LMA,ALESSIA ! Albinutze de Mai-Iunie 2009(72)
Raspunsuri - Pagina 18
ganesha spune:
Buna fetelor,
incet, incet imi vin si mie boii acasa, noroc ca timpul le rezolva pe toate si ma impac cu ideea. Ciudat este ca acum 2 ani cand am venit aici, am urlat zdravan cateva luni ca vreau acasa si ca nu-mi place nimic aici. Iar acum ma gandesc cum o sa pot eu trai fara ocean, parca m-a facut mama pe malul lui, asa de mult sunt inebunita dupa el . De un lucru m-am convins, ma leg f mult de locuri si vad ca imbatranesc si devin reticenta la schimbari. De locuit vom locui in Buc, dar problematic este ca neavand o locuinta a noastra va fi un pic mai dificil la inceput, pana gasim o chirie si ne asezam. Dar o sa ne descurcam, sper...
Alic ...Amir bea cerealele cu canita, cu cioc de la avent, iar consistenta este cam de 1/2 la portia de lapte, adica daca sunt 4 masuri de lapte, pun 2 de cereale ca sa fie fluide, sa poata bea.
Deea_24...imi ploua in gura, arata de vis baghetele cu salam si cascaval, o sa incerc si eu azi, maine.
[b]narcisica28[/]... felicitari pt operatie,, legat de fontanela, habar nu am, cert este ca lui amir nu i s-a inchis, chiar pe la ce varsta se inchide?
La noi e mare problema cu papa...nu mananca decat f fff putin, cate 50-60 de gr la o masa sau cate 50-60 ml lapte cu cereale. Ma dispera
au inceput sa i se duca si falcutele, e ca un pui de vrabie. Azi nu a vrut masa de fructe, si a facut un scandal monstru dupa san, pe care pana la urma am cedat si i l-am dat ca avea lacrimi siroaie in barba.
trimit mesajul ca vad ca s-a blocat, l-am inceput dimineata, acum e pranzul dar ma intelegeti voi
Bebe Beca spune:
Fetelor, a mancat Sara dovlecelul cu maaare placere, asa ca va recomand si voua reteta, vad ca a avut succes ca si pastele...
Am taiat 4 dovlecei rondele, am tocat marunt o ceapa medie si nu mai stiu cat usturoi, cred ca vreo 6-7 bucatele, dar cred ca ceapa si usturoiul se pun dupa gustul fiecaruia. Am pus in tigaie cu putin ulei si apa, la inabusit (ulterior mi-am dat seama ca puteam face asta la aburitor). Dupa ce s-au inmuiat putin dovleceii, am adaugat o legatura de patrunjel tocat marunt si smantana si ou si parmezan. Apoi am turnat amestecul intr-un vas, am pus parmezan deasupra si am dat la cuptor pana s-a aurit parmezanul. A iesit tare bun, mi-a placut si mie, iar eu sunt tare mofturoasa si mai subtire cu legumele...
Ioana, Rebeca (16.05.2004) si Sara (17.04.2009)
Creste fata mica... Creste si minunea Rebeca
http://community.webshots.com/user/Berecutza
http://community.webshots.com/user/bebeca2004
http://community.webshots.com/user/bebebeca
laurraa spune:
buna fetele
astazi am si ore si o mandra maraita la purtator,a adormit la 2 iar;
coraly, nici eu nu-i daduse rosii pana acum 3 zile,dar mai mult carnita se gateste in ele
beca,multam pt reteta
cris, si eu de acord cu bolul de sticla
carla, eu le-am taiat pastele marunt marunt, si atat; parerea mea este ca atunci dupa ce le termini de gatit baga-le la blander sa se faca pasta si e acelasi lucru; Maya mananca doar cu furculita sau cutitul marunt marunt
strunfita, multumim
mai am de citit, a venit tata ade la vaslui, revin
mami fericita de Maya Teodora (17.05.09) binecuvantarea si minunea noastra
poze cu noi si printesa ***www.onetruemedia.com/shared?p=925437d7a0f0c96a6a0847&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulete Maya***www.onetruemedia.com/shared?p=834e5a3921b68aa10112f5&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> albinutze mai iunie 09]****povestea nasterii
laurraa spune:
Citat: |
citat din mesajul lui anda_magda lauraa nu o sa fac singurica toate astea (din meniul pt ziua clarei). soacramea o sa execute tiramisu si probabil copanelel de pui la cuptor fiindca imi plac cum ies ei. iar cu restul ma va ajuta mama care o sa vina probabil joi sau vineri. sa va zic faza tare cu meniul... il scrisesem eu frumos pe o foaie si a gasit-o clara. a luat-o la smotoceala si apoi a lasat-o pe jos. cand sa o iau eu de jos, dupa ceva timp.... vad ca incepe sa picure ceva din ea. facuse pisulica pe meniul meu A venit bebica .... Din nou gotobina nevoie mare Deja mamica de Clara http://claraturcu.wordpress.com/ http://www.flickr.com/photos/magduta/ http://tac.families.com/ezb/1196095.png |
poze cu noi si printesa ***www.onetruemedia.com/shared?p=925437d7a0f0c96a6a0847&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulete Maya***www.onetruemedia.com/shared?p=834e5a3921b68aa10112f5&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> albinutze mai iunie 09]****povestea nasterii
laurraa spune:
fetelor voi gatiti/incalziti mancarea la cuptorul cu microunde? cuptorul meu gateste si la aburi si ma gandeam sa-i fac merele copate,dar sa ma risc?
CarlaV spune:
'Neata, am citit foarte putin, zic ceva si revin.
Philip, am o prietena care este neonatolog in Atlanta, am mare incredere in ea si mi-a zis ca e ok sa-i pun putina stevia la varsta asta. Stiu ca nu e foarte studiata, dar ma gandesc ca 2 picaturi de 5 ori pe luna nu fac rau.
Andata, multumesc pentru tot, stiu ca esti bine intentionata, dar, te rog, nu zice cuvinte ca "geniu", "precoce" etc. fiindca iar imi ies vorbe . Cu Saby aplicam izolarea, fara prea mult efect insa. Noroc ca o apuca rar sa faca asa toata ziua .
Va pup si revin mai pe seara.
-----------------------------------
Carla, mama Larisei din 15/06/09 si mama www.sabina.geneza.ro" target="_blank">Sabinei din 07/07/07
-----------------------------------
Larisa 6-12 luni***Larisa 1-6 luni***Sarbatori de iarna 2009
"Yesterday is history. Tomorrow is a mistery. Today is a gift. That's why it's called Present"
philip spune:
am pierdut mesajul...
carla, am inteles, sursa sigura
deaa, ce papa bun
anda, ce misto-i clara
alic, felciitari lui Naty, e o scumpa
lavinia, pupici, mai vino, please
laura, eu incalzesc in micro
ioana, dupa un an, cam 470-700 ml lapte de vaca
inca ceva, nu prea vad carne in meniurile voastre, nu le dati? ori ii dau eu prea des lui N?
ieri, de 11 luni, N a scotocit in gunoi si se servea cu niste paine uscata de la gratarul de duminica si azi molfolea servetele:
http://apha.shutterfly.com/13468
cris_82 spune:
ce bine e sa doarmi dupa-amiazabine ca mandra nu s-a trezit cand am plecat de langa ea
laurra eu i-am dat cuptorul cu microunde lu' mama in speranta ca-mi voi lua unul nou,dar sincer nu-i duc inca lipsa pentru ca oricum nu-l prea foloseamiar la moaca nu i-am facut/incalzit niciodata la el
philip piticania papa carnita cam de 4-5 ori pe saptamana,chiar daca la ea in meniu nu apara,cu siguranta capata cand mancam noi ca isi baga labutele in tot ce e pe masaP.S.:a mea are titulu de gunoiera sefaasta dupa ce am prins-o de nenumarate ori atat la gunoiul din bucatarie,cat si in cel de la baie
mami de brotac teroristMIRUNA(29 mai)
Brotac Terorist
anda_magda spune:
andreea N e foarte tare! bag seama ca tineti baiatu nemancat si s-a servit singur. bravo! asa trebuie, sa invete sa se descurce in viata!