Gravidutze si mamici de Cluj - 158
Raspunsuri - Pagina 22
antoni spune:
salutare scumpelor!
eu pe acasa, bantui, hihi.la noi nu pot sa ma plang , a fost ok cu dormitul, cel putin prima zi, sa vedem cum merge mai departe.In sensul ca cica a adormit tare greu, dupa o ora, dar a dormit cel mai mult, no, adica, s-a trezit cam printre ultimii.Bine ca a dormit si bine ca nu a plans, si nu a zis ca nu mai vrea.singura problema era ca i-am dus plapumioara ei preferata si seara a facut circ ca ea nu doarme fara aia, toata nopatea mi-a dormit dezvelita ca nu vroia sa accepte alta paturica, dimineata s-a trezit deja infundata, acum ca o mama disperata ce sunt, hihi, ma astept sa raceasca poate
.Dar i-am promis ca ma duc si-i iau o alta plapumioara la fel si pt casa si dimineata era foarte fericita,hihi.Spre sa mearga bine cu dormitul mai departe...
Alex-noi am fost 3 saptamani jumate la program scurt, poate chiar e putin si nu a ajuns sa se obisnuiasca...dar vezi si ea se cerea, ca vrea sa soarma acolo.Tiadris nu vroia? Si eu zic la fel ca Victo, acum asta e, dar nu da inapoi!Gandeste-te ca saraca Ani cred ca doua saptamani daca retin bine o lasa pe Stefi la gradi plangand...se va obisnui, cu siguranta!Mersi de ziua de ieri, m-am facut frumoasa, a fost o adevarata delectare, hihi, ce bine e, sper sa mai pot profita cat de curand!
Ani-cum a trecut ziua de ieri fara telefon? eu pana la urma m-am intoprs dupa pijama ca ma gandeam sa nu fie circ acum din cauza asta la somnic,hihi.
Elena-te cred ca ti-a fost greu, adica ma gandesc, habar n-am cum e cu doi, cateodata ma simt depasita si cu unul, cand se mataie, eu nu am rabdare si ...no, stii tu.Dar sunt sigura ca per ansamblu e ok, si ce sa mai zici, ai fata mare, vrea deja in pivioare.Parca numai acum ai nascut si uite ca inca putin si stai si tu in casa, citesti o revista si te uiti pe geam afara cum se joaca ai tai, lux nu?
![]()
Gaby-din toamna incepeti gradi voi, asa-i?
Ada,Lore,Ramo-daca nu apareti va dau disparute! ce e cu voi? mai scrieti cateva randuri din gand in gand sa stim ce mai faceti!
va pup pe toate, cica vremea cel putin maine va fi la fel, parca pe duminica se mai domoleste, asta e, ce sa-i facem...eu in rest ok, azi chiar binisor, nu am avut asa multe contractii si sperietoare, de maine intru in spatamana 27 cu ajutorul lui DD, ce mai sunt mare![]()
Meli
25+David-Robert si
Timea-Larisa(08.07.2007)
antoni spune:
vai frate, da m-am intins ca o placinta, nu gluma, hihi, vorba uneia mai demult de aici,hihi.
Victo-naspa cu umflatuyl picioarelor, daca acum incepe, incearca sa te odihnesti putin cand poti...eu am avut noroc cu prima sarcina, n-am avut astfel de probleme...sper sa nu am nici acum.
Ioana-mami de Sara-ce draguti pot fi, ma bucur ca esti mai vesela!parca mi se pare ca starea ta generala s-a schimbat.te pup!
Meli
25+David-Robert si
Timea-Larisa(08.07.2007)
Gabriela77 spune:
Alex, macar sa ne mai inspiram unele de la altele, uite mie mi-e foarte util sfatul tau, ca ma gandeam cum sa procedez cu Sara, dar acum mi-e clar, va merge de la inceput la program lung, in felul asta nu stie ca se poate altfel si asa se obisnuieste. Si asa e grea acomodarea...Ce sa faci? Tu ai crezut ca faci ce e mai bine pt ea, de unde sa fi stiut ca va fi astfel? Uite vezi si in cazul Carinei a fost la fel, ele s-au obisnuit la program scurt si probabil de-aia acum e mai greu cu adaptarea la program lung. Imi pare tare rau ca trebuie sa treceti prin asta, tin pumnii sa fie tot mai usor!
Meli, piti a ta e ca Sara mea cu paturica ei...La noi a fost mai greu ca nu am mai gasit paturica LA FEL, asa ca paturica magica a sfarsit in 2 bucati, una la gradi si alta acasa![]()
Simina, da, trebuie reteta, si ce, nu ne-ar da medicul de familie? Ma indoiesc. Eu zau daca ma risc sa astept pana finalizeaza astia licitatiile...
Ioana, stiu ce zici, chiar aseara povesteam cu C, noi doi chiar nu am avut nicioadata ganduri de a pleca din tara, am avut joburi care ne-au adus satisfactii, dar suntem din ce in ce mai scarbiti de ce se intampla in tara si acum, de cand cu fetele, parca s-a mai schimbat perspectiva. C munceste mult, castiga f bine si parca in ultima vreme abia facem fata cheltielilor, ratelor...Cum eu cateva luni nu mai iau niciun ban, nici nu indraznim sa ne gandim la vacante
Victo, tare nasol e cu umflatul picioarelor, am experimentat cu Sara, stii care e remediul? Nu neaparat reducerea sarii din alimentatie, cat amplificarea aportului de apa in organism, eu ajunsesem sa beau vreo 3 l/zi si s-a vazut efectul
Gabriela, mami de
Sara Ioana (29.08.2007) si Ana Sofia(21.01.2010)
cum au venit pe lume printesele mele
Victo spune:
meli, creste bebita ta incet incet..il pupam
ca-i cuminte..
nici eu nu am avut pb cu Stefan cu umflatul in halul asta al picioarelor, dar e drept ca de pe la 5 luni jumate eram acasa, nu mergeam la scoala/serviciu. oricum, mai am putintel, dupa cum ziceam.
gabi, o sa incerc sa beau mai multa apa. am citit si eu ca eliminarea sarii din alimentatie e periculoasa. eventual reducerea ei, dc consumul e prea mare.
Paula
cu
Mihai 30+ si Stefan (30 oct. 2007)
Gabriela77 spune:
deci zau daca imi pot scoate din minte ce a spus Oana, cat de nesimtit poti fi sa iti faci nevoile intr-un loc de joaca, chiar copil fiind? Si copiii astia nu sunt supravegheati?

Eu am vazut tot felul, parinti smucindu-si copiii pentru cele mi nevinovate gesturi, copii si parinti aruncand mizerii pe jos cu cea mai mare nonsalanta, adulti injurand, copii scuipand...
Uneori, si azi e una din acele zile, cred ca noi, romanii nu mai avem nicio sansa de reabilitare si de o viata mai buna...Cu un asa comportament si asa atitudine!
Ioana, am facut sesizarea cu pricina!
Gabriela, mami de
Sara Ioana (29.08.2007) si Ana Sofia(21.01.2010)
cum au venit pe lume printesele mele
ALEX29 spune:
Am sunat la gradi ,astazi a ramas Claudia cu ea pana a adormit ,asa ca nu mi a mai plans micutza ,Doamne ajuta sa ne indreptam spre bine
MELI da ,Tiadris vroia sa ramana sa pape si sa doarma la cresa,a fost unul dintre motivele pt care am lasat o la program lung ...dar uite ca acomodarea e f grea :((,ce bine ca piticuta ta s a acomodat asa frumos
ma bucur ca te ai simntit ieri bine 
GABI eu zic sa nu o lasi mai mult de 3 zile la program scurt ...maxim o saptamana 
apropo de ce ai scris ,tare m a luat dorul de USA ![]()
SCUMPA MEA FETITA TIADRIS- 3 oct 2007
http://cluj-poze.scope.ro/thumbnails.php?album=61
http://family.webshots.com/album/572388417dqdSls
http://picasaweb.google.ro/sanda252003
Victo spune:
tu fetelor am uitat sa va zic o intamplare de ieri.
imi asteptam sotul sa vina sa ma ia, sa mergem dupa Stefan, as usual. eram cu inca 2 colege de la serviciu, ne pregateam sa ne despartim. vad un baietel de vreo 3 ani asa, plangand..strigand tati tati..zic..Iacata-l pe Stefanutu meu crizat..copilu a trecut pe langa noi, a mers pe trotuar..totusi nu vedeam taticul dupa care plange..si s-a oprit langa o masina- probabil masina lor-inchisa, in care nu era nimeni..si continua..tati tati..
zic, vai de mine, copilu asta s-a pierdut!
incerc sa merg la el incet, zic sa nu cumva sa se sperie sa fuga in strada, ca era pe trotuar. nu s-a speriat, dar nici nu am putut comunica nimic cu el, ca tot plangea..pfui..vad un om la scara unui bloc, il intreb dc e tatal lui..dc il cunoaste..zice, cred ca locuiesc la et 1, ca s-au mutat de curand.
l-am rugat sa mearga la familiile de la et. 1 poate e totusi cineva acasa- acuma ma gandeam Doamne, sper ca astia n-au lasat copilu sg in casa(dormind sau ceva de genu)...
intr-un final a venit mama copilului l-a luat acasa..sper ca s-a purtat frumos cu el ca atata era de speriat bietu de el..
asa ca aveti grija fetelor cu usile. si Stefan deschide usa cu f mare usurinta. inca nu poate descuia dc sunt cheile in broasca.
Paula
cu
Mihai 30+ si Stefan (30 oct. 2007)
OanaAlina spune:
si eu am facut de dimineata sesizarea (inainte sa scriu pe forum) insa nu stiu de ce nu apare...
GABI - intr-adevar totul este de o nesimtire CRUNTA! nu imi pot imagina persoana care ar face asta sau care si-ar lasa copilul sa o faca! trist si totusi adevarat!
saracii parinti, sa vedeti cum le tot explicau la copii ca ar trebui sa mearga pe tuburile mici...
Oana si printesa inimilor noastre
Maria-Teodora (30.10.2007)
OanaAlina spune:
noi am fost la vaccin si a fost destul de bine avand in vedere ca a plans doar foarte putin si a fost tare multumita ca a primit o floricica galbena pe manuta pentru ca a fost cuminte! 
ALEX - vezi ca astazi a fost mai bine? 
Oana si printesa inimilor noastre
Maria-Teodora (30.10.2007)
elenuta23 spune:
oana
horor...am vazut ce se intampla in parcuri mai ales dupa ora 22, cand vin adoescenti si devasteaza parcurile, no comment
avem aici cateva spatii verzi unde se joaca copii si vin stapanii de patrupede care ii lasa sa isi faca nevoile in acel spatiu verde 

mor cand ii vad , toata ziua le fac observatii si is tare iritati cum le spun asa ceva
dar de pus mana sa puna o foare sau sa vina la curateie generala , nici vorba dar sa isi lasa excremetele pot...
fetelor sunt zile si ziel, azi a fost foaret bien , insa ieri eram epuizata , incerc sa fac faca cu brio ![]()
am o fetita mofturoasa
, nu vrea sa pape, oare ce sa fac, imediat are 8 ui si ea nu vrea sa pape, nici lichid si nici pasta , dar nici lapte
de dimineata a papat iaurtele cu piersica si para 140ml si atat, supika nici vorba, pireut la fel si nici lapte 
nu bea lapte sa zici ca se bazeaza in el, chiar nu stiu ce sa mai incerc si cum sa fac
astept parerile voastre 

Elena , mamica lui
Dragos Stefan (9mai2007) si
Iulia Anamaria (16 sept2009)