Burtici cu delfinasi de iulie-august 2010 (84)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bamboletta spune:

Btz_ovi-imi este f frica de stafilococ..dar banuiam ca exista si la cealalta maternitate si nu am ce face
si eu la fel am auzit ca la cezariana se ia ce sa mai zic..cum o vrea d-zeu

cat despre infirmiere..depinde cum le nimeresti..am intalnit si din astea care nu asteptai sa le umpli buzunarul...dar marea majoritate asteapta...asa e in romania toti asteapta

Bamboletta 22+David si Antonia-Gabriela(1 nov 2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crispro spune:

CARMEN, odihna de musai... Ai grija de tine, stai in pat, nu fa nici un efort si va fi bine. Iar cu Letitia va trebui sa discuti sa stea macar pana la 34 saptamani

Cristina 28+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ooana spune:

Citat:
citat din mesajul lui CarmenAlbu

Am venit , col de 1,3 cm, repaos total la pat si maine injectie cu steroizi maine pentru plamani si rugaciuni sa ajungem la 34 saptamani

Letizia
Doamne Ajuta-ne!!!
25+ cu

off off Carmen imi pare rau ca ne-ai adus vestile astea...sa stai cuminte impreuna cu Letizia

Oana 29+ Matei

Noi 2...si bebe
www.youtube.com/watch?v=pLKkGs41RAA" target="_blank">Wedding-videoclip

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns paula_m spune:

Michelle, felicitari pentru fetita ta vioaie!!Sanatate multa in continuare la amandoua!!
Carmen , ce s-a intamplat? Oricum va tb sa stai cuminte in pat , nu mai este asa de mult si Letizia o sa fie bine in bratele tale.

Paula, 27+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca_vlad spune:

Carmen-garantat poti ajunge la 34-35s daca stai cuminte eu am avut col deschis de la 28s si nu s-a mai inchis-iar col scurt exact de la 24s!

Anca +24s ELENA-MARIA si mami de astronaut Vlad-Mihail (05.11.2003)
POZE VLADUT

"Dumnezeu iarta, dar nu lasa nimic neispasit!" Arsenie Boca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns btz_ovi spune:

Citat:
citat din mesajul lui bamboletta

Btz_ovi-imi este f frica de stafilococ..dar banuiam ca exista si la cealalta maternitate si nu am ce face
si eu la fel am auzit ca la cezariana se ia ce sa mai zic..cum o vrea d-zeu

cat despre infirmiere..depinde cum le nimeresti..am intalnit si din astea care nu asteptai sa le umpli buzunarul...dar marea majoritate asteapta...asa e in romania toti asteapta

Bamboletta 22+David si Antonia-Gabriela(1 nov 2006)

Crede-ma ca eu stau cu frica in san,sincer nici nu stiu ce sa fac: as prefera decat sa nasc intr-un spital de renume si infectat in altul de care nu vorbeste toata lumea dar unde sa fiu in siguranta.Stiu ca oricum dr mea daca o intreb nu ar recunoaste nici in ruptul capului ca infectia dateaza de ani de zile:e vorba de prestigiul spitalului

28+cu Paul Christian...IUBESC 2 BARBATI
Us
My Baby Boy

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sheritra spune:

Citat:

Am venit , col de 1,3 cm, repaos total la pat si maine injectie cu steroizi maine pentru plamani si rugaciuni sa ajungem la 34 saptamani

Letizia
Doamne Ajuta-ne!!!
25+ cu

Utrogest/arefam iei?
Stii ca mi se scurtase si mie colul si mi se intredeschisese pe toata lungimea lui, mi-a dat 300 de arefam si dupa 2 sapt se inchisese si crescuse putin, si a tot crescut de la 28 la 39.
Utrogest face colul tare si beton, ia si asta in calcul. In rest nu te dai jos din pat nici pana la baie, vezi cum rezolvi problema asta, multa putere!

Shery 27 & cu inimioara Alesia (30.10.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crissy77 spune:

bamoletta,

nela_didea, nu s-a vazut ce este din cauza pozitiei.

Mycya, eu cred ca ti-a scazut gicemia. Data viitoare pune o cioco sau cuburi de zahar in posetuta.

puiutz, paturi impermeabile gasesti in orice hypermarket. Nu-mi mai amintesc ce cumparam, dar pana o sa nasc o sa-mi amintesc

Dragaica, cred ca fetele se refereau la cearsafuri impermeabile. In primele luni bb face pipi aproape instantaneu cum il dezbraci si pt a evita accidentele...

Sheritra, Acc 100 = acetilcisteina pt copii, e recomandat pt tuse productiva. Exista si varianta Acc 200 pt adulti. A mea isi sufla nasul singura, de mult nu am mai pus in functiune aspiratorul pt batista BB

btz, pt info cu maternitatea si preturile.

michelle, ma bucur ca e totul bine. Asa e cu unii medici, te intimideaza si uiti sa intrebi ce te interesa. Si eu ma trezesc cu burta in sus

Carmen, ...la patut cu tine. Ai grija Nu te poti interna?

Azi am facut si eu primele cumparaturi pt bb. Ceai de anason si fenicul

Cristina 22 s cu bocanila & Elise-Stefania (3 dec. 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dragaica spune:

Citat:

Letizia
Doamne Ajuta-ne!!!
25+ cu

Fata mea la pat sa stai, vai......au inceput vestile de care-mi era frica, sunt panicata total mai ales eu cu 2.
Sa nu-ti faci griji, stiu situatii in care colul si-a revenit dupa o perioada de repaos total la pat.
Te rog sa ne tii la curent.

http://community.webshots.com/user/Dragaica
Graviduta fericita 23+ de Tudor Sebastian si Felix Alexandru

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns puiutz_mic spune:

Carmen... tu esti clopotelul nostru, draga noastra burtica! Imi pare tare, tare rau sa aflu ca ai probleme

Ne rugam la DD alaturi de tine sa stea Leti cumintica la mami in burtica mai mult de 34 saptamani! Cu tratament, repaos total si ajutor de la DD eu sper din tot sufletul ca fetita ta se va naste la un moment cand va fi suficient de puternica! Numai ganduri bune!!!

Elena 24+ cu un cuminte

Mergi la inceput