Bazar (11)
Raspunsuri - Pagina 49
alex_andra spune:
[quote]citat din mesajul lui Selene_Bunny
Ah, diana2242, tu erai...
Vezi ca poti ajunge foarte usor pe "lista neagra" pentru astfel de gesturi, ionik iti poate spune mai bine ce si cum... Plus ca va ajunge sa va stie lumea de neserioase, ca sa nu zic mai rau, aceste liste negre sunt publicate pe cat de multe forumuri se poate...
Particip la bazaruri - periodic produse noi, nu uitati sa verificati!
selene, acum serios, hai sa vorbim la rece: diana nu a ceurt nimanui nimic pe gratis, nu s-a dat amarata sau mai stiu eu ce.
diana a cumparat. e dreptul ei sa fac mai departe ce vrea cu ce a cumparat.
e adevarat ca nu-ti pica bine sa vezi ce ai donat tu pe bani putini, dar asta e. putea sa vanda din gura-n gura.
comparatia cu ionik nu e buna. ionik a cerut pe motiv ca nu are bani.
diana a cumparat.
Andra, mami de leoaica Eva (03.02.2009)
Poti ajuta si tu!
alex_andra spune:
dar tot mi-a lasat un usor gust amar...pe care incerc sa-l inlatur.
Poti ajuta si tu!
alex_andra spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Laura25 Legat de gestul dianei... In regulamentul bazarului nu se precizeaza ce ai sau nu ai voie sa faci cu produsele dupa achizitie. Ca sa le iei, platesti. Ceea ce am inteles ca diana a facut. Deci e totul ok. Dar nu te poti abtine sa nu te simti cam naspa daca ii trimiti hainele pe cheltuiala ta si apoi vezi ca ea le scoate la vanzare cu profit. Diana, eu iti urez succes in afacere, sper sa iti mearga, pt ca asa vei avea bani sa cumperi in continuare de aici, daca iti va mai placea ceva. Dar o inteleg si pe Alex_andra cand iti cere taxa ramburs. Bazar umanitar DC Laura, mami de shtrumphi gemeni: Bianca Andreea si Rares Mihai (13.06.2005) Cugetari gemene, Poveste cu shtrumphi 'Cos what I feel is the only truth for me |
Laura, eu nu am cerut taxa ramburs, am cerut sa fie depusi in contul copiilor
Poti ajuta si tu!
Laura25 spune:
Alex_andra, stiu ca ai cerut in contul copiilor. Era vorba de arcadia. Scuze, am incurcat numele. Ma duc sa ma culc mai bine .
Bazar umanitar DC
Laura, mami de shtrumphi gemeni: Bianca Andreea si Rares Mihai (13.06.2005)
Cugetari gemene, Poveste cu shtrumphi
'Cos what I feel is the only truth for me
alex_andra spune:
Am revazut produsele in uz....hihi....avem niste copii taaare frumosi....si mandri foc
Poti ajuta si tu!
alex_andra spune:
Ah, Laura, te invidiez....io mai am de spalat o masina de rufe
Poti ajuta si tu!
arcadia spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Laura25 Legat de gestul dianei... In regulamentul bazarului nu se precizeaza ce ai sau nu ai voie sa faci cu produsele dupa achizitie. Ca sa le iei, platesti. Ceea ce am inteles ca diana a facut. Deci e totul ok. Dar nu te poti abtine sa nu te simti cam naspa daca ii trimiti hainele pe cheltuiala ta si apoi vezi ca ea le scoate la vanzare cu profit. Diana, eu iti urez succes in afacere, sper sa iti mearga, pt ca asa vei avea bani sa cumperi in continuare de aici, daca iti va mai placea ceva. Dar o inteleg si pe Alex_andra cand iti cere taxa ramburs. Bazar umanitar DC Laura, mami de shtrumphi gemeni: Bianca Andreea si Rares Mihai (13.06.2005) Cugetari gemene, Poveste cu shtrumphi 'Cos what I feel is the only truth for me |
ai exprimat exact ce am simtit si eu
Diana2242, nu am stiut ca ai pus taxele in contul unui copilas, in cazul asta voi trimite ca de obicei, fara ramburs.
Mami de Calin Gabriel (8 mai 2007) si Ioana Carolina (24 noiembrie 2009)
Mercedes spune:
Vin si eu la spartul targului dar nu ma pot abtine sa spun ceva
Eu cred ca atunci cand cumperi ceva si achiti un produs chiar nu cred ca priveste pe vanzator unde merge acel produs.Poate acel produs sa ajunga la copiii mei, al prietenilor ori la cosul de gunoi ideea e ca prin gestul meu de a cumpara un lucru poate am ajutat un minut din viata unui copilas prezentat la bazar.
Nimeni nu contesta ca si partea cealalta adica donatorul produsului ajuta copiii dar hai sa recunastem ca daca n ar fi si partea cealalta adica cumparatorii bazarul nu ar mai avea activitate.
Daca diana asa a hotarat este problema ei eu asa vad lucrurile.
Sper sa nu supar pe nimeni dar asta e arerea mea si chiar desi am citit aseara ce ati scris acum de dimi nu m am abtinut sa nu scriu.
Eseea spune:
mda...
rog si eu fetele care "cumpara" de la mine sa depuna 2,5 ron ( taxele postale) in contul copilului pt care pun banii.
edit : decat la cos hainutele copiilor mei ( chiar daca ati platit pt ele), mai bine la vanzare pe net.
Mercedes, asa cum cumparatorul ajuta si vanzatorul o face ca de aia nu vinde hainele pe net ci le pune la preturi mici la bazar. In plus, cumparatorul nu doar doneaza bani ci chiar cumpara ceva cu ei ( si eu sunt si vanzator si cumparator ). Cred ca tb acordat "credit" ambilor, nu numai cumparatorilor.
in orice caz, eu nu voi face reduceri la nici un produs si probabil, desi mai pregatisem un lot de poze, ca activitatea mea la bazar ca si vanzator se va opri aici, bineinteles hainutele care sunt deja la vanzare raman.
Diana, nu sunt suparata, nu ai facut nimic "ïlegal" ( ca sa zic asa), doar le-ai platit, faci ce doresti cu ele.
Mami de fetita si de baietel
Noi, 2 minuni:
www.supereva.ro/vedetesupereva/folderview.asp?folder=My%20life&page=1" target="_blank">es1.jpg
www.supereva.ro/vedetesupereva/folderview.asp?folder=My%20life&page=2" target="_blank">es2.jpg
Everything is hard before becoming easy...
Serialbastre spune:
S-a discutat, cred, destul pe tema asta. Dar tot am si eu ceva de zis, desi nu intra in calcul produse de-ale mele: pozele sunt proprietatea privata a cuiva (macar moral), Diana putea macar sa faca alte poze.
In rest, mor de ciuda ca-s mare si nu-mi vine L350.
O zi senina!
Andreea si Cezara - Ilinca (2.06.2009)