ARADENCE DC (141)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alinamoro spune:

Noi am fost ieri la Tinca la o inmormantare si mi-a fost f frig. Acum imi curge nasul si am o stare tare nasoala de raceala.

Si noi ne-am simtit foarte bine la ziua lui Vladut. Am mancat ca sparta. Copiii s-au simtit grozav, pacat ca a venit ploaia si n-au mai putut sari pe trambulina.
Ada, astept si eu pozele.

Miha, imi pare rau de Victoras, multa sanatate!
Da, cum a murit tipa de la posta, era bolnava? Pacat!

Carmen, si Calin isi cauta de lucru. Am vazut pozele, ce mari si frumosi sunt copiii!

Clau, io nici nu-s atenta cine cum conduce, stau relaxata in dreapta.

Alina cu www.snugglepie.com/ezb/653339.png" target="_blank"> Adelina (31.08.2006) & www.snugglepie.com/ezb/653351.png" target="_blank">Dragos (11.04.2002) poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitzica spune:

Va multumesc tuturor pentru urarile de ziua mea Am avut o aniversare minuntata. Nu sunt in stare sa scriu mai mult ca sunt obosita si paharul de vin ce il am in fata in loc sa ma inspire la scris ma impinge spre pat. Abia de juma de ora am ajuns acasa, plecata de dimneata.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristinacsa spune:

La multi ani, Gabi!
Sa fii sanatoasa si fericita alaturi de cei dragi!
Sanatate lui Vic...
Cristina si gemenele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns niko_26 spune:

La multi ani Gabi!
Miha sanatate piticilor!Cum mai sunt!
Foarte frumosi copiii tai Carmen.
Miha spor la construit!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Melania 14 spune:

Gabi,la multi ani! cu intarziere.Hai povesteste-ne de ziua ta.

Miha ce fain ca va faceti casuta.Noi tot ne organizam si reorganizam in astea 2 camere.
Alina,voi nu aveti ganduri de mai multe camere?sau de ganduri nu duceti lipsa!?Calin avea parca ceva afacere cu hrana pt animale pe langa servici,nu?

Apropo de paharul cu vin a lui Gabi ,eu ieri cand mi-am deschis congelatorul am avut o priveliste incantatoare....Aveam o doza de bere pusa la racit,de cine stie cand ,de catre mine evident,doza care explodase intretimp.Tot cogelatorul meu era o bere neagra.

Carmen cu Melania Ioana(14.01.2005) si Serban Andrei(11.06 2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinamoro spune:

Citat:
Alina,voi nu aveti ganduri de mai multe camere?sau de ganduri nu duceti lipsa!?Calin avea parca ceva afacere cu hrana pt animale pe langa servici,nu?

Carmen, Calin a avut o firma cu produse agricole (avea 3 magazine), dar nu pe langa serviciu. Se ocupa doar de firma si a mers bine pana la un moment dat. Povestea e lunga si complicata. Ganduri avem de mai multe camere, ca nu ne costa nimic sa gandim , dar posibilitati acum NU.

Alina cu www.snugglepie.com/ezb/653339.png" target="_blank"> Adelina (31.08.2006) & www.snugglepie.com/ezb/653351.png" target="_blank">Dragos (11.04.2002) poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maria_rubi spune:

La multi ani, Gabi!

Te-am sunat azi, dar am notat nr gresit . Cum facem sa vin sa iau caruciorul?
Miha, sanatate lui Victoras!

de Mara 18.01.2007 si Dora 24.03.2009

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adablackcat spune:

Neatza buna! Haideti la .
Am o rugaminte la voi: au copiii in 30 mai carnaval si trebuie sa-i costumez pe pitici in cate ceva. Nu aveti de imprumutat ceva costume de carnaval? Eu am un costum de floare luat de pe net, foarte frumos, dar e de cand avea Iulia vreo 4 ani. Alina, daca vrei ti-l pot da pt. Ade.

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licurici drag plecat in cer

Ada, mami de Iulia (10 iulie 2003) si Vlad (6 mai 2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adablackcat spune:

Miha, Vic cum e? Mai face febra? Matia a avut pana la urma alergie la capsuni sau ai descoperit altceva? Pe la mine pe la job ajungi anu' asta?
Moni, pana la urma ai mai dus-o pe Diana la inot?

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licurici drag plecat in cer

Ada, mami de Iulia (10 iulie 2003) si Vlad (6 mai 2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ILDI25 spune:

Hi

La multi ani Vladut ,Gabi ,si mai era cineva pe 6 mai ,86 cmc ceva de genul ,n-am retinut cum o cheama .La toti va doresc ce-mi doresc si mie !
Va multumesc si pentru urarile adresate lui David.
La noi nimic nou ,toate bune si frumoase ,sanatoase si banoase ,David la gradi, Ivett e acum cu mami la plimbare si eu ma pregatesc s-o tai la scoala ca am de la 13 examen . Eu ma strofoc cu licentele si astept sa termin ,ca apoi sa ma strofoc cu lucrul ,adica cu cautarea unui loc de munca ,bineinteles ca n-o sa-mi gasesc in domeniul in conditiile de fata cand situatia din invatamant e cum e ,asa ca va fi destul de dificil, sa fie si programul cat de cat ,incat sa nu-mi neglijez sub nici o forma copii,sa merg dimineata si sa nu stiu cand ajung acasa .
Astept si bine meritatul concediu ,asta dupa ce dau licenta , o sa mergem doar noi porumbeii in Italia si cu pruncii inca nu stiu poate o taiem pana pe litoral ,dar gandul ca e asa departe si drumurile sunt cum sunt ,ma cam face sa ma razgandesc, dar David insista ca vrea la mare ,Ivett ea vrea oriunde numai sa fie in deplasare ,toata ziua numa' pe drumuri arfi ,e facuta in mers .

Mergi la inceput