iar violet.. dar altfel

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns blue eyes spune:

Vorba lui Muffin, important e sa fie ceva util. Bodyul elastic e mult mai util decat vibratorul ecologic! Da da, exista si ala! Functioneaza fara baterii iar pentru a putea fi folosit trebuie invartita o manivela vreo 5 minute, se incarca un generator si gata distractia!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mychydutza spune:

...ca lanterna cu dinam!

opriti planeta....vreau sa cobor!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Natasa spune:

De fata asta nu vorbeste nimeni la tv
http://www.hotnews.ro/stiri-esential-7173446-raluca-ioana-van-staden-inventatoarea-senzorului-care-descopera-cancerul-6-minute-premiata-salonul-international-inventii-geneva-discuta-online-miercuri-ora-12-00.htm

in schimb pe strimbatura aia trebuie sa o vad pe toate posturile cum se pitzigaie ca a inventat o noua pereche de chiloti.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns muffin spune:

Citat:
citat din mesajul lui Natasa

De fata asta nu vorbeste nimeni la tv
http://www.hotnews.ro/stiri-esential-7173446-raluca-ioana-van-staden-inventatoarea-senzorului-care-descopera-cancerul-6-minute-premiata-salonul-international-inventii-geneva-discuta-online-miercuri-ora-12-00.htm

in schimb pe strimbatura aia trebuie sa o vad pe toate posturile cum se pitzigaie ca a inventat o noua pereche de chiloti.

Natasa, dupa cum intelegem, esti la fel de urata ca si vocabularul si caracterul tau.
Stii tu chestia aia cu ciobul si harbul...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pisigri spune:

Eu am o singura intrebare, pe care o adresez atit "duamnei" inventator, cit si juriului care a premiat-o: ati incercat vreodata sa ii puneti bebelusului o pereche de pantaloni sau, si mai "challenging", o pereche de ciorapi ("hamletzi, shtrampi sau cum vreti sa le spuneti) peste body-ul ala cu fund cret? Va asigur ca toti cretii aia se mototolesc si se ridica si fac shomoioage de material incomode. Asta stiu pe pielea mea, ca maica-mea (de, bunica pentru prima oara...) a dat carutza de bani pe niste body-uri de-astea, inca de acum vreo 3 luni, poate si mai bine. Altfel, figurina aia cu aripioare e dragutza si finutza, materialul e relativ ok (desi eu prefer altceva), dar inventia propriu-zisa...e discutabil de practica.

If you can't say something nice, then don't say nothing at all

"In a world filled with hate,we must still dare to hope.In a world filled with anger,we must still dare to comfort.In a world filled with despair ,we must still dare to dream. And in a world filled with distrust,we must dare to believe."-Michael Jackson

http://pisigri.blogspot.com/

Mami de Ilinca (5.03.2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iileana spune:

Citat:
citat din mesajul lui muffin

Natasa, dupa cum intelegem, esti la fel de urata ca si vocabularul si caracterul tau.

Or mai fi moderatori pe DC?, n-or mai fi moderatori pe DC?, or mai fi... ...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Natasa spune:

Citat:
citat din mesajul lui iileana

Citat:
citat din mesajul lui muffin

Or mai fi moderatori pe DC?, n-or mai fi moderatori pe DC?, or mai fi... ...

www.trilulilu.ro/bright/566e0d1c4a9b15" target="_blank">see details

Ileana, la nivelul unor asemenea tate nu merita sa cobori. Moderatorii nu pot face educatie genului asta de oameni. In univesrul lor ingust daca nu o vezi frumoasa pe Andreea Marin si nu apreciezi grimasele alea false drept talent esti catalogat cum ai vazut.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns desprecopii spune:

va rog frumos - vad ca s-a marcat de ambele parti - tot ce e offtopic va fi sters.

Citesc cu placere: Supereva.ro | Blogul meu |

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mychydutza spune:

Citat:
citat din mesajul lui desprecopii

va rog frumos - vad ca s-a marcat de ambele parti - tot ce e offtopic va fi sters.

Citesc cu placere: Supereva.ro | Blogul meu |

opriti planeta....vreau sa cobor!!!!

Mergi la inceput