Stimulare ovariana cu ova-mit/clostilbegyt (11)
Raspunsuri - Pagina 19
![](images/user_woman.png)
draguta spune:
fetelor voi ati avut mucus cervical dupa stimulare? eu care aveam pana acum din ziua 7 acum sunt ziua 13 si nimic, nu stiu ce se intampla
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
simonali spune:
Citat: |
citat din mesajul lui draguta simonali ai facut monitorizare, cum stai luna asta cu foliculii? |
draguta, luna asta am facu eco in ziua 11 si foliculii erau f micuti si dr a zis ca nu avem sanse luna asta...am continuat cu duphaston z16-z25 si azi, e a3-a zi din a 3-a luna de stimulare si am inceput sa iau ova-mit. ar trebui sa iau pana in z5...dar ma gandeam sa iau si in ziua 6...inca una nu cred ca o fi bai...oricum e doza mica...ce ziceti?
abea astept sa ma duc la eco in ziua 12 (ca atunci pica intr-o zi de luni si-l pot gasi pe dr.)...sa vedem ce foliculi avem luna asta...
![](rugaciune.gif)
![](pupic.gif)
![](pupic.gif)
![](pupic.gif)
simonali spune:
citat din mesajul lui draguta fetelor voi ati avut mucus cervical dupa stimulare? eu care aveam pana acum din ziua 7 acum sunt ziua 13 si nimic, nu stiu ce se intampla |
sa stii, draguta, ca in prima luna cu ova-mit, cand practic am obtinut ovulatia, am observat un mucus mai abundent si specific perioadei fertile cam din ziua 8-9...iar luna a doua de ova-mit cand nu am avut foliculi dominanti, mucusul s-a modificat putin cam in aceleasi ziile dar nu a mai fost asa evidenta schimbarea...
astept sa vad luna asta...o sa urmaresc
va pupacesc...
![](pupic.gif)
![](pupic.gif)
![](pupic.gif)
jaguar spune:
Buna seara fetelor
Si eu o sa fac stimulare cu ova-mit luna asta,
mie mi-a dat din z 3-7.
Voi cum ati luat? Si mai ales ma intereseaza din ce zi
mergeati la moni?
Va pupiccc si multa baftaaaaa la multi ochisori!!!
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/pufoasalaura/pufoasalaura.jpg)
pufoasalaura spune:
buna dimineata fetelor,sunt stresata rau...dupa ce am prestat la indicatiile medicului la fix 36h.de la administrarea pregnyl,tot aseara m-a pus sa iau aspenter,acid folic si arefam(ovule).nelamurirea mea( ca sa nu o iau razna) este aceea ca de ce mi s-a dat arefam care,cred,este pur progesteron.oare nu-i va elimina pe micuti in incercarea de a ajunge sa fecundeze ovulul? o parere as dori...
galliciana spune:
neata si de la mine!
laura,arefam este prgesteron.sustine sarcina.
nu cred ca e nici un pericol,stai linistita.
jaguar si eu am luat tot z.3-7. in primele 2 luni mergeam din z.8, apoi,din z10
va doresc o duminica frumoasa!
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/alinushali/alinushali.jpg)
alinushali spune:
neata fetele! doamne dar ce matinale sunteti. eu am trecut ca sa va ca plec cu mama pana la biserica si vorbim dupa.
sa aveti o super duminica
Anul asta sigur sigur
Ma enerveaza ca nu sunt cum as vrea sa fiu si totusi nu cedez.
http://lt1f.lilypie.com/8BHfp2.png
jaguar spune:
Neatza fetelee
Galliciana, mercic ptr raspuns
Tu cum ai reactionat la stimulare?
Cati foliculi aveai? pe ambele ovare?
Ma intereseaza si asta, pentru ca eu nu am decat o trompa,
cealalta cu hidro am scos-o in aprilie
Laura, din cate stiu eu arefamul ajuta la sustinerea sarcinei, asa
ca ia fara teama. Multa bafta sa vii cu vesti bune!!!
Fetele inca o intrebare, voi de unde ati luat Pregnyl?
Si eu tre sa fac pregnyl, pentru ca am incercat luna asta pe natural,
dar nu s-a spart foliculul, la 20mm s-a desumflat
si mi-a zis dr, ca luna asta mai ales ca fac stimulare, trebuie
neaparat si pregnyl...
Pupici la toate si o duminica frumoasa va doresc!
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/pufoasalaura/pufoasalaura.jpg)
pufoasalaura spune:
citat din mesajul lui jaguar Neatza fetelee ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Galliciana, mercic ptr raspuns ![]() ![]() Tu cum ai reactionat la stimulare? Cati foliculi aveai? pe ambele ovare? Ma intereseaza si asta, pentru ca eu nu am decat o trompa, cealalta cu hidro am scos-o in aprilie ![]() ![]() ![]() Laura, din cate stiu eu arefamul ajuta la sustinerea sarcinei, asa ca ia fara teama. Multa bafta sa vii cu vesti bune!!! Fetele inca o intrebare, voi de unde ati luat Pregnyl? Si eu tre sa fac pregnyl, pentru ca am incercat luna asta pe natural, dar nu s-a spart foliculul, la 20mm s-a desumflat ![]() ![]() ![]() si mi-a zis dr, ca luna asta mai ales ca fac stimulare, trebuie neaparat si pregnyl... Pupici la toate si o duminica frumoasa va doresc! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
ar tb.ca medicul tau sa aiba pe stoc pregnyl,daca nu,eu mai am 9 fiole, si cred ca pot face un act de caritate sa-ti dau o fiola daca nu gasesti.eu sper sa nu mai am nevoie de ele si sunt gata in momentul in care aflu vestea sa le donez pe toate cu inima impacata.pana atunci, poti intra pe farmacii online, si sa dai cautare la farmaciile cunoscute ptr. pregnyl,stiu ca ultima oara erau prin timisoara.uite, o sa ma mai uit si eu...
ptr.mine,urmeaza 2 sapt.de asteptare groaznice.ce ziceti? sa mai prestam si astazi, la 48 ore de la pregnyl(dupa ce am prestat la fix 36h.de la administrarea lui)?
pufoasalaura spune:
citat din mesajul lui jaguar Neatza fetelee ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Galliciana, mercic ptr raspuns ![]() ![]() Tu cum ai reactionat la stimulare? Cati foliculi aveai? pe ambele ovare? Ma intereseaza si asta, pentru ca eu nu am decat o trompa, cealalta cu hidro am scos-o in aprilie ![]() ![]() ![]() Laura, din cate stiu eu arefamul ajuta la sustinerea sarcinei, asa ca ia fara teama. Multa bafta sa vii cu vesti bune!!! Fetele inca o intrebare, voi de unde ati luat Pregnyl? Si eu tre sa fac pregnyl, pentru ca am incercat luna asta pe natural, dar nu s-a spart foliculul, la 20mm s-a desumflat ![]() ![]() ![]() si mi-a zis dr, ca luna asta mai ales ca fac stimulare, trebuie neaparat si pregnyl... Pupici la toate si o duminica frumoasa va doresc! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |