ARADENCE DC (141)
Raspunsuri - Pagina 9
flavia ramona spune:
Cristina_R, sa va relaxati in concediu sa nu va mai certati asa des.
Niko, mortala Maia. Si B mai scoate cateodata niste chestii de te miri. Ieri a vazut o banca si a spus sa mergem sa stam jos sa ne relaxam . De unde a mai scos-o si pe asta cu relaxatu nu stiu .
Cristinacsa, distractie la Timisoara cu prietena ta. Mergeti toti sau numai tu?
Moni bafta la inot. La Bogdi ii e frica de apa mare, nu stiu din ce cauza, dar nu il fortez, il las cum vrea el.
Ada, mersi, am papat ... amu as manca ceva dulce ... o cupa din-aia mare de inghetata cu fructe de la Venetia .
86cmm spune:
Citat: |
citat din mesajul lui niko_26 Salutare fete! La multi ani Dragas! Sanatate fetelor tale Cristina! Piticii mei se joaca pe aici si Bogdi s-a dezechilibrat si , in cadere, s-a prins de parul Maiei.Maia s-a pus pe plans , i-am explicat eu ca n-a vrut sa o traga de par , ca a fost accident, la care Maia "Ma Bogdi ma , sa nu ma mai tragi de par ca nu sunt om de plastic!" Cristina 86, abia acum mi-am dat seama ca despre tine e vorba!Inca o data bine ai venit la noi!Sunt mari copiii si smecherutzi.Nu-i nici o problema ca nu mi-ai adus foile cu dieta.Ce mai face malinutza mica? Spor la lucru dragelor! Serviti si niste cafea , desi probabil ca a mai dat cineva cafea, inca n-am apucat sa citesc! |
daaa.mersi..:)...daca despre Assy vb..(catelusha de la voi)..ce sa zic...ii desteapta,mare si reaaaaaaa:):P..o intrebat Mari(sotu' meu)ce mai face Cipri?
cristina 21+
Somleac spune:
O seara sexoasa va doresc,
Gabi calatorie sprancenata.
Nico, Maia e mortala, am ras de numa.
Flavia nasol moment, da ce sa faci daca esti mai mica.
Mai certaretilor, certativa cu conditia sa va si impacati dupa aceea.
Moni la Daria ai inscris-o sau la Monica?
Cristina ai dreptate, dar asa esti de prescurtata in mesaje, vorbeai de bazin si excursie, m-am gandit ca merg cu inotul .
Bey voi chiar nu vreti sa ne intalnim?In afara de Flavia si Ada restul fetelor se fac ca nici nu vad invitatia mea.
Daria- 29.01.1999;Alex - 07.02.2003;Matia - 31.10.2006;Victor -28.03.2008
Somleac spune:
Am uitat sa va spun ca am fost in parcul copiilor. Mi-am pua si eu pentru prima data rolele in picioare. Imi temura si acum ca o gelatina. Am tras si o tranta. Abia m-am ridicat ca n-a fost nimeni in jur sa ma ajute, am suportat si rasetele ironice a catorva pustani, si nervii lui taica-meu trecut intamplator prin zona, care s-a simtit facut de rusine de baba de fica-sa proaspata invatacea pe role. Dar nu-i bai nu ma las.
alinamoro spune:
Noi maine mergem la Lipova (la padure).
Azi am fost cu Ade la stomatolog ca nu mi-a placut niste pete albe pe dintisorii de sus. A zis ca nu-i nimic important, i-a curatat toti dintii cu ceva crema albastra si apoi i-a facut cu gel cu flour. A stat asa cumintica, nici nu s-a miscat.
Miha, succes cu rolele!
Niko, cand am citit ce-ai scris mi-am amintit ca era o melodie:" am cap din plastic si ma simt fantastic..."
Flavia, cand mergi la RMN?
Moni, abia astept sa ne zici cum s-a acomodat Diana la inot.
Alina cu www.snugglepie.com/ezb/653339.png" target="_blank"> Adelina (31.08.2006) & www.snugglepie.com/ezb/653351.png" target="_blank">Dragos (11.04.2002) poze
Somleac spune:
Salut,
am fost la Soimos si ne-au mancat tantarii de numa. Ziua in plin soare uscau ca disperatii.
Piticu meu e cu febra. Sper sa nu fie nimic serios sa putem merge maine. Daca totul e ok maine la 11 suntem la locul cu fasolea.
Sunt tare de tot , tocmai am facut 40 min de ceva pilates.
O duminica frumoasa va doresc.
flavia ramona spune:
Sara buna,
Miha, Ada, cu parere de rau nu am mai ajuns, Bogdi s-a trezit tarziu. Oricum am fost tare obosita.
A fost ok la nunta, dar pt ca prietenii nostrii au fost nasi ne-am plibat tot traseul de la nasi, mireasa si alte cele, am fost si sofer la miri cand au fost pe mal la poze ca a cui era masina a trebuit sa plece putin si m-am obosit. Am stat la nunta pana dupa 3, dar avand in vedere ca incepusem la 3 ziua a fost mai mult decat obositor.
Va mai scriu maine ca ma culc acum.
monica70 spune:
Buna seara.Cum v-ati distrat? Si noi am fost ieri la un gratar la Simand la fratele lui taica-meu.Tare fain a fost la iarba verde
MIHA parca te si vad cu role! La Daria am inscris-o,ca nr. ei de telefoin l-am primit de la cineva.Azi mi-a zis nasa-mea insa ca cealalta are mai mult lipici la copii.Mi-a mai zis ca nu mai lasa parintii sa asiste la ora,e adevarat?
Tu cu pilates,eu m-am apucat de niste gantere de cateva zile Am ajuns la concluzia ca oricum kile n-am cum pune pe mine,singura sansa e sa pun ceva masa musculara N-am ce face ca iar am ajuns la 53 de kile Sanatate lui Vic!
ALINA si eu abia astept sa vad ce si cum.Teoretic e incantata acum Diana,dar nu stiu ce fitze o face pe-acolo ...
MONI cu DIANA (01.01.2006) si TUDOR (14.08.2009)
www.dropshots.com/DIANATUDOR" target="_blank"> POZE
10% din viata este rezultatul a ceea ce ni se intampla, 90% din viata noastra este decisa de modul in care reactionam la ceea ce ni se intampla
niko_26 spune:
Salut!A fost intalnire?Sunt in urma cu stirile ca de obicei!
Noi am fost la Vinga la ceva concurs de dresaj si am stat toata ziua.Astazi la prietena mea din gradiste la curte;nu ne mai vazusem de vreo 2 luni cred.
Miha sanatate lui Vic ! Cum e mai face febra?
Cristina Cipri se pregateste intens pentru Campionatul Mondial de Mondioring ca peste 2 saptamani are examen iin Germania cu Reea, asa ca nu prea mai are timp de nimic.De catzelusha intrebasem.
Moni bafta cu inotul.
Eu il stiu pe ceva prof de inot Nagy Csaba, dar nu stiu cum se ocupa de copii.As vrea si eu sa o dau pe Maia la inot dar cred ca doar anul viitor o primesc.Miha copii tai cu cine au facut cursuri de inot?