Aspirante cu vechime medie (51)
Raspunsuri - Pagina 3
claudela spune:
DA, ma energizez non-stop!Traiasca cafeaua!Cat nu am baut pe perioada sarcinii si o vreme dupa, acum sunt fan inrait...
POVESTEA MIRUNEI
Ninia81 spune:
Buna dimineata!!!O saptamana frumoasa va doresc!
Anca, imi pare rau ca ai avut probleme cu stomacelul!sa treaca!
In alta oridine de idei...luna trecuta mie ciclu mi-a venit la 25 de zile, in conditiile in care eu de obicei il am de 27-28. Acum vad ca inca nu a venit, dar simptome de PMS sunt. Nu stiu ce sa zic...mai astept pana in ziua 28, adica pana maine. Doamne de nu ar mai veni!
Visul nostru
ancadragoman spune:
Oana tu nu te vezi cu noi?
Ninia asa sunt si simptomele de gravideala
anca de Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze si filmulete
povestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca
BAZAR UNIC!!!
claudela spune:
Ninia, sa dea Dumnezeu sa fie ... de bine, cu ochisori!(Imi aduc aminte de urarile de la aspirante optimiste...cand functionam si eu pe acolo)
POVESTEA MIRUNEI
ancadragoman spune:
daaaaa...eu cand am ramas cu Maria am avut simptome de menstruatie pana pe la 7 saptamani si iin fiecare luna cand trebuia sa imi vina pana pe la 5 luni
anca de Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze si filmulete
povestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca
BAZAR UNIC!!!
vrmoana spune:
Buna seara,
Ninia de ce nu faci test ca sa scapi de o grija?
Anca eu o sa incerc sa vin duminica. Sa vad ce zice si al meu.
Pe la mine prin burta umbla ceva. Sunt zuza.
oana
"Where there's a will, there's a way."
vrmoana spune:
Bey unde umblati?
Am facut supa cu galusti. Am inceput-o aseara si am terminat-o acum. Vreti?
oana
vrmoana spune:
Ieri mi s-a facut pofta de capsuni. Eu sunt abia Z4 de la inseminare si deja am pofte. N-a avut cine sa-mi cumpere asa ca am mancat o banana.
Azi m-a durut capul ingrozitor. Am luat paracetamol dar nu mi-a trecut. Pana la urma am baut un 3 in 1 si m-a lasat. Cred ca aveam tensiunea mica, cu toate ca de dimineata cand am plecat la scoala m-am enervat la culme.
Un bou imi blocase complet masina. I-am dat tarcoale 10 minute, am claxonat ca nebuna, dupa care m-am dus pe scara vecina si am sunat la interfon la aproape toate apartamentele. N-a raspuns nimeni. Pana la urma am sunat si la ultimul, si culmea, era chiar propietarul masinii. Un idiot. A venit intr-un sictir total, nici macar nu si-a cerut scuze.
Sa va mai povestesc? Poate umplu singura capitolul.
Ma duc sa savurez o portie de supa.
oana