Loc de intalnire al vechilor aspirante cap. 17
Raspunsuri - Pagina 2
Androix spune:
Eu ridic doua degete. Eu ma prezint oricum doriti: cu copii sau fara, la kindereala in parc sau la terasa la dezmatz. Si mie mi-e dor de-o intalneala extinsa. Abia va astept!
Doamna modesta si frumoasa care sunteti dumneavoastra, pe FB mai serviti? ca io te-am urat si acolo
www.obiectiverealiste.blogspot.com" target="_blank">Obiective Realiste
Androix Bijoux
Niste copii si toti copiii!
Anca Wish spune:
Androixo, n-am mai intrat ca devenisem dependenta de un anumit joc. Intram si noaptea ca sa-mi hranesc gainile
haideti, haideti cu intalneala
Androix spune:
Cresteai gaini? Mi-e rau! Si sor-mea tunde oile, mulge vacile e nebunie mare, culege porumb...
www.obiectiverealiste.blogspot.com" target="_blank">Obiective Realiste
Androix Bijoux
Niste copii si toti copiii!
dandana spune:
buna fetele,
ma mai tineti minte?
nu-i bai daca nu ca nici eu nu ma tin
iata cum trecura anii, mult mai repede decat cei de inainte de Carmen a mea!
nu am timp decat de job (naspa) si casa-copil, duse sunt orice aspiratii personale, blehhhh
ce mai stiti de restul lumii?
hai ca ma duc sa caut in arhiva cap 16
pup toata lumea
dandana spune:
mai fetele, am recitit subiectul nr 16 si abia ma tin din plans
mai stiti ceva de Leditia?
si de Sorina?
hai mai, dati-mi o veste buna!
valentinag spune:
Io aveam niste planuri marete asa cu subiectul asta!Mi-a intarziat aproape o luna, dureri de sani, alea alea si imi incoltise un gand asa in cap, ma duc fac testul si por'ma rascolesc forumul sa caut subiectul nostru si sa afisez 2 liniute!Dar n-a fost sa fie ca venira jegosii cu surle si trambite, bine ca n-am mai dat bani pe test!
In rest, am terminat si cu sesiunea lu' peste, in prima saptamana din iulie am licenta si gata!pa ura si la gara!
De intalneala, cand vrea muschiu vostru eu vin, dar nu sambata si duminica.
De mancare
Dulciuri
Din gradina mea
Anca Wish spune:
Valeo, adica ti-a intarziat 1 luna si nu ai bagat niciun test??? Pana si eu mi-as fi facut
Eu tot astept ziua aia intr-o zi.
dandana, vremurile cand eram relazate sunt demult apuse. Dar ”osteneala” asta e asa de frumoasa...
Tumpi, fato, pe unde esti?
dandana spune:
ei, la mine nici osteneala nu-i frumoasa!
uneori chiar inteleg de ce isi pun unii latul de gat
anca, am citit din arhiva subiectului asta, oofff Doamne, mereu uit ca sunt oameni necajiti rau, iar eu ma plang ca nu mai fac fata la chestii normale!
vale, pai eu goleam farmacia! imi pare rau
hai va pup! revin in doua saptamani, ca asa mi-am promis!
valentinag spune:
Nu mai sunt in faza de golit farmacia, ca mi-am mai luat odata 5 teste si degeaba.
Asi, geografie am facut!
De mancare
Dulciuri
Din gradina mea