Viitoare mamici de Septembrie-Octombrie 2010 (42)
Raspunsuri - Pagina 9
Nerantula spune:
Salut!
Hai ca asa-mi place sa vorbesc despre lucruri de bebe, mai ales de astia asa mici de tot! Abia astept sa aflu si eu culoarea caruciorului si sa incep targuielile, pe sest, asa, ca sotul nu vrea nimic pana la nastere ... deh, superstitiile ![]()
Deci, body-uri foarte dragute sunt la Tex (Disney), raionul Tex il gasiti in magazinele Carrefour. Si nu numai body-uri, dar acestea chiar sunt ieftine si de calitate! Pantalonasi cu labute cautati prin magazine marca Rombaby, de asemeni calitatea e super la un pret foarte bun. Si la ei gasiti body-uri de calitate.
Eu am mai confectionat cateva patrate de finet pe care le puneam pe unde mai umblam cu bebe, pe vreo canapea, carucior, umar de om
, au fost foarte practice si igienice, se spala/sterilizeaza usor, sunt la indemana.
Ionela, felicitari pentru fluturasi! 
Zozela, uite ca o sa fii si mamica de struguras sau strugurica ![]()
Mami fericita de steluta Gruia (16.09.2008) si
neghinita
ionela.n spune:
Nerantula, nu stiu sigur daca e bebe dar au fost cateva "batai de aripi" pe care nu le simt de obicei in burtica.
Imi doresc sa fie bebe 
Cred ca o sa apuc sa fac un mare fisier cu totate sfaturile voastre 

--------------------------------------------------
In al
, sunt
in 15+
luy spune:
Buna, mamici de strugurasi ! 
Ma primiti si pe mine in grupul vostru ?
De cateva capitole va tot urmaresc din umbra, dar n-am intrat sa ma prezint, am vrut sa va cunosc putin inainte ( asa-s eu, mai timida
).
Ma mandresc si eu cu o burtica de 17+ saptamani si mi-ar face placere sa parcurgem impreuna aceasta perioada plina de bucurie, intrebari, nerabdare...
Pentru listuta de pe prima pagina :
UM: 25.12.2009
DPN: 01.10.2010
Data nasterii : 05.06.1974
Luy, fericita mamica de
Maria Teodora
( 25 august 2007 ) si
17+
Nerantula spune:
Ionela, asa se simt primele miscari, ca niste batai gingase de aripioare, bucura-te de ele din plin! ![]()
Luy, bine ai venit printre noi!
Imi place muuuult de tot numele fetitei tale, Maria Teodora. Acum ce ascunzi in burtica?
neghinita
lucianna_83 spune:
Hello!
Ce ma bucur ca v-a placut ideea de "Strugurasi"
.
Burtica mea a inceput sa fie fff vizibila si rotunjoara.....o cam simt cand alerg dupa Raul si parca as vrea sa trec peste niste etape, sa vina mai repede toamna
.
Joi ma duc sa-mi fac secretiile si cred ca o sa-l vad si pe bebe
, as vrea sa vad si la dr mea daca sigur a ramas cu putza 
Sa aveti o saptamana superba si fara stres.
14+
si mamica de baietel nazdravan, Raul 22.08.2008
http://picasaweb.google.com/luciana.oprea/Forum?authkey=Gv1sRgCPrmy5DtoaXAPw#
lucianna_83 spune:
Bine ai venit Luy
. Sa ai o sarcina usoara.
Am uitat, de azi am schimbat semnatura 
14+
si mamica de baietel nazdravan, Raul 22.08.2008
http://picasaweb.google.com/luciana.oprea/Forum?authkey=Gv1sRgCPrmy5DtoaXAPw#
Nerantula spune:
Pentru cine are timp si placere, e o carte faina, www.curteaveche.ro/Bebelusul_meu_e_cel_mai_fericit_Cum_sa_va_linistiti_nou_nascutul_care_plange_si_sa_l_faceti_sa_doarma_mai_mult-3-594" target="_blank">Bebelusul meu e cel mai fericit si, de asemeni, va mai recomand www.librariabucuresti.com/Carti-Bebelusi-destepti-Cum-sa-formam-si-sa-dezvoltam-inteligenta-copiilor-nostri-0-3550-6-.htm" target="_blank">Bebelusi destepti
neghinita
ionela.n spune:
Luy, bine ai venit printre burtici! 
Sa ai o sarcina usoara si la termen 
--------------------------------------------------
In al
, sunt
in 15+