Gravidutze si mamici de Cluj - 158
Raspunsuri - Pagina 17

OanaAlina spune:
ALEX - tinem pumnii sa fie mai bine azi la somnic!
Oana si printesa inimilor noastreMaria-Teodora (30.10.2007)

jozsaerika spune:
buna fetelor,
si noi am vrut sa mergem la baile Tasnad dar era ocupat tot hotelul alystar asa ca vom merge acum in we, Daca nu ne cazam la hotel putem merge la piscina la hotel? si cat costa?
multumesc
Erika

Gabriela77 spune:
Neata, fetele!
Cred ca de-acum tare rar ne auzim, cu vremea asta frumoasa...
Sara e cu Mihaela la picnic, la padure, tare fericita a plecat de dimineata, eu cu Sofi am incheiat plimbarica si vreau sa ma apuc de sortat hainele de vara, inca nu am apucat sa fac operatiunea, ne-a luat vara pe nepregatite, noroc ca aveam ceva tricouri puse deoparte. M-am ingrozit azi cat de infofoliti erau copilasii pe afara. Mie chiar mi-a zis o tanti cum de nu i-am pus nimic fetii pe cap si e doar in tricou?????Asa ma enerveaza oamenii care nu-si vad de oala lor!
Noi am petrecut minunat in weekend, am fost la Deva, la gratare, Sofi si Sara au stat doar in curte, ne-am si bronzat putin, Sara a demarat operatiunea Julirea Genunchilor, dar curajoasa cum e, desigur ca nu a plans deloc.Azi ne-am inscris si noi la gradi si amprimit asigurari ca va avea Sara loc, desigur ca aveam mainile ocupate. Una peste alta, sunt din ce in ce mai incantata de gradinita si conditiile de acolo, mai ales dupa ce am vorbit azi mai pe indelete cu directoarea, am ramas placut surprinsa ce viziuni progresiste are. Gradinita arata foarte bine, impecabil de curata, mobiler nou, sali mari, aerisite, meniu f ok, curte imensa cu verdeata si loc de joaca. Singura temere e educatoarea, nu am putut sa o cunosc, inca nu s-a stabilit.
Vad ca multe s-au intamplat.
Alex, sa speram ca va fi tot mai bine cu Tiadris si programul lung, tinem pumnii!
Andreea, mi se pare absurd sa se cramponeze de o luna la gradi, probabil ca mai sigur sa apelezi la pile
Meli, e maricel bebe, dar stii si ce marje au ecografele astea, la noi au fost trei zile inaintea perioadei fertileCum sunteti cu gradi?
Adriana, succes cu gradi, nu cred sa fie probleme, multe auzisem si eu si acum m-am convins ca nu e asa, se gaseste loc pt fiecare copilas
Anca, ce bine v-ai petrecut si voi de 1 mai, si noi suntem mari fani inot, dar probabil ne vom axa spre alta locatie, ca aici e cam piperat
V-am pupat, vine fata de la padure
Gabriela, mami de Sara Ioana (29.08.2007) si Ana Sofia(21.01.2010)
cum au venit pe lume printesele mele

soanso spune:
ERIKA, se poate merge la piscina hotelului este 8 lei/persoana adult/zi si 4 lei /zi pt copii, cei cazati in hotel au intrare gratuita, la strandul de afara era nebunie om langa om si in apa si peafara , asta pt ca 2 bazine sunt in renovare.
gaby, noi deabia am prins gustul iesirilor, e nasol ca in Cluj nu exista locatii pt baie la preturi rezonabile si apa calda.
noi pt weekend programam o iesire la gratar.
este foarte cald afara.. lumea in tricouri

alinabojuc spune:
servus fetele. mai rezistati pe caldura asta? ies dimineata la 10 cu alex afara si apoi pe la 18 -18.30 ca altfel curg apele pe noi.
Meli ai grija de burtica
Elena ce fac copilasii? multa sanatate va doresc
merg sa dau papa la piticot.
dieta rina
11.02.2010-76.7 kg
03.05.2010-66.7 kg
Retete pentru bebelusi si copilasi la adresa de email mamicicluj@yahoo.com cu parola retete.

Ioana13 spune:
Alina, mamaa ce ai slabit! 10 kg in 3 luni!1! felicitari! De ai tot traduci tu retete de mincare, sa te saturi traducind!
Gabi, eu m-am mirat ca nu am dus nimic la gradi si sintem pe lista cu inscrisi!
Ioana mama de Patrick Alexandru (01.06.2007)

dariandra spune:
Noutati avem si noi; am fost de 1 mai la Baisoara, la cabana unor prieteni.A fost foarte frumos iar aerul de munte ne-a revigorat in adevaratul sens al cuvantului.
Intre timp ne-am vandut apartamentul si acum suntem pe cale sa ne cumparam altul cu 3 camere.Am fost ocupata zilele astea si probabil pana in august tot asa va fi.
Cat despre gradinita, am aranjat deja si sper sa fie ok.
Ma bucur ca v-ati simtit toate bine de 1 mai.Va sarut si mai povestim.

Gabriela77 spune:
Bravo, Andreea! Sa fie intr-un ceas bun mutarea, numai bun noul apartament pentru 2 copilasi
Ioana, asa e, si eu am vazut si nu doar la gradinita Sarei ca majoritatea copilasilor au un loc asigurat, eu sunt aproape sigura ca si fara nimic, tot aveam loc. Se alimenteaza tot felul de povesti cu rezervari de locuri cu nu stiu cat timp inainte, de gradinite suprasolicitate, de spagi...Incet, incet se tot demoleaza miturile si prejudecatile in ce ma priveste. Esti multumita de gradinita aleasa? Oricum, asupra tuturor aspectelor ne vom da cu parerea la toamnaEu sunt curioasa cati vor fi in grupa si cum este educatoarea. Sara e nerabdatoare si tare ma bucura, sper doar sa fi progresat la capitolul boli.

Gabriela77 spune:
Pe mine de ieri ma doare gatul si capul, sper macar sa nu dau mai departe ceva virusiDeocamdata bag la greu trahisan, oscilo si vitamina C.
Pa! Pa!

Gabriela77 spune:
Edith, sarcina usoara in continuare!
Oana, ce mai faceti voi?
Co, ce faceti, fetelor?
SI niste poze cu fetele:
http://www.flickr.com/photos/14057076@N07/?saved=1