Prietene la bine si la greu! - 4

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns laviniablaga spune:

Vizionat poze frumoase!

Cuscra ma indragostesc pe zi ce trece de Maia...e superba...m-am topit toata...cand am vazut ultimele poze...mai ales pe cea in care incerca sa isi pape pantalonasul!

Domi esti un frumos.LMA inca o data

Ralu_seby, Matei a crescut tare mult si e super frumos!

Am adormit copilul...si am pus ciorba cu afumatura...felul doi...nu stiu....nu am idei. Ma incumet si la un tort pentru maine...dar trebuie sa gugalesc putin.Va pup

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lylyana.ion spune:

am inceput cap 4
sper sa nu-l umpleti pana il termin de citit
ba vb prostii, scrieti mult ca va ajung eu din urma

Lili, mami de Alexandru (18.11.2009)
pozicile noastre

varsta noastra

"Cateodata uitam ca copiii abia au ajuns pe pamant. Sunt ca mici extraterestii:sub forma de energie nestavilita si potential in stare pura. Se afla aici intr-un fel de misiune exploratorie si tot ce incearca sa faca este sa inteleaga ce le trebuie sa fie oameni."
Copilul de pe Marte-Menno Meyjes

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Evy30 spune:

buna fetelor

astazi am dormit ca boieroaica pana la 10 si Gabi la fel . diseara mergem la pediatra caci tusea continua , si s-a mai intensificat - adica tuseset mai des si un pic mai tare . am sunat si a zis sa il vada , sa nu fie ceva "ascuns pe acolo"
azi la 7.45 suntem acolo , ultimii . sper sa nu fie totusi ceva foarte grav si sa il tratez repede .

problema e ca nu mai rezista in casa , aerisesc cate o camera pe rand , dar tot zboara in fata geamului de cate ori ii arat pe afara . pediatra mi-a zis insa sa nu il scot

ma bucur sa vad ca bebelusii papa mancarica pregatita de mamicile lor . sper ca si Gabitzu , cand vom incepe sa pape , caci deocamdata este extrem de indragostit de tzitzi . daca cumva da semne tati sa se aplece cu capul spre tzitzi ii da cu palma ...si baga el nasucul si gurita repede deci...

mi-ati facut o pofta de placinta . maine fac si eu ,caci azi nu am avut timp .am stat numai de el , sa nu planga , mi-era sa nu imi faca temperatura .

am muuult e citit . mama ce viteza aveti !!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dymomo77 spune:

Tocmai am papat si noi 100g de fructe(a se citi avocado si banana) si tocmai m-a recompensat cu kk nr 2. Iesim la plimbare si dupa asta pun sotul la munca sa rezolve cu pozele.

mami fericit de Dan Mihail 28.10.2009

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laviniablaga spune:

Dymomo, astept sa vad pozili cu nerabdare!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Evy30 spune:

pt Many
(in caz ca nu ai gasit deja )
scoate spatiul intre ideal si bebe

http://ideal bebe.ro/ok-baby-scaunel-de-baie-ergonomic-flipper-p-3407.html?osCsid=4c8d72073dec458848bfe4bf3487b89b

si cu indocator de temperatura si nivel apa

http://www.bebelusul tau.ro/detalii.php?cod=OK10

scoate spatiul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cory_B spune:

RamonaCopot - cu intarziere, dar eu abia ma dezmeticesc cu listele si sarbatoritii. La Multe Lunici si anisori scumpicului Dominic, sa creasca mare si voinic si s-o bucure pe mami in fiecare zi! Krelia - daaa...tu esti avansata cu Albastrelul tau , orez cu roscove nu am incercat dar stiu ca ar fi bun pt digestia lui andrei care nu prea face cachi. Insa azi , dupa 2 zile de mar, am gasit o maare surpriza in pampers Nu-mi venea sa cred, desi Culcer mi-a spus ca odata cu diversificarea se va regla si va face singurel cachi. Nu iti spun ce bucurie pe mine..ca sa zic asa : "cum se poate bucura un om de un rahat" (scuzati expresiunea dar...) Bunutz ce ai combinat pana acum iar in cecea ce priveste piersica eu i-o voi da cruda, piure Si stiu ca au mai zis fetici de pe aici ca Albastrel seamana cu bebelul lor , eu am fix aceeasi impresie. Daca privesti ultimele poze postate cu Foiciul meu mic si albastru si el tot .. cred ca vei vedea asemanarea. cand ma uit la pozele cu piciul tau parca ma uit la al meu Na_Bo - si eu ma bucur mult ca papa cu pofta . sa vedem mai incolo...ralu_seby - super scumpic micul inginer concentrat laviniablaga - super tare. deci si lui Raresutu' ii plac avocatele f bine, e fff sanatos si f apropiat ca si proprietati de lapticul maternCea mai fericita mami de Andrei Nicolas

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crissa13 spune:

Am trimis sotul la serviciu si acum am timp de forum. Si ca de obicei sunt in urma cu cititul.
Sa vedem cand reusesc sa recuperez.

mamica implinita de bebe Robert Andrei (14 decembrie 2009)
poze bb Robert

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RamonaCopot spune:

Bai..fetele mele, ma bagati in boala cu placintele astea! Care mai de care mai dospite, mai aromate .
Inca o data multumiri de urari, tare mult ma bucura ca va e la suflet si broscoiul meu, asa cum si eu ii am la suflet pe bebicii vostri.

Ufff...greu de tot ma misc azi si cu cinstea asta m-am cam lasat asteptata,am reusit sa pregatesc doar atat. Bineintels ca m-am muncit degeaba ca toate is cahhhhhhh, in orice combinatie posibila, dar pana la urma a papat putin din borcanel.
Sunt bucuroasa ca am reusit sa ii fac cadou, ochelariisi scaunelul pt baie, pe care sper sa le inauguram deseara, ca in camera la noi era tot un lac.
Pana am pus eu link, deja Lavi ne-a si comentat pozele.
Avem musafiri neprevazuti, asa ca ma scuz si revin cand mai apuc.
Pupici la bebici si mamici, majorete si burtici!

Ramona ,
dependenta de dragostea barbatilor din viata mea:

DOMINIC ANDREI
(26/10/2009) si a lui tati Stefi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crissa13 spune:

Dominic!! sa ne traiesti, la cat mai multe lunite alaturi de mami si de tati!!! te pupam

mamica implinita de bebe Robert Andrei (14 decembrie 2009)
poze bb Robert

Mergi la inceput