Gravidutze si mamici de Cluj - 158
Raspunsuri - Pagina 20
Lilly79 spune:
alex Tiadris a mers aproape 1 an la gradi si era ok si tot a plans dupa tine daca ai lasat-o la program lung
.
Asa emotii am pt luni, sau pt prima zi cu program lung a Juliei
Doctorita ne-a recomandat sa o mai tin acasa sa nu mai ia ceva virusel si sa se refaca complet.Daca a luat varicela de la o fetita de la ea din grupa, mai sta acasa o vreme, iar eu peste 3 saptamani jumate trebuie sa ma intorc la lucru, si Julia nu s-a acomodat inca la gradinita nici macar la programul scurt, iar de programul lung ce sa mai vorbim ![]()
Si eu tot vreau sa vin la un tuns, dar nu stiu cand reusesc sa ajung.Cu cat timp inainte trebuie facuta programarea?
Lilly, mami de
Julia (30.05.2008)
elenuta23 spune:
salutare gagici
am intart pe fuga , nu prea mai deschid kalku , o data pe zi si atunci merge singur ca nu am timp de el
de cand cu vremea buna suntem toata ziua afara, parca e mai usor, casa e mai odonata , Dragos intreaba dimineata dupa ce papa....dar eu cand ma mai jok??? se refera la jucariile din casa ![]()
azi am fost si eu o bomba care a explodat 

, efectiv nu mai puteam
Iulai de 2 zile a descoperit ca paote sa stea in picioare si nu mai vrea efectiv sa stea in fudulet sua carucior
, daca o pun jos striga una una pana o iau , de papat nu vrea sa pape si uite asa
ieri eram tare fericita ca a inceput incetisor sa pape dar se pare ca toata minunea a tinut doar o zi 
la amiaza Iulia pangea ca nu vroia sa stea jos, eu ii faceam papika, Dragos vroia sa pape si e ca un bebeles , eram terminata 

acum sunt linisita , i-am pus la somnik si merg si eu langa ei , sa imi revin pana maine....ufff
mai sunt si zie incarcate dar trec ![]()
Elena , mamica lui
Dragos Stefan (9mai2007) si
Iulia Anamaria (16 sept2009)
elenuta23 spune:
felicitari pt toti gradinarii...avem pitici mari 

alex
curaj mamico, cred ca iti e greu dar trebuie facut si pasul asta
co
v-am admirat pozicile, foarte frumoase
andreea, eric ce burtica frumoasa ai 
alina
FELICITARI!!! te invidiez dar stiu ca e greu cu regimul, si eu am inceput si sper sa ma tina, ca is
rau de tot 
important eca am trecut sub un prag care nu as mai prea sa-l ating
simina nu te subaprecia, ai sa vezi ca toate vor reveni la normal si atunci ai sa iti faci ordine in viata ta si vei reusi sa salbesti,
eu cu Dragos am slabit cand avea el 10 luni, 15 kg in 3 sapt fara prea mare efort
ce-i drept tre sa te mobilizezi si sa ai mare ambitie
karin cu cine vei naste???
eliza ce ne mai spui??? ce gatesti bun???
gabita ai doua fete minunate , superbe
, iar Sofi e fff schimbata de la ziua lui Sara
nico voi ???? v-ati revenit???cum sunteti??
Elena , mamica lui
elenuta23 spune:
ani ms mult, am sa caut si acolo 
ii place la Stefi la gradi?
LA MULTI ANI!!! TUTUROR BARBATILOR CA AZI E ZIUA LOR 
azi e ziua cuiva? am vazut ca zicea Co de Eric?? insa la acre se referea, ca unul e in 9 dec si celalalt in 31 mai
va sarut , fug la somnik
Elena , mamica lui
sara2007 spune:
si eu ma intrat in sf sa va citesc si sa csriu cat de cat...asa si noi ,de cand cu vremea buna tot pe-afara suntem,toata ziua in parc si la plimbare.LA SARA i-a trecut aproape de tot raceala,mai tuseste cate-un pic si ii mai curge nasul dar putin,am facut aerosol cu ser fiziologic si prospan..de ieri am du-so la cresa,sa mai faca imunitate pana la toamna la gradi.imi pare rau pt ALEES,ca saracutul a laut si el putin.i se infunda nasucul de 3 nopti,si mi-e tare mila de el ca nu poate suge calumea,se tot chinuie.ii pun ser fiziologic,ii desfund nasul si ma chinui sa-i dau osccilo cate 3 granule odata
de 3 ori pe zi..sper numa sa nu inceapa sa tuseasca.
am niste copii minunati si eu.SARA e o adevarata domnisoara,cand o vad cat e de mare..nu-mi vine sa cred.ar fi de gradi clar,nu cresa.acuma mai trece o luna si gata,de la toamna v-a merge la grdai si sigur ii v-a placea mai mult,vor avea mai multe activitati.iar ALEES e pe zi ce trece mai mare,mai frumos,mia receptiv..atata gangureste,tipa..povesteste......tot se lumineaza la fata cand ma vede,e fascinat..sigur v-a fi mamos
iar cand dispar din viziunea lui plange,ma cheama inapoi.si iar rade.chiuie de bucurie cand il dezbrac sau il imbrac,cand il pup sau ma joc cu manutele sau piciorusele,numa sa-i fac ceva
sara2007 spune:
LA MULTI ANI TUTUROR BARBATILOR![]()
GABY chiar ca au crescut mamarutele...e mortala SOFIA cu mutrtele ei,parca il vad pe ALEES.asa se mira si el cateodata,face niste ochi.......numa ochii is de el..
negri ca murele.si asa e el mai creol,dar acuma parca-i tiganus de la soare
de atata stat pe-afara,ca ulicarnitele suntem,la SARA si pielea ii merge deja de pe fata..
SOANSO eu stiu ca la olimpic de ex i-au copii de la 4 ani,f bine ca ii palce mult apa
ALINA felicitari pt kg pierdute,oricum esti ambitioasa,eu nu prea ma tin de cure..![]()
DULCINEEA nu te mai necaji..asa-i viata cateodata,pe undeva te inteleg...dar pacat ca e vb de mama.toate se vor rezolva odata si odata,v-a iesi soarele in curand si pe strada voastra..bine macar ca ai o fericire mare langa tine,pe scumpul tau copilas pt care trebe sa mergi mai departe..
LORE mergeti la gradi in curand?
ALEX sigur e doar o mica perioada de acomodare,isi doresc poate de curiosi,si apoi nu le place?nu stiu/.....si eu ma gandsec ca de la toamna sa facem asa.se spune ca de-aia e bine cand ii dai sa-i lasi direct la cel lung,ca vad ca exista posibilitatea de a-i scoate la 12 s cand ii lasi sa doarma..nu e bine.dra si eu spun sa nu renunti
FELICITARI PT MICUTII GRADINARI..NOI NE INSCRIEM NUMA DIN 17 MAI INCOLO.EU NU INTELEG DE CE TREBUIE ADEVERINTA DE VENIT??SI DACA SUNT IN MATERNITATE CUM SE FACE??
DARIANDRA la gradi la noi de ex,scria printre reguli ca o regula este sa fi implinit copilul la 31 august varsta de 3 ani.ce reguli...si eu ma gandsec la la sara a fost cum afost,si e fata mare la cresa...d-apoi ALEES daca e din dec...nu-l pot inscrie in sept la gradi?cu 3 luni inainte??felicitari pt noua casa,sa va bucurati de ea
ELENA parca te vad...saraca de tine.cred ca e greu,dar bine ca aveti curte si iesiti un doi afara.la noi e greu pana ne imbracam,mergem...venim..ne dezbracam..........dupa masa inca o tura.am noroc ca dim il las la o prietena din vecini pe alees 20 de min pana merg...sa nu-l mia duc si pe el ca ne-ar lua o gramada de timp..cand cresa e la 5min de noi..taica-meo a zis ca mai vine el dim la 8,s-o duca...dar e cam greu drumul dim din floresti,cam aglomerat..si asa cel mai simplu e cu vecina...un doi il urc cu liftul in pijama...apoi il i-au dupa 20 de min.
GAby e sora-ta sau mihaela?nu mihaela?ce fain ca face picnicuri cu sara,ca esti multumita de ea.............asta conteaza.n-am apucat inca sa vb pe mess....mai multe
eu ma retrag ca numai vad tastele de somn..
MELI pupam burtica.....o sa fie bine ai sa vezi..lasa fata daca vrea...bineinteles...sa vedem cat tine minunea.si lasa ca cu curatenia se v-a rezolva.cine v-a avea casuta draguta pecand naste?stiu ca la fel m-ai spus si tu mie azi vara pe terasa.......de nu se mai termina la mine odata
si la voi ecald in casa?am 23.5 de g in casa.........aici in camera unde dormim noi,unde de obicei e cea mai racoroasa.fug la nani..somn usor..
bex spune:
Neata
ELena, la Ericut din mai ma refeream, credeam ca e din 5;) asa am retinut si nu am mai verificat listuta:P Cred ca nu se supara Andreea pentru niste urari in avans;)
alinabojuc spune:
neata 
Elena ma bucur sa te "vad"
eu cu alex ma pierd cateodata d`apoi tu cu doi copilasi.
de acu incolo o sa ai treaba cu Iulia daca vrea in picioare
. alex inca nu a descoperit picioarele. sta in fund mult mai bine si in 4 labe si da din fund inainte si inapoi
ii caraghioasa rau. daca o pun in picioare topaie
Tu ai premergator? eu am zis ca nu ii iau. of cors ca toti ma condamna ca cica asa nu va merge repede in picioare. da nici nu vreau repede. atunci cand trebuie sa fie. marti avem programare la ortoped si o sa intreb de premergator.
Ioana multa sanatate la copilasi
te cred ca ii dulce alees, mie cand era alex de vreo 3 luni si gangurea toata ziua imi venea sa ma urc pe ea sa o mananc toata. nu mai stiam ce sa ma fac de dragu ei 
Fetelor va rog sa ma credeti ca eu nu am simtit deloc ca tin dieta. a fost foarte usor. am mai tinut diete dar asta le intrece pe toate. daca o tineam ca la carte pe putin 15 dadeam jos pana acum. oricum mai am, as vrea pana la 60 sa ajung.
va pup, fug la alex ca se smiorcaie. i se rupe gura de somn si nu poate adormi ![]()
dieta rina
11.02.2010-76.7 kg
03.05.2010-66.7 kg
Retete pentru bebelusi si copilasi la adresa de email mamicicluj@yahoo.com cu parola retete.
dulcineea_cj spune:
Neata,fetelor !
Ioana,pune-i la Alees,laptic de la tine in nasuc Soacra mea mi-a tot spus sa-i pun si eu incapatanata am zis ca e cea mai mare prostie si cum sa fac eu asa ceva Si medicul pediatru mi-a recomandat asta si pe aici am mai citit Multe mamici fac asa Eu i-am pus de 3 zile si e f ok,Andrei Decat ser fiziologic...Ii punem mereu si fara efect 
cea mai fericita mamica :)
dulcineea_cj spune:
Elena,chiar ca e greu cu 2 
Dar sunt si zile mai bune,nu ? Multu pt incurajari Zice sotul aseara :"ti-a mai scazut burta !" si eu scortoasa :"pai ar fi si cazul de la cati km fac zilnic cu caruciorul !"uf !!!!!!!!!!!
cea mai fericita mamica :)