Bazar (11)
Raspunsuri - Pagina 32
alex_andra spune:
Citat: |
citat din mesajul lui ramona_patra Supralicitez D36 -22 lei, si Alex_andra, fiindca salopetica e la tine, ar putea fiica-mea s-o poarte ca si cum ar fi o salopeta cu pantaloni scuti? Am tot cautat salopeta lunga si scurta dar nu am gasit ceva care sa-mi placa si asta mi-a placut. Ramona de Diana (20.07.2009) |
problema nu e sa nu-i vina la picioare, ca daca-i mai scurta, aia e, nu se vede urat.
Dar sa nu-i fie mica in partea de sus. pentru ca uite, de exemplu, eva are salopetici care i-au ramas ramas mici in partea de sus si ii intra in pampers si o jeneaza.
cand ajung acasa, o sa masor lungimea salopetei de la pampers in sus.
Andra, mami de leoaica Eva (03.02.2009)
Poti ajuta si tu!
olishka spune:
Salutare!!!
Pregatesc colete si am nevoie de putin ajutor. Diana2242 a castigat de la mine C129 (pe care l-am gasit) si B169 pe care nu-l gasesc nicaieri si nui stiu despre ce produs este vorba. Nu reusesc sa-i dau nici PM. Stie cineva despre ce produs este vorba?
Multumesc!
Olga, mamica lui David iepurasul
ana l spune:
Mai stii pentru cine l-ai donat? Incearca in fisierul cu numele cazului si sigur il vei gasi. Altfel vei avea de luat la rind fiecare poza din fiecare fisier.
copiii mei minunati, Edy ( 5 noiembrie 2003 ) si Daria ( 2 decembrie 2008)
alinamoro spune:
Fetelor, eu in contul cui trimit banii pentru cele 2 rochii de la Dandusa? Cat trebuie sa trimit pentru taxele postale?
Multumesc!
Alina cu www.snugglepie.com/ezb/653339.png" target="_blank"> Adelina (31.08.2006) & www.snugglepie.com/ezb/653351.png" target="_blank">Dragos (11.04.2002) poze
Laura25 spune:
citat din mesajul lui olishka Salutare!!! Pregatesc colete si am nevoie de putin ajutor. Diana2242 a castigat de la mine C129 (pe care l-am gasit) si B169 pe care nu-l gasesc nicaieri si nui stiu despre ce produs este vorba. Nu reusesc sa-i dau nici PM. Stie cineva despre ce produs este vorba? Multumesc! Olga, mamica lui David iepurasul |
http://picasaweb.google.com/BazarGeneral/CastigatePentruAlex#5457838634121200354
E vorba de Palariuta 3-6 luni - noua , o gasesti in albumul cu produse castigate pt Alex
Bazar umanitar DC
Laura, mami de shtrumphi gemeni: Bianca Andreea si Rares Mihai (13.06.2005)
Cugetari gemene, Poveste cu shtrumphi
'Cos what I feel is the only truth for me
carminabulina spune:
Nushulica gata am gasit solutia. Poti pune linistita banii pt Ionela in contul lui David si o sa pun eu cand fac platile cei 10 lei de la Davis in contul Ionelei si asa nu-i nimeni pagubit.
Responsabila sef Alexandrina e bine asa?
alexandrina spune:
citat din mesajul lui carminabulina Nushulica gata am gasit solutia. Poti pune linistita banii pt Ionela in contul lui David si o sa pun eu cand fac platile cei 10 lei de la Davis in contul Ionelei si asa nu-i nimeni pagubit. Responsabila sef Alexandrina e bine asa? |
Pai, nu stiu despre exact ce produse vorbea nushulica, dar daca-s donate de tine si erau pentru Ionela, e de ajuns sa fi de acord fara cascadorii, nu de alta dar ne putem prinde noi urechile.
Mai exact, ceea ce i-am raspuns direct lui nushu ramane valabil. Daca ies intelegerile nu-i nicio problema.
Deci tot ce tine de descrierea initiala a produsului se modifica la initiativa sau cu acordul celui care a dat produsul sau il administreaza, dupa caz. (dar sa stim si noi )
Si e valabil pentru orice solicitare, au fost cazuri in care s-a cerut donatorului scaderea pretului de start, si s-a obtinut.
Mai am in Bazar: body-maieu 0-3 luni, costumas vara, 3-6 luni, costumas iarna 1-2 ani, bluza 1-2 ani, tricou 1-2 ani, rochita 2-3 ani, bluza groasa 2-3 ani, tricou fetita 3-4 ani, bluza 5-6 ani, bluza fete 7 ani, puzzle Tarzan, blugi, costum, veste, camasa, pantaloni barbati, paturica botez si carti
"Fiecare copil care se naste sub soare ne vesteste ca Dumnezeu nu si-a pierdut increderea in om" (Rabindranath Tagore)
Alexandrina, mama lui Mihai (20 dec 2005) si a Mariei (21 nov. 2007).
olishka spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui Laura25
http://picasaweb.google.com/BazarGeneral/CastigatePentruAlex#5457838634121200354 E vorba de Palariuta 3-6 luni - noua , o gasesti in albumul cu produse castigate pt Alex Bazar umanitar DC Laura, mami de shtrumphi gemeni: Bianca Andreea si Rares Mihai (13.06.2005) Cugetari gemene, Poveste cu shtrumphi 'Cos what I feel is the only truth for me |
Multumesc muuuult de tot
Si am fost pe-acolo, dar am ratat-o
Olga, mamica lui David iepurasul
diana2242 spune:
Da palarioara este Olishka,la tricouri renunt ca avem destule si vad ca se scumpesc si la noi e criza,mai am de platit hamul si poseta Roz care daca nu reusesc astazi maine sigur reusesc.
carminabulina spune:
Ok sa inteleg ca nu se poate. Doar daca gasesc eu un produs donat pt David pe care eu trebuie sa-l platesc, sa vorbesc cu donatorul sa fie de acord si tot asa....bineee. Sunt constienta ca se incurca lucrurile pe aici.
Atunci nushulica ramane sa platesti cum iti e tie mai usor...