baile felix
pt ca stiu ca sunt cativa colegi de forum din oradea ii rog frumos sa imi spuna daca de 1 mai mai este vreun strand deschis inafara de Apollo. ma intereseaza in mod special strandul de vara felix dar cred ca se deschide prin iunie. noi venim cu treaba in oradea si am zis sa profitam si sa stam in b. felix.
va multumesc.
AMR 2 luni pana la Antalya!!
Raspunsuri
Mirga spune:
Si noi am vrea sa venim in august la Felix si ne-ar interesa o cazare. Noi venim cu o fata de 6.5 ani si un bebe de 1.2 ani asa ca am vrea o pensiune sau un hotel cu loc de joaca pt ei.
Am cautat pe internet (nu prea serios ) dar nu am gasit nimic care sa ne atraga.
Daca ne pote ajuta cineva cu idei sau recomandari, ne-ar prinde bine.
Si mai am intrebari: cum e statiunea in august, ce se poate face in afara de mers la strand, ce mai e de vazut prin apropiere?
Multumesc anticipat pt raspunsuri.
bb_yasmi spune:
mirga cazare gasesti la fata locului. e plin de pensiuni si de hoteluri. eu inafara de strand si plimbari nu am gasit altceva de vazut....sa ma scuze oradenii..poate nu mi's informata!
happy mom & ladybird Iasmina Alissa 2+
astept vara...caldura...concediu...piscina...soare..eheeeeee
marius spune:
Teoretic ar trebui sa fie deschise de 1 mai toate strandurile. Apollo si piscinele sunt 100% deschise.
Eu pur si simplu / Pagina legislativa
bb_yasmi spune:
marius da-mi detalii te rog, ce piscine mai sunt? crezi ca ar trebui sa imi fac rezervare la cazare fiind 1 mai?
multumesc
marius spune:
Exista sigur una Ok cea de la International
http://images.google.ro/images?hl=ro&q=hotel%20international%20baile%20felix&rlz=1R2ADBS_enRO327&um=1&ie=UTF-8&source=og&sa=N&tab=wi
Eu pur si simplu / Pagina legislativa
celi-bia spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Mirga Si noi am vrea sa venim in august la Felix si ne-ar interesa o cazare. Noi venim cu o fata de 6.5 ani si un bebe de 1.2 ani asa ca am vrea o pensiune sau un hotel cu loc de joaca pt ei. Am cautat pe internet (nu prea serios ) dar nu am gasit nimic care sa ne atraga. Daca ne pote ajuta cineva cu idei sau recomandari, ne-ar prinde bine. Si mai am intrebari: cum e statiunea in august, ce se poate face in afara de mers la strand, ce mai e de vazut prin apropiere? Multumesc anticipat pt raspunsuri. Mirga, o mamica fericita |
Īn afara de mers la strand mai poti vedea īn Felix lacul cu nuferi si am īnteles ca s-a deschis recent un centru de hipinsm... poate fi frumos pentru copii. Statiunea e draguta, dar nu te astepta la ceva iesit din comun. Īnsa nu uita, Oradea e la 5 minute departare si e in plina modernizare, acolo poti vizita Parcul Dendrologic, recent deschis si Cetatea proaspat reamenajata. Īn plus mai e "Ciuperca" cu loc de unde poti vedea Bihorul de la īnaltine.
www.celina-bianca.blogspot.com
bb_yasmi spune:
citat din mesajul lui Mirga Si noi am vrea sa venim in august la Felix si ne-ar interesa o cazare. Noi venim cu o fata de 6.5 ani si un bebe de 1.2 ani asa ca am vrea o pensiune sau un hotel cu loc de joaca pt ei. Am cautat pe internet (nu prea serios ) dar nu am gasit nimic care sa ne atraga. Daca ne pote ajuta cineva cu idei sau recomandari, ne-ar prinde bine. Si mai am intrebari: cum e statiunea in august, ce se poate face in afara de mers la strand, ce mai e de vazut prin apropiere? Multumesc anticipat pt raspunsuri. Mirga, o mamica fericita |
mirga, acum o ora ne-am intors de la baile felix unde am stat 3 zile si ne-am simtit minunat.
daca te intereseaza cazare iti recomand cu mare drag pensiunea unde am fost noi cazati si care a fost deschisa exact in 30 aprilie, noi am fost primii clienti dar pana vineri seara a fost plina toata. pensiunea e mare, 3 etaje, camere spatioase, aerisite, terase la fiecare balcon, clima in camera, tv, frigider, baie . ne-a placut foarte mult ca nu era facuta de mantuiala, doar sa fie facuta. proprietare tare cumsecade si prietenosi aveau si ei 3 copii , e la strada pricipala din statiune. strandul felix este acum impreuna cu strandul apollo, au bazin pt copii si un spatiu de joaca cu topogan, nisip, leagane. langa pensiune e un parc pt copii frumos si nou.
pt mai multe detalii daca vrei te rog sa ma intrebi.
poop
daiana_raluk spune:
citat din mesajul lui Mirga Si noi am vrea sa venim in august la Felix si ne-ar interesa o cazare. Noi venim cu o fata de 6.5 ani si un bebe de 1.2 ani asa ca am vrea o pensiune sau un hotel cu loc de joaca pt ei. Am cautat pe internet (nu prea serios ) dar nu am gasit nimic care sa ne atraga. Daca ne pote ajuta cineva cu idei sau recomandari, ne-ar prinde bine. Si mai am intrebari: cum e statiunea in august, ce se poate face in afara de mers la strand, ce mai e de vazut prin apropiere? Multumesc anticipat pt raspunsuri.Iti recomand pensiunea Selina.Loc de joaca,nisip,piscina incalzita,curatenie,liniste,mancare buna Mirga, o mamica fericita |
daiana_raluk spune:
Mirga,iti recomand pensiunea Selina.Loc de joaca,nisip,piscina incalzita,curatenie,mancare buna