Gravidutze si mamici de Cluj - 158
Raspunsuri - Pagina 15

alinabojuc spune:
servus
eu mi-am luat liber zilele astea am evitat internetul si a fost foarte bine. sambata am fost la mama. deja plangea de dorul lui alex
am facut si noi gratarel in gradina. alex a fost iubita pe rand de toti
biata era rupta de obosita seara. a dormit tun.
mami e ok. urat arata taieturile alea pe picioare sper sa nu ii ramana asa. are ceva crema cu care se face zilnic. sta cu piciorul tot pe pereti
nu poate sta prea mult in picioare, numai bine acum cu lucrarile agricole
. noh asta e. vine bunica si pune ce trebuie prin gradina. merg si eu sa o mai ajut cu mancarea si alte cele.
edith succes la control sa ne anunti ce e bebe
ma intorc la trebile mele. am lenevit zilele astea si acum am multe de recuperat.
dieta rina
11.02.2010-76.7 kg
03.05.2010-66.7 kg
Retete pentru bebelusi si copilasi la adresa de email mamicicluj@yahoo.com cu parola retete.

Ioana13 spune:
Buna dimineata!!!
Ce vreme frumoasa e si a fost! Noi am fost la buni, a fost ziua ei, apoi 1 mai! Pacat ca a cazut simbata!
L-am inscris azi pe P la gradi, a fost simplu, m-am temut ca trebe sa apelez la pile...
Adriana, cred ca dau prea tirziui raspunsul, aici unde l-am inscris a fost nevoie doar de certificatul de nastere a lui P-copie si de cerere data de ei si completata de mine.
O saptamina minunata sa avem!!!
Ioana mama de Patrick Alexandru (01.06.2007)

mami_alexia spune:
Salutare
Ioana, merci, am inscris-o si eu azi pe Alexia la gradinita. N-a fost nevoie de nimic, au zis ca la sfarsitul lui mai sa duc dosarul, cand confirm locul.Cate gradinite, atatea reguli.
MAMI(Adriana) &

www.alexdamian.com/" target="_blank">Sa-l ajutam sa lupte...
N-AVETI UN LOC DE MUNCA PENTRU MINE?!

antoni spune:
neata si de la noi!
am fost la gine ca zilele astea iar am fost f rau, cica inca totul e bine, dar se poate sa fi ramas insarcinata mai repede ca e prea mare bebe...si ca ar trebui sa stie medicul ca la mine ar conta tare mult...si eu nu am nimic eco rezultat din saptamanaile 7-10, care le-a cerut ca le-am pierdut
Gaby-please spune-mi la voi ce a insemnat zilele alea "nefertile" si "sigure"cand ai ramas?ca doctorita zice ca nu poate fi un ciclu intreg, si eu deja nu mai inteleg nimic.noi am mai avut un contact neprotejat cu 6 zile inainte de ciclu, oare sa fi ramas atunci?dar mi se pare absurd.
voi ati mai patit asa fetelor sa va zica ca e cu 3 saptamani mai mare, dar intotdeauna?eu la inceput am intrebat daca nu mi-a venit ciclul peste atunci dar medicul de la gynia zicea ca nu se poate ca sacul embrionar si activitatea cardiaca s-ar fi vazut atunci mai repede...si ar fi chiar important sa stiu in cazul meu...
asa m-am saturat, tot pe gynipral, diazepam, no-spa, sunt ca o drogata, pe langa mansardam, dragii de socrii tot n-au terminat...ce sa mai zic?
bebe are apropo 997gr.
ms fetelor inca odata de urari, sunteti niste dragute!
Alina-sanatate mamei!
Co-ms de poze!
Adriana,Ioana-cand incepeti gradi?bine ca ati reusit si a mers bine!
Meli25+David-Robert si
Timea-Larisa(08.07.2007)

redai spune:
Salutare fetelor, am o intrebare , aveti careva piticii la gradinita Patricia?Sau cunoasteti pe cineva care imi poate da mai multe detalii?As vrea un nr de tel, as vrea sa vb azi , ca nu pot ajunge la gradi sa vb directoarea

Victo spune:
meli, chiar ca e marisor piticul. al meu la 27 sapt si 2 zile avea 1064 gr. Poate ca totusi e mai mare cu 3 sapt..si atunci iaca incet incet il duci pana la o varsta a sarcinii rezonabila pt el, si dc se va naste prematur, sa nu-i fie greu de recuperat.
Paula cu
Mihai 29+ si Stefan (30 oct. 2007)

ALEX29 spune:
salutare
am avut un 1 mai superb alaturi de toata familia
asa emotii am fetelor ,astazi am lasat o pe Tiadris la program lung ,am o stare foarte aiurea de agitatie ,sper sa fie totul bine ...intentia mea era sa astept pana mi face mititica 3 anisori dar din mai multe motive am hotarat sa incepem de acuma ,sper sa fie totul ok
LORE stiu eu pe cineva ,te sun
NICO cum sunteti?
ELENA mamaruta ta cum e?SCUMPA MEA FETITA TIADRIS- 3 oct 2007
http://cluj-poze.scope.ro/thumbnails.php?album=61
http://family.webshots.com/album/572388417dqdSls
http://picasaweb.google.ro/sanda252003

OanaAlina spune:
redai (loredana) - http://www.gradinitapatricia.ro/index.php?page=contact&lang=ro
Oana si printesa inimilor noastreMaria-Teodora (30.10.2007)

OanaAlina spune:
IOANA - unde au inceput inscrierile asa devreme la gradi????
Oana si printesa inimilor noastreMaria-Teodora (30.10.2007)

Ioana13 spune:
Oana, la gradinitele de stat au inceput inscrierile.
Ioana mama de Patrick Alexandru (01.06.2007)