Gravidutze si mamici de Cluj - 158
Raspunsuri - Pagina 13
antoni spune:
si sincer nici cu moralul nu stau bine sa mai scriu, m-am cam panicat...ar fi nasol sa pateasca acum ceva...Doamne fereste!
Meli24+David-Robert si Timea-Larisa(08.07.2007)
Gabriela77 spune:
Hai, Meli, fruntea sus, ca va fi bine bebelusul, baga niste No-spa si stai intinsa!
Gabriela, mami de Sara Ioana (29.08.2007) si Ana Sofia(21.01.2010)
cum au venit pe lume printesele mele
puisorul spune:
LA MULTI ANI CAT MAI FERICITI ALATURI DE SOTIOR SI PRICHINDEI
Ani de Stefana (23.01.2008)
ZERO toleranta pt lipsa de toleranta fata de copii
elzutza spune:
In primul rand vreau si eu sa urez la multi ani tuturor piticotilor mentionati mai sus , in special Alexiei :) si ii urez mamicii ei sa se bucure de ea cat mai mult posibil si sa uite de grijile cotidiene :P(vezi job).
Si fetelor, va multumesc pentru primirea calduroasa. A fost o surpriza placuta.
pentru toate.
elenuta23 spune:
LA MULTI ANI, MELI!!!! SANATATE MULTA, SA DUCI SARCINA CU BINE PANA LA FINAL SI SA FI FERICITA ALATURI DE CEI DRAGI TIE
fruntea sus si nu te panica acum pe ultima 100 de m
uite si eu eram ca tine iar acum nu ma dau pe o lume intreaga
Elena , mamica lui Dragos Stefan (9mai2007) si Iulia Anamaria (16 sept2009)
elenuta23 spune:
noi suntem spre bine....Iulia e pe antibiotic , ospamox, iar acuma seara de candd a adormit tuseste foarte urat , o tuse magareasca, vb celor batrani
Dragos nu are nimik decat ii curge nasucul, si rar mai tuseste, max de 2 ori pe zi, ii dau Stodal
dimineat la control cu Iulia de urgenta sa nu fie ceva la plamani
in rest e forte vesela , cuminte. am inceput sa ne sincronizam cu somnikul la amiaza, sa pot sa ma odihnesc si eu cu ei , ca altfel is terminata
de cand a venit D acasa, i-am facut program fix, trezit , papat , jukat iar papat , somnic jukat papat si iar somnik.....si asa incet tot impins de la spate a inceput sa pape...nu fff mult dar ma decalar mulltumita ....acum mai am de rezovat problema cu \Iulia sa vedem ce metoda sa mai gasesc ca sa papam cu lingurita, greu e ...ofof
eliza bine ai venit si sa dea DD sa te molipsesti de la gravidute
bebelu vine cand nici nu te astepti
elenuta23 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui monicasandu Monica DPN 31 decembrie 2010 Clinica Stanca Cluj Monica S. |
bine ai venit
sarcina usoara si un bebe sanatos
te asteptam sa ne spui mai multe depre tine
elenuta23 spune:
ani de unde ti-ai cumparat coloranti alimentari pt prepararea acoarelelor
gaby superbe printesele tale, ce bine se odihnesc impreuna
iar fam Dumitru le-ar sta ff bine cu inca un membru
adrianasa o treci pe lista sarbatoritior si pe Diana care si-a serbat ziua in 24
cand mai vedem poze cu cretulina noastra
alina
cum se simte mama ta???
biara ce frumos a crescut Maya, e tare dulce
eu bantui pe net pana imi vine sotiorul de la munca , saptamana asta am facut o pauza de kalk , tare bine e fara
va doresc un sfarsit de spatamana minunat
sara2007 spune:
ALEXIA la multi ani,sa cresti mare mare ,sanatoasa si incontinuare voioasa....scuze de intarziere..
MELI LA MULTI ANI si tie,mult curaj si sa fie bine pana la sfarsit.lasa ca mergi tu zilele urmatoare la cumparaturi...
GABY sunt superbe pozele.si eu am cum dorm amandoi,ca de fapt asa se si intampla.la amiaza dorm impreuna,cateodata dormim impreuna si noaptea..cam jumate de noapte.is minunati.parca s-a mai schimbat piticuta...si ce eleganta e ea.buna ideea cu punctele.i le face din hartie si apoi le lipesc zilnic?
LILY multumim de site-ul cu carticele.si noi am comandat si ne-au sosit deja
SOANSO nasol cu cariutele.si sarei tare ii plac dulciurile..si incerc cat pot sa nu-i prea dau.dar zilnic papa cate ceva dulce...ce sa-i faci?
ALINA si al meu ex sot gandea asa cu maselutele.ca dupa ce sa le faci daca tot cad?bani aruncati...in fine...
NOI azi am fost la eco pt alees la sold.pana la urma am facut ecografie la sfatul pediatrei,ca e mult mai relevanta..oricum la vasilescu ajungeam doar prin iunie,si mai era unul cosma de care nici n-am auzit,la care ajungeam prin mai....e bine alees,asta conteaza.
si ieri am fost la vestitul circ...care dupa parerea mea nu-si merita deloc banii,dar chiar deloc.este pt copii ceva mai mari,sara la inceput s-a speriat,ca era intuneric si tot mai venea cate-un pirat........si eu ma uitam in spate cu osrecari emotii..o jum de ora apoi m-a tinut de mana pana s-a obusnuit.cel mai tare m-a enervat ca aveau afara o expozitie de animale,la care ne-au invitatsa mergem in pauza,toata lumea s-a inghesuit sa mearga...si de fapt 5 lei de pers..parca nu ajunsesera banii de bilet.si nici nu scria afara.si vedai in plus un rechn de-un metru si niste pesti pirania..in rest au bagat in spectacol.crocodili,foca,hipopotam,pinguin,un porc spinos....
merg la nani ca iar e noapte bine..........somn usor la toata lumea...
nrl spune:
Neata
Meli, La multi ani!!!
Nu te mai necaji, e sa fie bine, a mai ramas putin ai grija de tine
Fetelor imi recomandati ceva pentru tuse? Asa urat tuseste Andrei saracutul, si ii curge nasul, alte simptome nu are deocamdata. In schimb pe mine ma doare gatul si am febra serioasa...deci impreuna avem o raceala pe cinste
Nicoleta mami de Andrei (08.12.2007)
http://community.webshots.com/user/nicoletarl
http://formular.stirileprotv.ro/