subiect delicat
nu stiu unde ar trebui sa scriu despre asta,mi e tare rusine dar trebuie sa cer ajutorul cuiva sa ca va rog sa nu ma certati...
de aseara am o mancarime f suparatoare si insistenta in zona intima,este ingrozitor!!!si desi pare copilaresc...m am scarpinat f tare(offf mi e asa rusine sa vb despre asta...)va rog mult daca v ati confruntat cu o asemenea problema recomanda ti mi o alifie ,pastile,ovule orice.eu nu pot ajunge la ginecolog decat peste o spatamana pt ca lucrez zi de zi sapt asta si nu am timp efectiv.mi ar fi se mare ajutor un sfat...va multumesc mult!
Raspunsuri
Anda08 spune:
Poti citi aici cateva lucuri www.supereva.ro/info.asp?id=1043" target="_blank">Candidoza vaginala
si aici
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=144035&whichpage=1&SearchTerms=candidoza,vaginala
A day without laughter is a day wasted - Charlie Chaplin
karfe spune:
Ai facut candida.Ai luat antibiotice in ultima perioada?
Du-te si cumpara cervugid ovule,pune un ovul seara inainte de culcare.Cel putin 3 zile.
miki68 spune:
Poate fi candida, dar poate fi si www.seximus.ro/articole/tricomonas.php" target="_blank">trichomonas
cristina d.
"Idealurile se aseamana cu stelele: nu poti ajunge la ele, in schimb te poti orienta"(Constantin Tanase)
nikol24 spune:
va multumesc din suflet pt sfaturi,cred ca este candida imi este cunoscut numele ,am avut ceva asemanator,sau chiar asta pe parcursul sarcinii,eu nu folosesc prezeravtiv cu sotul meu decat anticonceptionale si in el am f mare incredre,nu stiu de la ce am facut dar e ff deranjant
am sa l trimit pe sot sa mi cumpere cervugid,spre sa si faca efectul,o sa fac si sapalaturi cu bicarbonat
blue eyes spune:
Scuza tonul pe care-ti spun, dar la urgenta nu te poti duce? Exista nshpe motive sa ai acele probleme si risti sa agravezi situatia luand medicamente dupa ureche.
nikol24 spune:
am sa incerc cu ovule si daca nu mi trece merg la urgenta sper sa nu fie cazul,nu stau bine cu timpul liber de fapt sapt asta nu am timp deloc deloc,decat pt somn,cand ies nici farmacia nu este deschisa imi cumpara sotul ce mi trebuie
ladyJ spune:
Citat: |
citat din mesajul lui nikol24 am sa incerc cu ovule si daca nu mi trece merg la urgenta sper sa nu fie cazul,nu stau bine cu timpul liber de fapt sapt asta nu am timp deloc deloc,decat pt somn,cand ies nici farmacia nu este deschisa imi cumpara sotul ce mi trebuie ,,IDEALUL ESTE INVIZIBIL OCHILOR'' |
Nicol, mersul la doctor cand ai o problema nu se incadreaza la ´´tip liber´´
In timpul liber mergi in parc, citesti, gatesti de placere, etc si etc.
Mersul la medic este un MUST, asa cum e mersul la serviciu, intelegi?Iti FACI timp pentru asa ceva!
blue eyes spune:
Nicol, tu nu intelegi ca nu trebuie sa incerci cu niste ovule? Ce fel de ovule? Ce tratezi? Ce boala ai? Du-te la doctor, vede ce ai si ce-ti trebuie.
Nu stiu ce lucrezi, dar orice angajator respectuos iti da voie sa mergi o ora la doctor, ma ales ca e o urgenta.
Eu ti-am zis parerea mea, fa cum crezi ca e mai bine! Multa sanatate.