Burtici cu delfinasi de iulie-august 2010 (84)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns puiutz_mic spune:

Citat:
citat din mesajul lui Creatza11

ups....uitasem de semnatura, am mai crescut cu o sap si mami cu 1 kg....

24+ cu un invingator

felicitari pentru noua saptamana!

si eu am mai luat 1 kg...am 58 kg acum, la 24 saptamani.

Elena 24+ cu un cuminte

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bamboletta spune:

Citat:
citat din mesajul lui btz_ovi

Michelle,Bamboletta tocmai am vb cu al meu sot drag in legatura cu acel stafilococ auriu de la Cuza.Lui i-a nascut o colega acum o sapt si inca o cunostinta mie acum vreo 2 saptamani:ambele au confirmat existenta in spital a acestui stafilococ insa din cate au zis si medicii este doar intr-o clinica de nasteri,ele din fericire nu s-au infectat si nici bebeii.Eu tare ma gandesc sa ma mut la Elena Doamna.Voi ce ziceti?Inca stau in dubii,mi-e teama tare de acel microb,nu pentru mine si pentru bebel,el e cel mai important acum
Apropo,am intrebat si de preturi ( ele au nascut prin cezariana) :ambele au dat cate 10 mil la medic,2 mil anestezistul,1,5 neonatolog,1 mil moasa si cate 5 lei la asistente,personalul s-a purtat excelent iar conditiile din salon foarte bune.Iar cu bagajelul: singurele lucruri cu care le-au lasat in spital au fost asa : 1 camasuta cu nasturi in fata si un halat,slapi de genul cei purtati vara la plaja,nu de camera,vata cu pansamente sterile,sapun si ATAT,pt bebe :,un tub de unguient,nu crema,Bephanten,un pachet de pampersi si 2 body-uri,restul lucrurilor sotii le-au luat acasa.Copiii au stat separati (sincer nici eu nu as fi de acord deoarece nu se stie peste ce specimene dai in spital,sa recunoastem ca mai sunt unele femei certare cu sapunul si apa ,purtatoare de virusi diferiti,usor transmisibili la cei mici),iar spitalizarea a durat 3-4 zile.Acum ce va fi va fi,Doamne-Ajuta!!!!
Sper ca v-au fost de folos informatiile

28+cu Paul Christian...IUBESC 2 BARBATI
Us
My Baby Boy

din pacate vreau nu vreau la cuza voda o sa nasc...acolo e doctorita mea...merg la ea de 8 ani..nici nu ma gandesc sa o schimb acum in mijlocul sarcinii...eu fara ea nu nasc
ce te face sa crezi ca la elena doamna nu ar fi stafilococul si acolo...e tot la risc..il iei nu-l iei
cred ca era si cand am nascut acum 3 ani jumate..din fericire am scapat..sper sa nu fie probleme nici acum...bebelina am avut-o in salon cu mine mereu..probabil doar la cezariana ii tin pe bebei separat...
cat despre preturi fiecare da cat poate si cat are...nu cred ca e tarif standard
adica nu ne lasa cu lucrurile de acasa sau cum?cat despre timp la fel am stat m-am internat miercuri dimineata la 5 si sambata dim la 1 eram acasa

despre vaccinul tbc nu au spus nimic...l-au facut?

Bamboletta 22+David si Antonia-Gabriela(1 nov 2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca_vlad spune:

deocamdata nu s-a rezolvat nika-bb-ii sunt externati fara vaccin chiar si din maternitatile private!

Eu sunt in alerta din cauza acestui vaccin deoarece prezint in antecedent risc de nastere prematura si cine a avut bb nascut prematur stie ce inseamna!

asa ca tare as vrea sa gasesc o solutie astfel ncat pe langa riscul prematuritatii sa nu ma mai strez si din cauza acestui vaccin!

Anca +24s ELENA-MARIA si mami de astronaut Vlad-Mihail (05.11.2003)
POZE VLADUT

"Dumnezeu iarta, dar nu lasa nimic neispasit!" Arsenie Boca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CarmenAlbu spune:

Am venit , col de 1,3 cm, repaos total la pat si maine injectie cu steroizi maine pentru plamani si rugaciuni sa ajungem la 34 saptamani

Letizia
Doamne Ajuta-ne!!!
25+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns btz_ovi spune:

Eu nu mai stiu ce sa cred cu acest stafilococ auriu,mi-e teama si mie,nu pentru mine ci pentru bebei.Sotul zice ca se ia numai la cezariana,eu as spune ca nu conteaza metoda nasterii.
In legatura cu pretul:stiu,nu este unul fix,eu am dat doar un exemplu,fiecare da cat are si cat poate,pe mine insa cel mai tare ma oftica infirmierele:stau si asteapta sa le umpli buzunarele,daca le dai putin se uita chioras la tine,iar daca nu le dai nici nu te baga in seama.Totusi au un salar,pentru asta sunt platite.Ma gandesc ce fac mamele sarace.
Despre vaccin: nu stiu absolut nimic,astazi am citit si eu discutiile pe forum,o sa il pun pe sot sa intrebe
Legat de a sta cu bebe in salon:in Bd asa se practica:femeile care nasc nayural nu stau cu ei si conditiile sunt execrabile,iar cele prin cezariana au parte de un altfel de tratament.Nu mi se pare corect dar traim in Ro
Da Roxana,cu atat le-au lasat pe amandoua cat au stat acolo..

Us
My Baby Boy

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cris2010 spune:

Citat:
citat din mesajul lui bamboletta

Citat:
citat din mesajul lui btz_ovi

Michelle,Bamboletta tocmai am vb cu al meu sot drag in legatura cu acel stafilococ auriu de la Cuza.Lui i-a nascut o colega acum o sapt si inca o cunostinta mie acum vreo 2 saptamani:ambele au confirmat existenta in spital a acestui stafilococ insa din cate au zis si medicii este doar intr-o clinica de nasteri,ele din fericire nu s-au infectat si nici bebeii.Eu tare ma gandesc sa ma mut la Elena Doamna.Voi ce ziceti?Inca stau in dubii,mi-e teama tare de acel microb,nu pentru mine si pentru bebel,el e cel mai important acum
Apropo,am intrebat si de preturi ( ele au nascut prin cezariana) :ambele au dat cate 10 mil la medic,2 mil anestezistul,1,5 neonatolog,1 mil moasa si cate 5 lei la asistente,personalul s-a purtat excelent iar conditiile din salon foarte bune.Iar cu bagajelul: singurele lucruri cu care le-au lasat in spital au fost asa : 1 camasuta cu nasturi in fata si un halat,slapi de genul cei purtati vara la plaja,nu de camera,vata cu pansamente sterile,sapun si ATAT,pt bebe :,un tub de unguient,nu crema,Bephanten,un pachet de pampersi si 2 body-uri,restul lucrurilor sotii le-au luat acasa.Copiii au stat separati (sincer nici eu nu as fi de acord deoarece nu se stie peste ce specimene dai in spital,sa recunoastem ca mai sunt unele femei certare cu sapunul si apa ,purtatoare de virusi diferiti,usor transmisibili la cei mici),iar spitalizarea a durat 3-4 zile.Acum ce va fi va fi,Doamne-Ajuta!!!!
Sper ca v-au fost de folos informatiile

Us
My Baby Boy

din pacate vreau nu vreau la cuza voda o sa nasc...acolo e doctorita mea...merg la ea de 8 ani..nici nu ma gandesc sa o schimb acum in mijlocul sarcinii...eu fara ea nu nasc
ce te face sa crezi ca la elena doamna nu ar fi stafilococul si acolo...e tot la risc..il iei nu-l iei
cred ca era si cand am nascut acum 3 ani jumate..din fericire am scapat..sper sa nu fie probleme nici acum...bebelina am avut-o in salon cu mine mereu..probabil doar la cezariana ii tin pe bebei separat...
cat despre preturi fiecare da cat poate si cat are...nu cred ca e tarif standard
adica nu ne lasa cu lucrurile de acasa sau cum?cat despre timp la fel am stat m-am internat miercuri dimineata la 5 si sambata dim la 1 eram acasa

despre vaccinul tbc nu au spus nimic...l-au facut?

Tocmai am vazut la stiri la tvr1 un reportaj despre infectiile intraspitalicesti. Au spus si de Iasi de ambele maternitati unde au si murit trei bebelusi. Doctorii nu declara si nu anunta infectiile intraspitalicesti de frica sanctiunilor si sa nu scada rating-ul spitalului.

Cris 28+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bamboletta spune:

Michele-[felicitari pt grasunicase vede bine in poza
nici eu nu am scapat de candida..la fel mi-adat lomexin la 3 zile si unguent extern

Btz_ovi-mi-a fugit mesajul...multumim de informatii

Carmen-stai cumintica in pat si o sa fie bine bebelina..sa stea cat mai mult la crescut

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca_vlad spune:

Citat:
citat din mesajul lui CarmenAlbu

Am venit , col de 1,3 cm, repaos total la pat si maine injectie cu steroizi maine pentru plamani si rugaciuni sa ajungem la 34 saptamani

Letizia
Doamne Ajuta-ne!!!
25+ cu

Carmen cu rabdare poti sa ajungi la 34s si bb va fi bine steroizii sunt pt plamanii lui bb!

ca sfat iti spun pune o pernuta sub fund sa ca sa vina mai sus si sa nu apese bb pe col-o sa ai o pozitie cam valurita dar e bine pt col si bb

Anca +24s ELENA-MARIA si mami de astronaut Vlad-Mihail (05.11.2003)
POZE VLADUT

"Dumnezeu iarta, dar nu lasa nimic neispasit!" Arsenie Boca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cris2010 spune:

Citat:
citat din mesajul lui CarmenAlbu

Letizia
Doamne Ajuta-ne!!!
25+ cu

Off, Carmen. Stai cumintica si o sa fie bine.

Cris 28+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CarmenAlbu spune:

Mersi fetele de sfaturi, cu perna voi incerca Anca!

Letizia
Doamne Ajuta-ne!!!
25+ cu

Mergi la inceput