Gabriela si eu sunt de aceeasi parere, Dumnezeu este acolo sus, si eu cred in El. Cu preotii sunt de aceeasi parere, dar cu obiectele scoase la vanzare nu am nimic, ca doar nu te obliga nimeni sa le cumperi. Dar mie una imi place cand ma duc pe la manastiri sa-mi iau ceva sa am in casa de la fiecare.
Fiecare cu parerea lui, trebuie respectate toate!
Raluca sa ai gura aurita! Daca Dumnezeu ne asculta mai mult acum inseamna ca suntem privilegiate si are grija Dumnezeu de noi ca totul sa fie asa cum este voia Lui!
12+
Nu se da numai pe reteta. Eu am luat de doua ori fara, dar pe reteta de la medicul de familie platesti cam 30% din pretul lui. De fapt platesti cam 20 lei la 60 de p[astile.
| Citat: |
| citat din mesajul lui bebelu86 fetele stie cineva dc utrogenstanu se da numai cu retetea? k pe net asa am gasit. ![]() http://davf.daisypath.com/WBynp2.png Albumele noastre![]() In momentele fericite iubeste-l pe Dumnezeu! In momentele dificile cauta-l pe Dumnezeu! In momentele de liniste adora-l pe Dumnezeu! In momentele dureroase ai incredere in Dumnezeu! In toate momentele multumeste-I lui Dumnezeu! Cand Iisus a murit pe cruce, El se gandea si la tine! Eu-zice Domnul, te voi invata,si-ti voi arata calea pe care trebuie s-o urmezi ,te voi sfatui si voi avea privirea indreptata asupra ta Cu ajutorul Bunului Dumnezeu, Fecioarei Maria si Sf. Nectarie sunt 3+ |
10+
Asta ma interesa si pe mine. Eu am mancat niste paste cu kaizer? Am facut rau? Sau avem voie kaizer?
| Citat: |
| citat din mesajul lui ralucaspm Salut , fetelor ! Am vazut in capitolul trecut ca vorbiti de prosuto si slanina. Am si eu salam de Sibiu in frigider si imi e pofta. Voi stiti daca avem voie sa manacam produse din carne cruda ? Pt ca salamul de sibiu e din carne crud uscata, la fel si prosuto si nici slanina, din cate stiu , sau poate ca slanina e fiarta ?! Raluca cu Ioanna (5.07.2006) si Georgios (13.03.2008) |
10+