Bazar (11)
Raspunsuri - Pagina 48
narcisica28 spune:
Citat: |
narcisica28 Daca nu este mentional un caz anume, poti sa depui unde vrei tu. pentru Marius Andrei ai incercat sa faci plata tot online? Contul este corect trecut, s-a confirmat. |
Era mentionat pentru Alina, dar cazul/contul Alinei nu mai este prezent la inceputul capitolului; sa caut la un capitol mai vechi, sau nu mai este de actualitate ?
Si da, pentru Marius Andrei am incercat online, dar maine va merge sotul direct la banca si poate reuseste.
Multumesc pentru actualizare.
Narcisa, mami fericita de Mihnea Stefan 25.05.2009
http://picasaweb.google.com/NarcisaPaterau
Laura25 spune:
narcisa, daca era mentionat pt Alina, normal e sa depui in contul ei. Cand am scos cazul ei de la bazar, am convenit toate ca ceea ce este donat pt ea special ,sa mearga banii la ea. Cazul Alinei si cont gasesti aici : http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=146193
Bazar umanitar DC
Laura, mami de shtrumphi gemeni: Bianca Andreea si Rares Mihai (13.06.2005)
Cugetari gemene, Poveste cu shtrumphi
'Cos what I feel is the only truth for me
Laura25 spune:
Mi-am propus sa ma abtin pana reusesc sa platesc ce am datorii si imi mai intra niste bani, dar nu pot .
Supralicitez L347: 25 lei
si L350 - 15 lei
Bazar umanitar DC
Selene_Bunny spune:
Ah, diana2242, tu erai...
Vezi ca poti ajunge foarte usor pe "lista neagra" pentru astfel de gesturi, ionik iti poate spune mai bine ce si cum... Plus ca va ajunge sa va stie lumea de neserioase, ca sa nu zic mai rau, aceste liste negre sunt publicate pe cat de multe forumuri se poate...
Particip la bazaruri - periodic produse noi, nu uitati sa verificati!
Bazar general - fiecare implicare conteaza!
www.desprecopii.com/cover/albumphoto/folderview.asp?bid=&folder=Selene_Bunnx" target="_blank">Daria pe coperta!
narcisica28 spune:
Laura, multumesc de raspuns, nu citeam topicul cand s-a hotarat.
Narcisa, mami fericita de Mihnea Stefan 25.05.2009
http://picasaweb.google.com/NarcisaPaterau
Laura25 spune:
Legat de gestul dianei... In regulamentul bazarului nu se precizeaza ce ai sau nu ai voie sa faci cu produsele dupa achizitie. Ca sa le iei, platesti. Ceea ce am inteles ca diana a facut. Deci e totul ok. Dar nu te poti abtine sa nu te simti cam naspa daca ii trimiti hainele pe cheltuiala ta si apoi vezi ca ea le scoate la vanzare cu profit. Diana, eu iti urez succes in afacere, sper sa iti mearga, pt ca asa vei avea bani sa cumperi in continuare de aici, daca iti va mai placea ceva. Dar o inteleg si pe Alex_andra cand iti cere taxa ramburs.
Bazar umanitar DC
kid spune:
Citat: |
citat din mesajul lui carminabulina Kid esti draguta sa schimbi descrieriile de la scurgatorul de biberoane. Sunt inversate. Poate eu am gresit dar nu asta e important. Jumatatea folosita e cea cu biberoane pe el si cea de vanzare e goala . Multumesc! Mihnea 15 mai 2006; Irina 10 august 2008 si Nadia 3 decembrie 2009 www.dropshots.com/carminabulina#albums/2008" target="_blank">Poze cu noi www.flickr.com/photos/45416274@N06/?saved=1" target="_blank">Cei 3 |
Scuze. Am remediat.
Teodora, de Vladut (15.05.2007)
Traieste fiecare clipa ca si cum ar fi ultima!
Laura25 spune:
Am actualizat
Bazar umanitar DC
simonapro spune:
Am trimis poze cu produse noi pe mail si o sa va rog sa scoateti E99 de la bazar. Multumesc!
Mami de Lucian(16.03.2009) si de Sebastian(05.08.2003)