*LMA,Ana si Matei!*Puiuti de Randunici 2008!(403)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns clauclau spune:

Ramo, nu mai fi necajita, poti sa faci o schimbare, important e sa afli ce-ti doresti, ce ai vrea sa faci si sa mergi in directia aia. Sta in puterea ta!

Olgutza, ce face burtica? Cum te mai simti?

Aseara am fost la film in doi , Clash of the Titans, foarte dragut vazut 3 D, cu Zeus, Hades, Perseu, Meduza, Pegas! Si merita vazut si Shutter Island cu Di Caprio, mi-a placut mult de tot.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dudurutza spune:

ramo cauta-ti ceva de lucru, ceva sa-ti faca placere te cred ca e greutz Doamne-ajuta-ti!

Sofi intelegatoare

Din cilcul perlutzele bijuteriilor proprii:

Kao = miiinge = minge
Shavo = muzica
Bubuuza = buburuza
Fu-tu-te = fluture
Cuica = linguritza
Nino = iaurt
Nina = slanina
papushii = papucii
papusha = papusha , accent pe 'sh'
Maiaia = maria
Vai,vai,vai = plange iedutzul dupa fratiori
...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bitza037 spune:

Dudule, daca te mai scuzi o data.......o vezi???

Ramo, eu zic asa: pana una alta, incepe o schimbare ducandu-te la coafor, de exemplu, sau la un masaj, sau la cumparaturi pentru tine,in Mall dar numai tu si eventual cu o o prietena(cea care ziceai ca sta la Craiova)unde sa mancati si o pizza/inghetata/ etc sa te scoata un pic din starea asta....si pe urma sa te gandesti la ceva pe termen lung: servici, afacerea ta..cum ziceau fetele ,etc.....ai intrat intr-o rutina care a ajuns la punctul culminant..te inteleg....il pui pe Andru in bratele cuiva din familie o zi intreaga sa se descurce cu el....asta este, daca Doamne fereste tu nu ai sa poti intr-o zi sa stai cu el...nu trebuie sa fie cineva care sa te inlocuiasca ??pe asta o sa o consideri una din zilele alea....
merci de urarea pentru bitu si tie si lui Olgu si lui Dudu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cami33 spune:

Va multumesc mult pentru cuvintele frumoase

Pentru fetele care m-au intrebat despre semnificatia evenimentului: la catolici copiii se impartasesc prima data la 8-9 ani, dupa ce urmeaza niste cursuri (cateheza), unde invata rugaciunile si tot ce trebuie sa stie despre crestinism si religia catolica si dupa ce se spovedesc.
A fost o ceremonie emotionanta, copiii au fost minunati, eu fiind catolica dupa casatorie am trait odata cu Alex momentul

_
Cami, mami de Maria Alexandra(02.05.2002) si de Luca Razvan(28.03.2008)

Coincidenta este felul lui Dumnezeu de a ramane anonim (A. Einstein)

Mergi la inceput

si la noi ghiceste cineva cuvantul?

co-co-ie

Mergi la inceput

Bitza muahhh esti o dragutza!

...cocosel cumva...

Mergi la inceput

Dudule, nop...
cocoie= cacao, a pus ea dimineata in tortul lui tati...

Mergi la inceput

... ce tare parca o vad cum pronunta...ma topesc dupa vorbitori asa mici, cat pot fii de scumpi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Olgutzika spune:

Dudurutzo, citind perlele Dariei si cum plange iedutul dupa fratiori, mi-am adus aminte de povestile oribile, pe care le-am urat de copil : pe bune, nu sunt ingrozitoare Capra cu trei iezi si Puiul?! Vai, cat am plans din cauza bietului pui, cat l-am urat pe lup Miha, fa-mi terapie, ca am probleme !

Clau, creste, maine ma duc la eco si bitest, va dau vesti pe seara.

Va , mi-e dor de copilul meu, abia astept sa vina acasa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nicoleta spune:

Salutare.

Olga, si eu am plaaans la povstile astea! Si mica fiind o intrebam pe mama daca nu cumva cineva a taiat burta lupului si au iesit iezii de acolo... ca in Scufita... si la Puiul, iara jale mare! Dar macar eram mai mare!

Stefan are dureri de burta... o fi de la faptul ca i-am zis ca trebuie sa rescriem niste chestii?

----------------------------------------------------------------------------------
Rasul e ca stergatorul de parbriz: nu opreste ploaia, dar iti permite sa iti vezi de drum.

Mergi la inceput