc si voua o placintaPe urma iar in bucataria reala sa fac neste macaroane cu branza…casa-I vraiste,of,deci trebuie sa ma agit nitel.
Diana, ai niste copii minunati!Iar Teo,am vazut acum,e tati intreaga.Ce haiosi sunt la baita…si ai mei fac impreuna
Mitzi, asa a dormit si Ducu de mic,in camera lui cu lumina stinsa, fiindca am considerat ca asa e bines a-l invat;inainte sa nasc se cam trezea plangand si atunci i-am pus o lampita de veghe…acum doarme cu mine,am mai spus, si patul lui Ralu e in aceeasi camera,dar na e alta poveste, ne adaptam…dar eu in principiu asa aveam in cap: fiecare in camera lui,in patul lui.
Cu imbracatul fac ca Monis,ma imbrac eu ,pe ea o las dupa cum e ta-su,care,evident e mai calit ca mine;la Ducu nu ma mai agit ,ca m-am invatat cu el…fereasca sfantu sa aiba o haina in plus decat are nevoie,ca e lac de transpiratie.
Dymo, felicitari pt dintoc!
Ma opresc nitel sa va zic ca fii-miu m-a pieptanat,mki-a pus caciula,manusi,sosete si a zis ca trebuie sa ma duc la “tibunal”(tribunal)…acu cica sa-mi dau si pantalonii jos,sa maq schimb,ca nu ppot pleca asa
…ma intelegeti ca scriu cu manusile in maini acu,da?
Monis, am vazut si eu poze frumoase cu Iulian si Bucovina…ai un baietel dulcel foc si rumen in obrajori
F tare faza cu mazarea…nu ,merci,mi-ajung 2 maini[.Eu il astept…soarele
Krelia, faina listutza,multam!la Raluca trebuie 30 in loc de 20
E superb albastrelul cu bonetica!
Valeu,Ralu, cata placinta ,soro!Ne-ai luat pe toate,ca vad ac e bataie cu placinte la noi acilisea
vazut poze…ce serios e pustiulica
Bine zisesi tu acolo…chiar asa,fratilor,adica surorilor voi treaba nu mai aveti,ca vorba Laureiirina de cand va aleeerg..am scos limba de-un cot
Oh,Sexy Mummy, am omis sa-ti zic bune venit!Desigur, ca si eu am tresarit la primul tau mesaj…uf,ce de mai pregatesti tu pt pitica…sper ca se va face si ea mancacioasa,sa o faca pe mami fericita.
Andre, felicitari Chiarei pt premiere!
Rgagapie, felicitari pt realizarile micutei!Sper ca ai glumit cu rezumatul
Mariaandreai, am vazut si eu smecheritza cu ochelariBravo pt rostogolire!
Monica, ma bucur ca ati luat o hotarare;va doresc numai bine!
Miany, deci ai lipsit motivat,vad;sa-ti traiasca bunicul si felicitari pt “mama”!Multumesc de aprecieri…nicio grija,inteleg si eu stau prost cu timpul
Biara, bine ca-I fetita in regula.
Lyly, ne luam de mana ca si eu sunt cu raspunsuri intarziate.
Ancutza, eu inca schimb scutecul fara probleme,dar stiu ca vor urma si luptele.Poti pastra la frigi,da.
Ramo, ce haios e Dominic cu ochelari!Multam de cinste!
Gata,fug sa arunc copiii in cada,sa-I culc si apoi sa incerc sa-mi regasesc casa…si fac si macaroanele,da,poate ajung la bancuta cu ele...va las o limonada pana atunci.
![](images/user_woman.png)
mitzi2005 spune:
Buna fetelor,
La multi ani, Dominic! Sa cresti mare si voios! Petrecere frumoasa!
Ralu, am vazut ca ti-a scris many (felicitari pentru rezultate bune la analiza si control ok ) de next. Da, si la noi e o "dixtractie" la schimbat pampersul, si la vigantol, si ser (pisoiul ar sta numai pe burta asa ma specializez la tras pantaloni si sosete cu el pe burta) Am vazut poze cu Mateiut. E un scump micul inginer!
L-am vazut si pe Albastrel cel haios cu palarioara lui. K multumesc si eu ca ti-ai luat din timp sa editezi lista.
Andre ma tenteaza si pe mine un babycook. Le-ai gasit stapan la toate? Poti sa-mi dai si mie niste detalii, te rog?
Floricik ma bucur ca n-a patit Ema nimic si daca tot sunt aici Biara bine ca nici la voi nu s-a intamplat nimic.
Asa, intreba Miany(pe care o felicit pentru mama)de carti: pai, pe langa Totul de intampla inainte de 6 ani, mie mi-a palcut Th Gordon "Manualul parintilor eficace" si J. Salome "Mami, tati, ma auziti?" Si eu mai am "New Toddler Taming" de dr. Christopher Green (eu n-am citit-o, o citeste Motanul si a zis ca e de bun simt). Si sa stiti ca mie mi s-a parut ok si "Si tu poti fi supernannny"
V-am pupat!
Evy30 spune:
am venit si noi de la doctor
-avem un pic de rosu in gat si o rinita
tratament Ibalgin baby , Sumetrolim (siropuri ) +Pivalone in nas
dr ne-a spus ca nu e grav , insa sa tratam sa nu se agraveze .
acum mergem la baita
pupici
Lidia74 spune:
citat din mesajul lui Andrecluj catre AncutzaBro Si da-mi si mie un pupic ca ma apuca crizele de paranoia. |
![](radtare.gif)
![](radtare.gif)
![](radtare.gif)
![](majoreta.gif)
Lidia74 spune:
GAGICI are cineva termos de inox? Cam cat timp tine lichidele calde?Vreau sa iau unul dar am auzit ca cele din sticla pastreaza caldura mai mult timp.
Ancutza_Bro spune:
citat din mesajul lui Lidia74 GAGICI are cineva termos de inox? Cam cat timp tine lichidele calde? ![]() Lidia ![]() |
eu am si de inox si de plastic, intr-adevar cel de plastic pastreaza caldura mai mult timp decat cel de inox...cam de doua ori mai mult...recomand de plastic
![](pupic.gif)
edit: cel de inox tine apa calda cam o jumate de zi
_
ANCA mamica fericita de
![](copilas.gif)
Fulgusorul meu iubit