LMA,ALESSIA ! Albinutze de Mai-Iunie 2009(72)
Raspunsuri - Pagina 16
Deea_24 spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui ramonaiani
Exact asa face si Daniel! Danseaza pe orice melodie (la jucariile cantatoare ale Elizei, la radio sau chiar cand suna telefonul meu mobil ). Eliza a fosit "IZA" pana duminica, cand s-a trezit de dimineata si a spus clar si tare: "Eee_liza" . I-a trecut perioada de gelozie, acum e un copil ascultator, ma ajuta la treburile casnice, ii dau sa duca rufe la locul lor, strangem impreuna jucariile, il linisteste pe Dani cand nu sunt eu in preajma "nu mai p'ange Dani!". Ce mai, ptiu, ptiu sa n-o deochi, dar ma bucur ca a crescut si i-a venit mintea la cap. Azi a facut niste puzzle-uri de 12 piese, cand termina unul spunea repede "altul" (sunt facute special pt copii de la 2 ani+, cu culori si forme geometrice), am invata-o cum sa puna primele piese in colturi (era dulce cum cauta 'colturile' intre piese) cum sa le gaseasca pe cele de la margine etc. Off, da Domnul sa fie cat mai multe zile ca asta de azi, cu copii cuminti si ascultatori . Mari, mami de dulceatza Eliza (06.09.2007) si bondarel Daniel (27.06.09) |
un dulce la amandoi! Bravo!
Raza noastra de soare www.flickr.com/photos/deea_24" target="_blank"> DARIAN RAFAEL (22.04.2009)
Darian's B-day ticker!>>>>> bebe mic >>>>> filmulete
cris_82 spune:
anda ce haioasa e clara si total fascinata de pian
alic nu conteaza tzolul ci mersulmersul ei usor impleticit te da pe spate..moamaaaaaaaa ce meniu...multttttttttttttttttttt dar bun
alynta vrei nu vrei mai avem si dimineti "minunate"de genul astadar lasa ca plimbarica o sa le consume energia
anda multumim..eu cred ca distractie e putin spus
alic eu ii dau cereale la pitica si numai din castronel papa ca partea cu biberonul ma cam incurca...adica la cantitati si nu vreau sa o obisnuiesc cu papica din bibe..ci numai lapte si nici ca-i mai masor cantitatea,ci direct la ochiometruin finctie de cat de disperata e ca sa pape
mami de brotac teroristMIRUNA(29 mai)
Brotac Terorist
Bebe Beca spune:
Buna dimi!
Felicitari celor doua noi mergarete!!!!!!!!!!!!!!! Vreau si eu copil mergatooooor!!!
Ioana, Rebeca (16.05.2004) si Sara (17.04.2009)
Creste fata mica... Creste si minunea Rebeca
http://community.webshots.com/user/Berecutza
http://community.webshots.com/user/bebeca2004
http://community.webshots.com/user/bebebeca
Raluca_Ioana spune:
Salut albinute!am reusit si noi sa intram pe net in sfarsit insa nu am apucat sa citesc inca nimic.ne scuzati absenta indelungata dar e motivata.dupa cum am scris si data trecuta noi lucram din nou la fast food fiindca angajata cea noua care se presupunea ca e bolnava(nu stim sigur) ne-a anuntat prin SMS() ca nu mai vine la lucru asa ca am ramas din nou sa lucram.momentan avem in proba pe cineva,recomandare de la o cunostiinta si pana acum nu a facut figuri.sper sa vrea sa ramana sa lucreze ca eu sincer sunt satula de ritmul asta nebun de viata.am nevoie de putina odihna ca mi s-a acumulat atata oboseala.
In rest suntem bine.Alexia creste,povesteste de toate pe limba ei si tot incearca sa mearga singurica dar nu prea reuseste inca.cand e frumos afara e toata ziua in curte sau la plimbare cu caruciorul(am gasit in sfarsit un carucior care sa-i placa si ei) cu Mitza sau cu bunicii iar prin casa se plimba cu antemergatorul,tinuta de o manuta sau in 4 labute.are perioade cand mananca ff bine sau cand manaca ff rau,perioade cand pune pe ea sau cand scade ceva grame si asa m-am saturat sa ma tot ingrijorez pt orice.am fost la control la dermatologie la Mures cu ea si ne-a spus ca e ok,momentan atopia a trecut cu Elidel dar e posibil sa revina mai incolo si atunci sa folosim din nou Elidelul dar in rest sa o dam doar cu o crema delicata cand e pielea mai uscata.
Cam atat despre noi momentan.ma bucur ca am prins un moment liber sa intru pe forum si sa va scriu cate ceva(chiar daca micuta m-a bazait intr-una sa ne jucam).sa speram ca dupa ce invata angajata cea noua sa lucreze o sa am mai mult timp pt mine.
La multi ani si multa sanatate uram si noi sarbatoritilor din zilele in care am lipsit!
Va las ca merg sa pun mogaldeata la somnic si pe urma sa mananc,sa pun la spalat si intru la munca.
Va pup si mi-a fost dor de voi!
tuturor!
Bebe Beca spune:
Deea, dar a facut ceva nazdravanii. Aia cu firul de iarba a fost maxima!
Alic, eu ii dau sarei cereale Hipp, cate 7 sau 8 linguri, le amestec cu apa pana au consistenta unei mamaligi, sau a grisului, de exemplu. Eu asa stiu ca se dau cerealele, daca le faci lichide, de pus in biberon, nu mai au aceleasi proprietati.
SoriLea, a doua strigare: unde sunteti? Sunteti bine?
Oana, felicitari Marei, are un vocabular tare fain! Nu ne-ai spus cum v-ati acomodat in tara. Multa sanatate piticului.
Nu mai pot sta, pup tot stupul drag. Inainte, sa va spun meniul:
ora 10: para cu banana
0ra 12: lapte cu cereale gata preparat (sau un iaurt - nu m-am hotarat inca)
ora 15: flan de dovlecei (adica un soi de dovlecei la cuptor)
0ra 18: o gustare, nu prea stiu ce, dati o idee la fata?
ora 20: cerealele de noapte buna.
Ioana, Rebeca (16.05.2004) si Sara (17.04.2009)
Creste fata mica... Creste si minunea Rebeca
http://community.webshots.com/user/Berecutza
http://community.webshots.com/user/bebeca2004
http://community.webshots.com/user/bebebeca
anda_magda spune:
deea super tare rafael!
alic: si eu ii dau clarei cereale tot la castronas cu lingurita adica. pun 5 linguri de cereale (de obicei humana sau nestle) si cca 160 ml lapte/apa, dar uneori mai pun si din ochi. oricum ies cam ca grisul, vorba ioanei.
ioana nu stiu ce sa zic de gustare....painica cu putin unt??? sau poate paste cu lapte daca ii dai dimineata iaurt.
multumim tuturor pt aprecieri!!!
clara nu e f vorbareata, adica balamajeste mai mereu cate ceva, dar nu ceva f inteligibil. din vocabular putem spicui: mama, tata (spus totusi mai des decat primul cuvant ), cahti-cahti (asta fiind catelul), etc (spus chiar asa cum se citeste), tpue, moa (cand vrea sa faca balonase de saliva ) si cam atat se intelege. restu.... om mai vedea mai incolo.
anda_magda spune:
offf.... ma tin de o gramada de vreme sa va zic, dar mereu uit: la diverta puteti comanda pe site fotografii 10x13 la pretul de 24 lei 100 buc. asta pana pe 3 mai. eu astept pana luni si dupa aceea dau comanda.
Deea_24 spune:
Anda gata, am pus pozicile cu papa aici http://community.webshots.com/album/577466734mkzFNL
Cele cu Darian tuns inca nu am apucat sa le upload-ez si tocmai s-a trezit isi savureaza ceaiul...
oanaalex felicitari Marei! Cred ca e o scumpica! imi pare rau ca tot aveti probleme de sanatate, sper din suflet sa scapati repede de toate, toate!
Beca micuta! E o dulceee! Si tu arati foarte, foarte bine!!!
Tocmai m-a sunat dr. daca pot duce piciul maine la vaccin... a fost un telefon FOARTE neasteptat!
Raza noastra de soare www.flickr.com/photos/deea_24" target="_blank"> DARIAN RAFAEL (22.04.2009)
Deea_24 spune:
Raluca_Ioana sper sa iasa cu va doriti cu noua angajata, imi pare rau ca esti asa aglomerata. Bine ca voi sunteti bine si printesa creste frumos!
narcisica28 spune:
Salutare mamici,
Absenta de pe topicul asta din motiv ca am devenit dependenta de Bazar, dar imi revin .
Nu am apucat sa citesc din urma, pe copilul meu il chinuie incisivii lateralii inferiori (lateralii superiorii nu-i avem) si la randul lui, el ne chinuie pe noi/mine, cu n treziri noaptea; trec ei si dintii si ne facem mari .
Noi suntem bine, temerile mele cu privire la operatie nu s-au adeverit si chirurgul se declara multumit, asa ca nu ne ramane sa ne rugam sa nu apara alte complicatii mai tarziu.
Vroiam sa intreb mamicutele cu cu copii "caposi" carora li s-a inchis fontanela, medicii v-au recomandat fara UV vara asta ?Si ce alte recomandari v-au mai facut; ex, noua ne-a zis fara branzica de vaci pana pe la 1 an si 3 luni.
Meniu ieri:
Toata noaptea tzitzi
in jur de ora 10, 2 mere golden micute cu cereale
12 tzitzi si somn 2 ore (pazit si leganat la nevoie)
14 mancarica de fasole verde (morcov,pastarnac, putin cartof, putina ceapa, pastai si putin ulei de porumb)
16.30 tzitzi si somn 1 h
18 cereale cu formula inclusa,
21 tzitzi si somn abia la 22.
Pupici dulci si abia astept sa recuperez ce am pierdut din urma.
Narcisa, mami fericita de Mihnea Stefan 25.05.2009
http://picasaweb.google.com/NarcisaPaterau