Va rog sa ma ajutati !
Raspunsuri - Pagina 2
szivarvany spune:
Imi pare tare-tare rau.
Acum inteleg si eu ce inseamna un suflet de catel
Daria & felina fioroasa GIULIA(2004 08 16) cu Sela
ingridnen spune:
si mie imi pare foarte foarte rau.
Chiar nu exista in Galati un medic bun... macar sa stii pe viitor...
Ingrid si Cristi 7 ani
Mariana_D spune:
Incerc sa-mi amintesc toate momentele frumoase cu el. Cum dormea impreuna cu pisica Naty ( am botezat-o asa ca ii placeau napolitanele Naty si pentru ca adoram numele de Natasa). Dormea pisica iarna, culcata in blanita lui Max.Incerc sa fiu tare, desi mi-a fost cel mai bun prieten, nu stiu cat de mult ar fi vrut sa ma vada plangand din urma lui. Va spun ca asta mi-a pus capac si am hotarat sa nu m-ai cresc nici pisica, nici iepuras, nici catel nimic. Stiu ca gresesc cand spun asta dar deja am pierdut cam multe animalute.Iubesc animalele, daca ar fi dupa mine as strange cu sutele in curtea bunicii. Dar nu suport despartirea. Ma "indulcesc " cu faptul ca nu a l-a lasat Dumnezeu sa sufere mai mult, sau sa fie nevoie sa-l eutanasiez. Stiam totusi ca nu se mai poate face nimic pentru el, mi-a zis si o farmacista.
Pentru mine va ramane vesnic prietenul meu. A fost un suflet mare intr-un corp de catel.
http://i304.photobucket.com/albums/nn200/scumpik19/max.jpg Am sa-ti simt lipsa !
szivarvany spune:
Ce frumoasa fotografie si ce frumoase amintiri
Daria & felina fioroasa GIULIA(2004 08 16) cu Sela
carmaw spune:
O mariana imi pare asa de rau
stiu ce simti.....
Incearca sa fii tare
sunt alaturi de tine!!
cm
danitin spune:
Imi pare nespus de rau! Eu tot scriam dincolo, in speranta ca poate te ajuta, si pe urma am vazut ce s-a intamplat. Inca o data, imi pare foarte rau ....
bobocel_07 spune:
Imi pare nespus de rau pentru pierderea suferita dar trebuie sa fii tare.Am citit de cand ai postat si asteptam sa vii cu un final fericit,pacat ca a fost unul trist.
alexia_07