Gravidutze si mamici de Cluj - 158

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Gabriela77 spune:

Bravo, Simina! La cat mai multe lunite, Andrei! Nu am auzit nimic de vaccin, dar ma interesez si eu! Oricum, se poate face pana la 10 luni, dar cu nebunii astia...Eu nu am luat niciun ban si nici nu cred ca iau curand. Sunt cam necajita, din pricina nasilor nu pot stabili data botezului

Gabriela, mami de Sara Ioana (29.08.2007) si Ana Sofia(21.01.2010)
cum au venit pe lume printesele mele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dulcineea_cj spune:

I-am cumparat carusel si de atunci asa cuminte sta in patutul lui Inainte numai noaptea statea acolo In rest era ca pe jar
cand va citesc si aud de mucisori,tuse,febra,gradi,imi dau seama ce ma asteapta Fiecare etapa a copilului,cu pb ei Dar si cu satisfactiile si bucuriile ei,nu ? Sotul zice : acuma inca e bine,sa vezi cand incepem diversificarea zici ca pe el pica greul Barbatii astia
Alina,pacat ca nu stai in Cluj Am mai iesi la plimbare cu carucioarele Multumim de retete
Am ajuns la capitolul 52 Si cand va citesc ,toate aveati bblusi cam de aceasi varsta Era f fain Ieseati in parc Uf
Gabi,multumim ! dar nu ti-ai depus actele pt trusoul asta nenorocit ? macar astia sa ni-i dea Eu inca nu am reusit sa-mi depun actele pt CIC De o luna jumate tot umblu dupa adeverinte Si tot le gresesc si tot asa In fine Sper sa le depun in timp util Eu nu stiu ce sa fac cu vaccinul asta Nu stiu cat ar costa Ca a zis ca isi trimite sotul la Debrecen sa il cumpere
cea mai fericita mamica :)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Victo spune:

eu tot raman cu gandul meu ca oi ajunge cu burta si la Debrecen..pai ar fi cazul sa ma gandesc sa trec si eu pe la farmacie atunci, sa iau vaccinul. of of..:(
pai daca ma vad cu ditai burta, le mai trebuie reteta?:)
pfui...e ora 3..deja sunt gata, nu mai pot sta pe scaun

Paula cu Mihai 28+ si Stefan (30 oct. 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns soanso spune:

victo,nu cred ca se gaseste vaccinul in farmacii, e o pb nationala asta cu vaccinul BCG pt ca a fost inchisa linia de productie de la Cantacuzino( scandal cu demiterea managerului ) si din cauza asta nu se mai gaseste vaccin, acuma se pune pb importului dintr-o alta tara care ar avea disponibilitati pana cand se reia productia . in orice caz ca la noi la nimeni...da parerea mea e ca isi bat efectiv joc de noi astia muritorii de rand, ar tb sa le fie rusine de bietii copilasi nevinovati.

Mergi la inceput

Simina, a depus C toate actele, dar cum stim cand trebuie sa mergem? Trebuie sa ne interesam noi? Mobilizeaza-te cu CIC-ul ca si asa banii aia vin f tarziu! Daca afli mai multe detalii despre BCG da-mi si mie de stirem te rog! Eu asa stiu ca o doza e pt mai multi bebelusi, 12 sau 20...Chiar am vazut la Tv mamica aceea care nu si-a scos deloc copilul afara ca era nevaccinat, asta e chiar culmeaCe draguta esti cu cititul capitolelor...adevarul e ca s-au creat legaturi puternice aici

Victo, ce nasol era cu statul pe scaun, imi amintesc...

Eu sunt asa mandra de Sofi cea exclusivistaAsa un sentiment de implinire si satisfactie imi da alaptatul asta exclusiv...Evident ca refuza orice tip de suzeta, isi face greata si ma priveste cu ochia mari dupa care incepe sa imi zambeasca, ma pot supara pe ea?

Inca una si ma duc

Fetele cu un copil si cele care ezitati sa il faceti pe al doilea vreau sa va incurajez din toata inima! Merita tot efortul! Eu nu imi mai pot imagina acum altfel viata decat in patru. E asa frumoasa si plina casa, lucrurile s-au aranjat uimitor! Sara e cooperanta si tandra cu Sofi, micuta ne zambeste si gangureste mereu,cu fiecare zi e mai activa, mai vioaie, e atata fericire pe chipul lor ca ne luminam si noi, instant!

Au fost clipe grele la inceput cand am simtit ca nu fac fata singura, dar acum ne-am armonizat asa frumos. Si cand ma gandesc ca vor urma clipe mai frumoase, in care fetele vor fi partenere de joaca, Sara nu va creste singura si ele doua vor fi mereu un intreg, se vor avea mereu una pe cealalta. Eu nu as putea concepe viata fara sora mea, si tare ma bucur ca Dumnezeu asa a aranjat lucrurile pt noi!

Mergi la inceput

aha..deci Gabi, se poate si numa cu san. si la cate ore mananca, de regula? dar noaptea? :)eu pe la 3 luni deja eram habauaca de cap de nesomn..sper acum sa fiu mai relaxata.plus ca dc pot sa dorm si cu televizorul deschis banuiesc ca o sa pot dormi fara sa ma mai trezesc la orice scancet si fosnet al copilului.

Mergi la inceput

pai Gabi..iaca noi suntem deja 6..eu, tu, simina, andreea, ioana, meli..eventual restul il donam la inca alti 6 copilasi din maternitate...dc pana in iulie nu se rezolva..am putea sa ne grupam sa il luam, daca e pana acolo...jesus..
si Stefan toata ziua il aduce in vorba pe mihaita :)..iar nazdravanii face oricum si acum cat e singur..va face si cd vor fi 2..si cate-or face impreuna..hihihi :)

Mergi la inceput

Paula, tu stii ca noi am cam fost in aceeasi situatie, san plus completare. Dar copiii sunt diferiti. Uite Sofia a stiut ce vrea, si ea a primit completare vreo luna, dar apoi brusc a refuzat complet si lua doar sanul, asa ca singura mi-a aratat ce vrea. De cand suntem exclusiviste si productia a crescut! Iar ea creste la fel de frumos, avea 5,850 la 3 luni si e f lunguta ca suntem la haine de 6 luni. Ziua papa la 2-3-4 ore, iar noaptea doarme legat 8-10 ore. Sunt foarte mandra de ea! Asa ca poate si Mihai al tau va fi mai determinat!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinabojuc spune:

Citat:
citat din mesajul lui dulcineea_cj
Sotul zice : acuma inca e bine,sa vezi cand incepem diversificarea zici ca pe el pica greul Barbatii astia
Alina,pacat ca nu stai in Cluj Am mai iesi la plimbare cu carucioarele Multumim de retete

Da da Simina asa sunt barbatii. Mi-ar fi placut si mie sa stau la cluj.pe aici nu am cu cine sa ies. dar las ca ies cu alex o iubesc de nu mai pot. parca mi-i tot mai draga in fiecare zi
Paula e greu cu burtica la servici. las ca trece si vine bebe.
Gabriela te cred ca e minunat in 4. as vrea si eu, dar cand ma gandesc ca avem doar 2 camere si astea mici Spor la alaptat
Anca mersi ca mi-ai dat ideea cu subiectul la bucatarie. o sa il fac zilele urmatoare. azi am mai tradus niste retete. am capul calendar

dieta rina
11.02.2010-76.7 kg
22.04.2010-67.2 kg
Retete pentru bebelusi si copilasi la adresa de email mamicicluj@yahoo.com cu parola retete.

Mergi la inceput

wow..atata doarme noaptea?????????suuuper! sunt tare curioasa si eu de micul print cum va arata si cum va fi casa noastra plina de galagie toata ziulica :)

Mergi la inceput