Bazar (11)
Raspunsuri - Pagina 35
ancadragoman spune:
Deci floricica este R178
anca de Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze si filmulete
povestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca
BAZAR UNIC!!!
boticelina spune:
Nushulica, facem alceva si nu saraceste nimeni. Tu iei floricica aia si io comand din alta parte unde-s mai multe in set si-ti mai dau si tie una ca io primesc 5 Da' aleg io pe care ti-o dau, cred ca un melcisor, ca-s 2 in set si io oricum n-am unde sa infig 5 bucati...
La peste 10 lei/bucata e "out of budget" pt mine
Monica si gargaritza Nancy, 04.07.2008
"If you are unware of your choices, then you have none"
nushulica spune:
Citat: |
citat din mesajul lui boticelina Nushulica, facem alceva si nu saraceste nimeni. Tu iei floricica aia si io comand din alta parte unde-s mai multe in set si-ti mai dau si tie una ca io primesc 5 Da' aleg io pe care ti-o dau, cred ca un melcisor, ca-s 2 in set si io oricum n-am unde sa infig 5 bucati... La peste 10 lei/bucata e "out of budget" pt mine Monica si gargaritza Nancy, 04.07.2008 "If you are unware of your choices, then you have none" |
ok,facem asa...dar tu de unde iei set de 5 ma rog?
edit:nu-mi dai tu nimic mie,ca doar nu-mi esti datoare cu ceva
de David si 16+
boticelina spune:
Nushu, adica puneam la bazar...
Am gasit io unele, da' daca-ti dau linku' o mai iei pe asta? Ramane Anca fara musterii...
Monica si gargaritza Nancy, 04.07.2008
"If you are unware of your choices, then you have none"
Leditia spune:
Eseea,confirm plata,facuta de tine-14 ron(initiale S.M.-e corect?)
Fetelor,eu sunt racita,a adus barbata-miu acasa un virus tare pacatos..si am luat si eu,iar acum si David.Si avem o gramada de tratament de facut pe langa cel obisnuit,plus alte doua ture de aerosoli,pe langa aerosolii lui obisnuiti si aici e chinul naibii la noi:(.Off,daca e ceva urgent,va rog sa-mi dati un PM,ca poate nu intru la bazar,sau uit sa raspund cu atatea pe cap si dupa cateva nopti agitate si fara somn.
Multumesc anticipat.
POZE CU NOI
de David Christian
Speranta si incredere pentru David
Bazar general
nushulica spune:
Citat: |
citat din mesajul lui boticelina Nushu, adica puneam la bazar... Am gasit io unele, da' daca-ti dau linku' o mai iei pe asta? Ramane Anca fara musterii... Monica si gargaritza Nancy, 04.07.2008 "If you are unware of your choices, then you have none" |
o iau cum sa nu?
da-mi link pe pm pls
edit: ledi multa sanatate si voua si lui davidutzu
de David si 16+
kid spune:
Leditia Multa sanatate!
Licitez si eu K102. nu actualizez nimic acu, ca mi se arde mancarea pe foc daca incep sa-mi bag nasul in albume.
Teodora, de Vladut (15.05.2007)
Traieste fiecare clipa ca si cum ar fi ultima!
simonapro spune:
Am achitat E242 pentru Andrei si am trimis dovada pe mail.
Mami de Lucian(16.03.2009) si de Sebastian(05.08.2003)
carminabulina spune:
Diana2242 Ti-am pus fustita la posta.
Am facut cateva plati azi, trimis pe mailul comun dovada.
Nu doresc plata transportului. Daca o faceti totusi este alegerea vostra .
ramona_patra spune:
Buna Alex_Andra,
mersi frumos, nu stiu ce sa fac. Maimutica are 9 luni si doar 7.5 kg, dar eu stiu. Nu te mai chinui sa masori, poate totusi o sa gasim.
Pup.
Ramona de Diana (20.07.2009)