Prietene la bine si la greu! - 4

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns dymomo77 spune:

Va multumes la toate . Sotul ajunge acasa pe la 18.00 si incerc iar cu laptopul. La noi in casa e dificile tare ca sotzul e cu sportul, eu cu calculele iar talent la inginerie 0 la amandoi. Daca se strica ceva vine taica'miu care nu e injiner(ci economist) dar se pricepe. Cu calculatorul e grele ca primul pe care am pus labutza a fost in facultate iar primul personal prin 2003. Asa ca am pierdut startul. La scarbiciu am avut tot timpul programe specifice iar in afara de Excel, Word si Power Point sunt varza .

mami fericit de Dan Mihail

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ionelamaria spune:

Lauriciu, tare rau imi pare ca Amalia are mucisori. Uff , nu stiu ce sa spun... e greu cu bebeii raciti... Al meu zilele trecute incepuse iar cu mucisori lichizi si stranut des... pt mucisori am pus in nasuc colargol ( asta pateaza , e antiseptic si usuca nasucul). Am pus doar 1 data si nu a mai fost nevoie ( ceea ce m-a bucurat tare) , asta seara sa doarma bine. Stiu ca se pune maxim de 2 ori pe zi( sper sa nu gresesc) si e ieftinache Sper sa treaca starea asta repede

Citat:
citat din mesajul lui miany75
sorry to bother you....

pentru asta meriti bataita!!!!!
cat despre "mama" FELICITARI!!!!!

Cuscrelu, pai cand te-a luat , te-a luat cu nuci... asa ca sa zambeasca frumos ca nu-s bretele snur.

lavi, cred ca e un scump cum face el cu lingurita si castronelul. Al meu chiuie de fericire cand ne pregatim sa papam tzitzi

dienutze, la bebe 2 si eu spun STOP... desi Mihnea e bebe de treaba si sarcina am dus-o fluierand ( adicatelea pe la 6 luni urcam la Piatra Craiului, si inca 1000 de alte chestii facute de zuza). Habar n-am de ce... asa simt eu. tati zicea razand ca dupa el ne apucam de bb2 acum... Iam spus ca el... treaba lui... eu nu.... dar mie sa imi aduca banii acasa... sa nu aud de pensii alimentare pe la "vecine"
Despre LM+cereale. daca va aduceti aminte eu , cu numai cateva zile in urma, declaram ca nu ma imprietenesc , pentru muls, cu pompa ... ei bine... curiozitatea... apoi... incet incet trece..., acum sa vad cat m-o tine . Deocamdata nu ma mai bag la D... ca imi place cum papa la tzitzi... si nu vreau sa o inlocuim inca

Ramo C, ce frumos scrii tu de Domi... mi-au dat lacrimile. sa creasca mare si sanatos... sa nu mai aveti motive de lacrimi triste ci numai de mare bucurie. Va pup si va imbratisez cu drag. Astept poze de la marea petrcere!!!!!

si celorlalti sarbatoriti

Mami fericita de Mihnea
Mihnea creste mare (14.11.2009 )
aniversarea nuntii
POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns strumfy_12 spune:

Ionela Sa nu crezi cavrem sa vedem rochia fara purtatoare ..asa ca nu scapi...
Mianycred ca esti in al noulea cer...bravo David.
Dankutza tu e unde umbli???
Da ce copii mari(a se citi lungi) aveti..73 cm.. bravooo...
A adormit gaza... asa fug sa fac si eu oleaq de treaba prin casa...ca e cam vraiste.

Mami fericita de strumfita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andrecluj spune:

Monisule Ftzzzzzzzzz ftzzzzzzzzzzzzzz in vena, simti cm curge? Biara Foarte nasoala situatie. La Pediatie 1 ati fost? Directorul mi-e prieten aproape intim, da de veste daca mai aveti nevoie, desi eu sper sa nu mai aveti. Si la final ce au spus inteligentii, ca ce e de facut in situatii de astea? :Super pediatra mea" ramane, vasazica. Imi place chiar e super. As fi vrut so iau cu mine acasa. Nu stiu cat cantareste pitica mea, si mie mi se pare slabuta si foooooarte lungana. Si Chiara are 75 de cm, avem 2 manechine. Miercuri avem control, iti pot raspunde atunci. Miany Sa traiasca bunicul! Pe "super pediatra" o vei iubi la nebunie, trust me! Eu ti-am mai spus de ea, numa' ca te decizi catinel catinel, da' bine. Ohoho, ce-mi vad ochii? A zis "mama"??????????? Ramo Mi-au dat lacrimile. Sincer. Stii, prietenel mele nemamici ma intreaba mereu cum e sa fii mama si le spun mereu ca nu sunt cuvinte pentru asa ceva, doar ca mi se face pielea de gaina. Sunt ziarist, meseria mea e sa ma joc cu cuvintele si nu pot descrie. Tu ai facut-o. (te angajez daca iti trebuie un loc de munca)Sa spui, sa nu spui? Spui Monisule (imediat vin pe mess), invata-ma sa fac litere mici mici. Am fost la plaja. Sa mai spui? Nu spui Chiara Ada, vita mia , Chiara creste Odiseea plecarii noastre acasa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laviniablaga spune:

na...ca am mai facut o boacana~am stricat microundele...s-a ars cuptorul!!!presimt o cearta cu sotul, mai inspre dupa amiaza!!! de ce nu imi spune nimeni ca nu e bine sa torni apa cu furtunul cand speli cuptorul...sau daca torni totusi...sa nu il bagi in priza imediat...sa il mai lasi la scurs????????ce sunt!!!!

Mergi la inceput

Am uitat...
La multe luni...si multi multi ani Dominic.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lauradi spune:

Neata,

Va servesc si eu ce-am mai salvat din placinta de-aseara…bine ca nu s-a ars toata, ca eu am adormit tastand.…deh, daca ati scris asa mult…dar lasa,ca-mi place ce vad,nu cred ca s-a scris vreodata asa mult.
Noi am fost in plimbari la aer curat si am avut si musafiri.Sunt mama de un singur copil de la ora 16.00 si am un gol in stomac si mi-e dor de el,de Ducu da,ca el e plecat…s-a dus cu bunica-sa paterna la Pitesti;totul a inceput cu o gluma,fiindca toti stim ca nu pleaca nicaieri fara unul din noi,dar uite ca el a vrut sa plece si mie nici acu’ nu-mi vine a crede si ma simt tare nasol si denaturata pe deasupra…deci problema e la mine,eu nu pot sta fara el,ca vad ca el poate…

Va multumesc pentru aprecierile si comentariile de la poze,sunteti tare dragute!Ieri a ras si Ralu in hohote pt prima data…in rest, balute la greu si agitatie,asteptam dintisorii;la Ducu au iesit primii la 5 luni si 2 zile.

Si-acu’,in ordinea numerelor de pe tricou (scuzati raspunsurile intarziate)...

Monis, f simpatic Iulian mancand…ce strambaturi;parca seamana mai bine cu tati acum sau cel putin asa il vad eu.Vreau si eu 3 maini,sa-mi spui ce sa fac Bine zici tu cu mancarea copiiilor si ce nu ne place noua…eu recunosc ca lui Ducu nu i-am dat mazare pana acum si asta fiindca eu nu mananc…nu e bine!
Ralu se face si ea blonda,ca o vaz eu,dar ,probabil,pana la urma bruneti vor fi amandoi,ca si eu si ta-su suntem asa,dar si noi am fost blonzi cand eram mici ca ei.Eu…a fost o raza de soare saptamana trecuta si pe strada mea,ieri s-a cam ascuns,azi parca n-o mai vad deloc…sper ca maine sa apara ,nu sa se duca de tot…
Krelia, da’ ai taiat nu gluma!Iti sta tare bine,zici ca esti la liceu asaUff, ce m-am chinuit pana m-am prins ce e “soten”Da’, tare imi place stilul tau de a scrie…apropos de asta,citindu-te,m-am chinuit sa-mi amintesc cine s-a luat de tine si de scrisul tau la un moment dat…acu’, cand scriam aceasta fraza,mi-a revenit memoria,dar nu mai sterg
Andre, ce galerie are Chiara la masa!E tare dulce!
Monica, cred ca e greu!Sper sa luati cea mai buna si mai potrivita decizie
Chrissa, felicitari lui bb Robert pt reusita!
Lili, sa va fie de bine iesirile cu micutza!E bine c-o invatati de mica asa,Ducu a fost cu noi absolut peste tot;la mare in 2008,cand avea un an si un pic,seara de seara luam copilul in carucior si ne faceam plimbarea,el adormea si apoi noi stateam ca niste parinti denaturati la terase pana pe la 00.00-01.00…nu-l deranja deloc galagia.
Simina, e delicioasa Maya cu catelul!
Ralu, multi ani fericiti impreuna!Eu scriu in word mesajele,ca sa fiu sigura ca nu pierd nimic
Si daca tot sunt aici, pentru sarbatoritii de ieri si azi
Laurairina, ma bucur pt voi…intelegere si sanatate sa fie,ca usor-usor le faceti voi pe toate si maine poimaine ne dai de veste ca v-ati mutat la casuta voastra.Cum se mai simte rechinasa?Pentru pete eu folosesc Ariel special pt asa ceva.
Ramonik, am mai vrut sa-ti scriu legat de sport ca stiu ca te intrebai cand e bine sa ne apucam dupa ceza…noi am nascut in aceeasi zi;eu m-am apucat dupa 2 luni,de fapt dr mi-a zis ca merge dupa 1 luna si n-am avut nicio problema;fac bicicleta, 2 exercitii pt abdomen si inca vreo 4-5 pt picioare si posterior,ca pe mine nu ma intereseaza sa slabesc,ci sa ma tonific, ca am slabit oricum destul si ma tot intreb unde-o sa ajung,ca nici scandura de 47 de kg cum eram inainte de copii n-as mai vrea sa fiu.Nu fac mare lucru,dar am rezultate bune.Vad ca tu abia acum te-apuci,ma mir cum ai rezistat atat.
Smaranditza, na sa mai razi oleaca: si eu i le-am lipit lui Ducu,dar tot clapauge le areFelicitari pt “mama”!
Diana, felicitari pt costum!Eram sigura ca-ti iese

Legat de plecari, dupa cum am zis ,noi cu Ducu am fost peste tot…in primul an,nu la mare,dar la munte de cateva ori sau prin alte orase,iar cu Ralu eu vreau la mare anul asta…sa vedem;mie nu mi-e frica sa plec nicaieri cu ei,sotul e mai sceptic.Ai mei stau cumintei in scaunele,dorm,iar daca se plictisesc,ne jucam,facem si opriri,ca ne prind bine tuturor si gata drumul;anul trecut cand am fost la bulgari,am luat si laptopul si i-am pus Baby Einstein cand nu mai avea stare.

Va scrisesem de-o carte de psiho a copilului pe care o am in comp,dar nu v-ati dat si voi cu parerea unde s-o trimit,daca pe mail-urile vechi sau nu…Miany intrebase,care apropos,unde-o fi,ca n-a scris nik tot we-ul…sper ca a aparut intre timp.
sarbatoritilor zilei

Sa aveti o zi faina!Trebuie sa-mi soseasca baiatu’ din plimbari Sper sa va mai stresez cu o placintica,ca mai inot inca prin cap trecut si apoi trec la acesta.

Mergi la inceput

Referitor la bancul spus de Ionela... 00100101102 calculatorul lucreaza in binar doar cu 1 si 0 iar 2 nu apare niciodata...(Ione am explicat bine?)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramonika spune:

k - multumim pt. listuta, arata bine. ma referam la size, nu mla majuscule, nu m-am exprimat bine...

dankutza - te asteptam cu povesti si pozici de la botez.

monis - nush ce sa zic de jucarii, ca noi suntem in urma voastra ca varsta. deocamdata avem salteaua dejoaca, mini sala de gimnastica, zornaitori si jucarii de plus. sunt pe net o groaza de modele, bani sa fie.
cu subiectul cu cadourile m-am distrat si eu copios la vremea respectiva, insa mie cel mai tare mi s-a parut cand o doctorita a zis ca a primit ciubuc de la un pacient un fazan mort intr-o sacosa, iar labele fazanului ieseau afara din sacosa... nu ca n-ar fi fost bun de cadou, insa ambalajul m-a amuzat...

RamoC - pt. soricelul Dominic. sa creasca mare si sanatos.

miany - felicitari pt. "mama", cred ca esti extaziata.

ralu-seby - chiar ca ai premiul I cu coronita pentru ditamai placintoiu'... tine-o tot asa...

ma inscri si eu la bebe 2 insa nu-s decisa daca sa-l fac dupa 2 sau 3 ani (daca o iesi cand vrem noi), pt. ca nu-s decisa daca sa intru in CIC 2 din CIC 1, sau sa mai dau o raita pe la servici vreun an de zile... nici varsta nu e in favoarea mea, insa om vedea...

lauradi - pai numai eu stiu cum am rezistat de greu, insa doctorita care m-a operat era cam in plop cu sportul, prima oara mi-a zis sa astept 3 luni, a doua oara cica sa astept un an de la operatie. am mai intrebat si pe aici, Diana zicea ceva de 5-6 luni, deci am zis mai bine sa mai astept putin decat sa am probleme dupa. de la 1 mai ma apuc, abia astept

EDIT: ce numar fatidic am la numarul de mesaje...

Ramonika Ruxandra (30.11.2009) tati si Vladutz

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laviniablaga spune:

Ramonik, numai nr cu trei de 6 e fatidic!

Mergi la inceput