Burtici cu ursuleti de nov - dec 2010 (17)
Raspunsuri - Pagina 14
gabriella1 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui allexxia_m E, nu stiu eu asa multe dar am noroc cu sora mea, ca are deja 2 nasteri si ma mai consilieaza A fost si ea aici pe forum, acum doar ne sustine. 12+ |
la paranoia mea,acorda consiliere gratuita?

Gabriela
6+"Stelele care cad nu pier,
Stelele care cad se duc pe un alt cer"
gabriella1 spune:
buey,burtici,ia bagati-mi un pm cu id de mess-care vreti,care puteti ![]()
Gabriela
6+
"Stelele care cad nu pier,
bebelu86 spune:
gariella eu cum imi apare pe DC asa am si messu
http://davf.daisypath.com/WBynp2.png
Albumele noastre
In momentele fericite iubeste-l pe Dumnezeu!
In momentele dificile cauta-l pe Dumnezeu!
In momentele de liniste adora-l pe Dumnezeu!
In momentele dureroase ai incredere in Dumnezeu!
In toate momentele multumeste-I lui Dumnezeu!
Cand Iisus a murit pe cruce, El se gandea si la tine!
Eu-zice Domnul, te voi invata,si-ti voi arata calea pe care trebuie s-o urmezi ,te voi sfatui si voi avea privirea indreptata asupra ta
Cu ajutorul Bunului Dumnezeu, Fecioarei Maria si Sf. Nectarie sunt
3+
gabriella1 spune:
allexxia,ce protejat mama?in veci si pururi nu credeam ca voi scrie la odisee.Dar DD e mare!
Gabriela
6+
"Stelele care cad nu pier,
gabriella1 spune:
| citat din mesajul lui bebelu86 gariella eu cum imi apare pe DC asa am si messu http://davf.daisypath.com/WBynp2.png Albumele noastre![]() In momentele fericite iubeste-l pe Dumnezeu! In momentele dificile cauta-l pe Dumnezeu! In momentele de liniste adora-l pe Dumnezeu! In momentele dureroase ai incredere in Dumnezeu! In toate momentele multumeste-I lui Dumnezeu! Cand Iisus a murit pe cruce, El se gandea si la tine! Eu-zice Domnul, te voi invata,si-ti voi arata calea pe care trebuie s-o urmezi ,te voi sfatui si voi avea privirea indreptata asupra ta Cu ajutorul Bunului Dumnezeu, Fecioarei Maria si Sf. Nectarie sunt 3+ |
umbli aiurea
Gabriela
allexxia_m spune:
| citat din mesajul lui gabriella1 allexxia,ce protejat mama?in veci si pururi nu credeam ca voi scrie la odisee.Dar DD e mare! Gabriela 6+"Stelele care cad nu pier, Stelele care cad se duc pe un alt cer" |
Cum adica nu credeai ca vei scrie la odisee?
Nu vroiai sa scrii pe forum sau nu credeai ca vei fi graviduta?
Ar da sora mea consiliere la toate numai timp sa aiba, cu 2 copii din care cel mic cu probleme si de doar 5 luni este cam greu.
12+
gabriella1 spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui allexxia_m
Cum adica nu credeai ca vei scrie la odisee? Nu vroiai sa scrii pe forum sau nu credeai ca vei fi graviduta? 12+ |
nu credeam ca voi fi graviduta in veci
Gabriela
gabriella1 spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui allexxia_m
Cum adica nu credeai ca vei scrie la odisee? Nu vroiai sa scrii pe forum sau nu credeai ca vei fi graviduta? Ar da sora mea consiliere la toate numai timp sa aiba, cu 2 copii din care cel mic cu probleme si de doar 5 luni este cam greu. 12+ |
sa creasca mari si sanatosi !

Gabriela
gabriella1 spune:
| citat din mesajul lui allexxia_m pai de ce sa nu fi graviduta? ca nu inteleg ... 12+ |
Adi are spondiloartropatie,lua tratament cu salazopirin si-i afecta fertilitatea.A facut pneumonie, a intrerupt trata,a luat augumentin si uite-maaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

Gabriela