Gravidutze si mamici de Cluj - 158
Raspunsuri - Pagina 5
Victo spune:
neata..meli, unde-i semnatura?????????? azi facem si noi 29 de sapt..fug sa fac schimbarile de rigoare.
simina si noi am fost ieri in zorilor, pana pe la 7 si ceva, (cd am plecat ca muream de foame :))in parculetul ala de lg magazinul chinezesc. dar probabil voi va plimbati pe la verdeata. cd era al meu bebelas mergeam acolo deasupra la cimitir, la padure :)
Paula cu Mihai 28+ si Stefan (30 oct. 2007)
alinabojuc spune:
neata
inca nu a racit alex, dar eu is bocna. am tremurat de frig la bunica ce mai...noroc ca alex a dormit doua ore din trei cat am stat acolo. am bagat-o sub plapuma si somn. doarme fata mea ziua 6 ore in 4 reprize si seara de la 8 pana dimi la 6.30-7.30. e o scumpa, e tare cuminte. i-am facut ieri reteta cu ficatel. a cam strambat din nasuc
Alex minunate pozele, sunteti foarte frumoase. ce bucute are le musti un pic? cu retetele o sa fac azi-maine un subiect la bucatarie si le puteti lua de acolo.
Ioana bunica e a mea, familia sotului e in Craciunesti jud. Maramures minunata zona, chiar langa granita. vara ne scaldam in Tisa impreuna cu ucrainenii, fiecare pe partea lui normal.
o zi faina sa aveti.
dieta rina
11.02.2010-76.7 kg
22.04.2010-67.2 kg
Retete pentru bebelusi si copilasi la adresa de email mamicicluj@yahoo.com cu parola retete.
elenuta23 spune:
am intrat pe fuga sava salut
eu sunt cu 2 pitici acasa bonavi amandoi mor de ciuda si de nervi pe alti care is asa nesimtiti si nu se gandesc ca eu am de tras cu doi nu cu unul
asta e asta e ultima data cand s-a intamplat asa ceva, trecem peste
aseara am vb cu D la tel si a inceput sa planga , ne-am urcat in masina pe la 22 si am mers dupa el, era deja cu nasul infundat iar dimineata ii curgea ca la robinet
am ajuns pe la ora 12 acasa azinoapte
noroc ca ne-am programat de ieri la med de fam, altfel trebuie sa platesti consultatia , incredibil dar adevarat
alex tare scumpa e Tiadris, ce cascadorii mai face??/
co frumoase pozele, am vazut-o si pe Diana in pozele voastre , asai???
ce dragastoasa e Cainuta
legat de trusou, noi am facut cererea sa il puna pe card si ne-au sunat sa mergem dupa ei ca nu -au pus , asa ca sinoi am fost de 2 ori dupa banuti
va doresc tuturor multa sanatate si tot binele din lume
va sarut
Elena , mamica lui Dragos Stefan (9mai2007) si Iulia Anamaria (16 sept2009)
elenuta23 spune:
alina sanatate multa si sper sa nu se raceasca Alex ca e crunt
Iulia e cu temperatura insa D nu
is asa de furioasa de mor
am si eu cateva poze pt voi
http://picasaweb.google.com/elenuta23/CeiMaiMinunatiCopii#
http://picasaweb.google.com/elenuta23/4252010#
elenuta23 spune:
pt maine vreau sa ii urez
LA MULTI ANI,ALEXIEI!!!!! SA FI SANATOASA, LA FEL DE FRUMOASA, ZAMBITOARE SI PLINA DE VIATA, CU MULT DRAG
IAR PT MAMI SI TATI ......FEICITARI PT PRINTESA VOASTRA FRUMOASA SI CUMINTE
alinabojuc spune:
Oooooooof elena ce rau imi pare. cu unul bolnavior e greu d`apoi cu doi. le doresc insanatosire grabnica la puisori.
dieta rina
11.02.2010-76.7 kg
22.04.2010-67.2 kg
Retete pentru bebelusi si copilasi la adresa de email mamicicluj@yahoo.com cu parola retete.
alinabojuc spune:
Am facut subiect la bucatarie cu retetele. acu astept sa vad daca pot continua. am vrut sa caut pe forum daca mai este vreun subiect asemanator dar nu am reusit. acum astept raspuns la acel subiect. daca e afirmativ o sa incep bombardarea cu retete azi inca nu am tradus nik. sunt lenesa imediat se trezeste alex si cred ca iesim afara.
mami e internata la cluj la spitalul militar pentru operatie la varice. azi o opereaza. oare e grea operatia? sa imi fac griji mai mari decat am? toata tremur.
sanatate multa la toti
dieta rina
11.02.2010-76.7 kg
22.04.2010-67.2 kg
dulcineea_cj spune:
Paula,erai intr-o bluza albastra ? daca imi spuneai ca vii ,poate ne vedeam Eu am stat pana la 19.30 afara cu micutul Si eu merg mult in parcul de langa cimitir dar ma si plimb prin tot cartierul Sa mai dau jos
cea mai fericita mamica :)
Victo spune:
simina, in blugi, cu ceva bluza verde/albastru, da..si cu burta :):)eu nu te-am depistat :)
Paula cu Mihai 29+ si Stefan (30 oct. 2007)
OanaAlina spune:
ELENA - intr-adevar ai doi copii minunati! multa sanatate printesei!
Oana si printesa inimilor noastreMaria-Teodora (30.10.2007)