LMA,ALESSIA ! Albinutze de Mai-Iunie 2009(72)
Raspunsuri - Pagina 8
clodyac spune:
dau eu cafeluta azi
vroiam sa spun ca razvi spune : dadadi, baba, mama, tata si atat dar e un scump si mai face si brrrrrr asa cu precipitatii
mamica fericita si implinita de baietel frumos Razvan Andrei
www.flickr.com/photos/34943662@N02/3305358621/" target="_blank">poze clodya
pui mic
anda_magda spune:
neatza! clody: mersi de cafea. tare am nevoie ca azi noapte am adormit abia la 2 jumate, din cauza de copil insomniac de la 12 incolo.
fetelor care au fost scoase de pe lista: no ofense, dar dupa ce nu ati mai intrat de nu stiu cand nici macar sa ziceti salut, nu are rost sa va suparati. daca vreti sa mai stim ceva de voi, dati si voi un mesaj, daca nu, nu va mai suparati ca magaru pe sac.
LauraOana spune:
clody "danke" pt cafea
noi ieri am fo pe la parintii mei..a fo ff fain..am facut un grill, am sarit pe trambulina...sebastian a primit de craciun o trambulina cu diametru de 3 metri..deci va dati seama cit va mai dura pana va reusi sa o foloseasca ,...dar nu-i bai, pana atunci sarim noi in ea
sebastian spune: "mama, tata, baba, nana (fara directie) si danseaza imediat cum aude muzica..da din cap, indoaie genunchi si da din cur ...aproape de 3 luni merge tininduse de mobila, dar mai mult de 2-3 pasi singurel nu face..
alataieri am fo in parc..si acolo am probat tricicleta verisoarei lui sebastian..a fo SUPER MEGA incintat..numai vroia deloc jos...de incercat a incercato pe asta: http://www.imaginarium.de/vehiculos/detalle?referencia=44625
dar poate o cumpar pe asta: http://www.toysrus.at/outdoor-sport/rutscher-fahrzeuge/dreirad-leonardo-dx-3-in-1-731498.html am citit citeva kommentari despre ea, si cica nu e chiar asa de buna..tre sa merg la toyrus sa o incerc..
no ma duc..ca face copchilu me crize..nu suporta sa ma vada la laptop
Mami de Sebastian Gabriel 30.Mai.2009 http://b1.lilypie.com/1dPfp2.png
www.hi5.com/friend/photos/displayPhotoUser.do?photoId=3271029365&ownerId=174883471&albumId=275705303" target="_blank">Burtica si Sebastian
bettyR spune:
Am intrat sa va spun ca Alexandra face cativa pasi singurica de cateva zile si e tare incantata. Mare vorbareata nu este, spune cateva cuvinte si multe pe limba ei. Acum suntem cu muci luati de la sora-sa.
Coraly, ce discutii interesante ai cu cel mare! Mi-a placut ce i-ai scris Carminei despre mancare, mi-ai dat idei. Spune=mi, te rog, de unde cumperi faina de tapioca, de la produse de copii sau normale? Nici mie nu=mi iese iaurtul de casa, dar nici nu m-am chinuit de multe ori, ii dau din comert dar fff rar, ca nu-i place si nici nu prea cumparam. Si Alexandra danseaza instant cand aude muzica de cand era mai micuta si 'canta'. Is tare dulci la varsta asta.
Vreau sa iti multumesc ca datorita tie am continuat alaptatul pana acum, ca sigur renuntam la 4 luni la presiunile si comentariile mamei, soacrei si sotului. Dar acum, cum o intarc? Sau cum sa procedez ca din toamna-iarna trebuie sa ma intorc la lucru si nu accepta nici un fel de lapte. Sa ma gandesc ca reununta singura prin vara? Dar m-as mira ca acum e constienta si cauta sanul si se bucura cand il vede, il iubeste. Mananca binisor si bea cate o gurita de apa imediat dupa masa, dar nu adoarme fara san si daca imi angajez o tanti ce face cu ea? Ca eu i=as mai da dimineata si seara de ex. Dar acum daca o apuca dorul sau somnul si nu sunt prin preajma plange dupa mine.
miruta spune:
Neata!
CLAUDIA...multumim de cafea.
IOANA...multumim.un pic mai bn ,sa zicem ...azi am vizita la psiho ,sa vedem ce zice ,daca-s dusa cu capul sau nu.am uitat de ale mele oricum,asa patesc cand am "probleme " cu fata ...
MAGDA....multumim.eu zisesem de rama foto dar eu am gasit si pe la 150 ron pe emag,parca.noi mai avem timp de cautari.
CATALINA....Imi pare rau...nu fii suparata...eu nu v-am vazut in listuta ca sigur va uram LMA.
mai fetelor,hai sa nu iscam iar dispute pe aici...e drept ca in psihologia copilului scrie ca limbajul "constient " apare dupa varsta de 1 an si ca oricum pana la cativa anisori copilul invata mecanic ,incepe sa invete "logic",sa faca asocieri dupa varsta de 3-4 ani ...cel putin asta imi mai aduc eu aminte din ce am invatat....dar fiecare copil se dezvolta individual ...nu toti copiii se incadreaza in standarde .eu sunt multumita de a mea asa cum e ,nu-i nicio competitie aici,nu se da niciun premiu,nu cred ca si-ar avea rostul laudele fara rost.
Antonia vad ca-i pe drumul cel bun ..ieri la 16 a facut kk si pana acum la 10 nimic.a mancat binisor si a dormit bn.azi-noapte am avut eu in schimb de furca.
acum doarme ....fug la ale mele.
anda_magda spune:
Citat: |
citat din mesajul lui bettyR Mananca binisor si bea cate o gurita de apa imediat dupa masa, dar nu adoarme fara san si daca imi angajez o tanti ce face cu ea? Betty, mamica fericita de Andreea (13.05.2007) si Alexandra(23.06.2009) |
ii arata tanti sanul
glumesc, aceeasi problema o am si eu. adoarme la titi sau la mine in brate cu suzi uneori.
felicitari pentru primii pasi!
chiar voiam sa zic si eu ca mi-au placut conversatiile filozofice ale lui coraly cu baietelul. cand nepoata mea cea mare avea vreo 4 aniera la varsta de ce-urilor, si m-a innebunit intr-o zi cu florile, de ce miros, de ce sunt colorate etc, incat m-am apucat sa-i detaliez tot procesul de polenizare si atragere a albinelor ca sa ii dau toate detaliile si sa scap basma curata. a stat, m-a ascultat si s-a oprit din intrebat. cand ma gandesc ca iar o sa vina vremea.....
anda_magda spune:
miruta: crede-ma ca m-am uitat innebunita dupa rama, peste tot pe net si in magazine. garantat asta e cea mai buna in raport calitate-pret. si noi puteam cumpara de la real de ex, unde era cea mai ieftina vreo 145 lei, dar asta e muuuult mai performanta. toate pe care le-am gasit pana in 200 de lei aveau rezolutia 320x240. asta are 720x480. adica.... e net superioara.
bettyR spune:
anda_magda, multumesc de felicitari!
Referitor la taiatul din lisa nici eu nu sunt de acord cu asta, ce daca nu mai scriu fetele, teoretic dupa data nasterii apartin acestui grup, doar spatiu este destul, nu inteleg de ce deranjeaza ca exista cineva in lista. Poate nu mai pot scrie o perioada, poate mai tarziu doresc sa scrie, dar odata scoase afara ...
alynta27 spune:
Salutare! Sa aveti o saptamana buna!
Carla special petru tine, poate te mai linisteste!
http://www.youtube.com/watch?v=41inehZeLyg&NR=1
Te inteleg perfect! Si eu am trecut prin absolut toot ce ai scris tu! La noi mai functioneaza scosul afara, in natura! Copii acumuleaza multa energie in casa si se plictisesc! Accidente cu kk, pishu mai avem si noi! Cu imprastiatul am patito! Cu cataratul mai mereu! Pe mine ma dispera scotocitul si scosul lucrurilor in special din bucatarie! Cu Matei deocamdata e liniste! Nu-l mai imbranceste asa des! In schimb daca il certam imediat se duce sa-i faca o zbranca! Si eu am avut o stare nasoala ieri spre seara! M-a cuprins si un bocet... Nu am nimic cu copii, ii iubesc ca sunt ai mei! Dar parca as vrea sa am o ora de intimitate cu sotul-o plimbare scurta, un suc! Mereu aceleasi lucruri, acelasi peisaj! Omeneste cedezi...
Felicitari Larisei pentru istetime! Va fi inteleapta mamei!
Catalina ma bucur ca ne-ai dat un semn!
Betty felicitari pentru pasii micutei!
Si Matei da din fund la muzica!
Anda fain cadoul ales! Cred ca le va place nasilor!
Alina-Mirela cu DAVID (27.06.2007) si MATEI (15.05.2009)
POZE
www.totsites.com/tot/davidipate" target="_blank">pagina lui David
Cum a aparut Printul!
Un ingeras in viata noastra
anda_magda spune:
alina: ce bine ca esti pe aici. ia da-mi si mie ceva idei pt meniul de duminica cand o vom serba pe clara.
pana acum m-am gandit asa:
aperitiv:
rosii
branza
masline
icre
sunculita
salam uscat
oua umplute
............. aici mai trebuie sa ma mai gandesc sa mai completez cu ceva
apoi friptura de pui + porc
garnitura de cartofi natur
............... si aici parca ar mai merge ceva
tort si tiramisu
ma duc incapoi sa caut meniul ioanei ca sa ma mai inspir si de acolo.