Aspirante si Gravi Nou-Venite (91)-Felicitari BBlu
Raspunsuri - Pagina 13
Lia73 spune:
babi distractie placuta
sun =sa-ti fie de bine
Am avut un paunel frumusel si dragalas
Dumnezeu mi l-a luat sa ii fie ingeras!!
pozulici
AMR 27 zile ![]()
ASPIRANTA PANA-N MADUVA OASELOR
sunset_zuzi spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Lia73 babi distractie placuta sun =sa-ti fie de bine ![]() Am avut un paunel frumusel si dragalas Dumnezeu mi l-a luat sa ii fie ingeras!! pozuliciAMR 27 zile ASPIRANTA PANA-N MADUVA OASELOR |

Doamne ai grija si de noi
10+
pianna spune:
salutre fetele!!
vad ca aveti discutii serioase, nu gluma![]()
Lia, scade scade AMR-ul. Eu in locul sotului as incepe sa ma pregatesc moral pt asalt![]()
14+
douradoudou spune:
...ce pofta de paine cu unt si miere si lapteeeeeee...diseara vreau si eu...lia esti in forma?
..mvb e clar ca ne pregateste o surpriza
..am fost la eco..11s1z..3.79 cm..bb se juca ...colul lung ok..ma simt mai linistita..si eu am candida dar cica e minor infection si mi-a dat tratament de 3 zile cu ovule..asta era vestea mai putin frumoasa...va 

Alexa, mami de Maryam buburuza, ingeras in ceruri
si
10+
lorin7774 spune:
citat din mesajul lui douradoudou ...ce pofta de paine cu unt si miere si lapteeeeeee...diseara vreau si eu...lia esti in forma? ..mvb e clar ca ne pregateste o surpriza ..am fost la eco..11s1z..3.79 cm..bb se juca ...colul lung ok..ma simt mai linistita..si eu am candida dar cica e minor infection si mi-a dat tratament de 3 zile cu ovule..asta era vestea mai putin frumoasa...va ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Alexa, mami de Maryam buburuza, ingeras in ceruri si 10+ |
sa creasca mare si s-o bucure pe mami !!!

LOREDANA, mamica de MIRUNA CAPSUNA

cu ajutorul lui Dumnezeu
8+
douradoudou spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui lorin7774
sa creasca mare si s-o bucure pe mami !!! ![]() LOREDANA, mamica de MIRUNA CAPSUNA ![]() cu ajutorul lui Dumnezeu 8+ |

Alexa, mami de Maryam buburuza, ingeras in ceruri
si
10+
cora79 spune:
helauuu fetili

revin si eu dupa 10 zile ffff agitate pe la dri,din cauza unei dureri in abdomenul inferior tratata incorect de o caruta de medici

"DOAMNE FA SI PENTRU NOI O MINUNE CU PAMPERS"
cora79 spune:
Pupicei pentru toate fetele gravidute si aspirante si sanatate multa caci este fff importanta![]()
lorin7774 spune:
Cora, 

acum esti bine ?
LOREDANA, mamica de MIRUNA CAPSUNA 
cu ajutorul lui Dumnezeu
8+
cora79 spune:
| citat din mesajul lui lorin7774 Cora, ![]() ![]() ![]() ![]() acum esti bine ? LOREDANA, mamica de MIRUNA CAPSUNA ![]() cu ajutorul lui Dumnezeu 8+ |