Prietene la bine si la greu ! 3
Raspunsuri - Pagina 9
![](images/user_woman.png)
Evy30 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui krelia Evy, sanatate lui Gabita! Eu sunt cam reticenta cu ceaiul de tei la baietei. Eu nici lu' hazband nu-i dau ceai de tei... ![]() ![]() ![]() (la multe sarbatoriri impreuna!) "Children make you want to start life over." [/font=Comic Sans MS][/purple][/b]Muhammad Ali |
oau ce tare ai fost
![](punk.gif)
sa stii , culmea , si eu m-am gandit ca ceaiul de tei are alte ...indatoriri ...sa le zicem , dar de tuse .. in fine .
fetelor, multumim mult pt sfaturi, si scuze ca nu am intrat insa sotul a ramas cu masinuta noastra pe la mecanic, ca s-a stricat si eu m-am luptat cu grasanul meu . nu vroia sa doarma, nici sa se joace nimik. drept urmare l-am imbracat si am plecat pe jos cu caruciorul la mamaie . si a fost tare bine cu exceptia trotoarelor ...care nu prea exista .
![](icon_smile_big.gif)
vad ca nu mai tuseste , decat asa odata la 2-3 ore . prin unrmare nu i-am dat nimic si vad ce face .
o duminica minunata va urez . la noi se anunta si maine cald, da nu ca azi , ca am scos limba de cald .
![](alcool.gif)
![](floare.gif)
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
Evy30 spune:
apropo de burtika , eu am inca linia pe mijoc , si am ramas cu muuulte vergeturi . desi am folosit crema , tot am facut .
nu mai scap de ele, insa sper sa se mai ascunda .
pupici
bafta la slabit . am inceput si eu sa mananc asa mai multe fructe , si laptic , mancare mai putin .sa vedem ce se intampla cu laptele .
eu oricum am muuult mai multe decat voi , asa ca am de dat .
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/monis5/monis5.jpg)
monis5 spune:
citat din mesajul lui krelia Si-acu', ma gandesc, cum naiba ii dau io copilului treaba din asta, daca mie nu-mi place? _ ![]() ![]() "Children make you want to start life over." Muhammad Ali |
sa stii K - chiar am vrut sa scriu un mesaj despre asta mai de mult si acum mi-ai amitit tu....
parerea mea e ca asta e o capcana in care eu m-am surprins cazand adesea: sa ma iau dupa cum sunt eu cand e vorba de copil. cred ca un mic secret in cresterea copiilor este constientizarea faptului ca sunt indivizi de sine statatori, cu mofturi, gusturi si dorinte aparte, intamplator asemanatoare dar foarte adesea diferite de ale noastre. Si dupa ce am facut dupa mine unele lucruri si nu mi-au iesit, am incercat sa observ mai bine copilul, sa aflu cumva de la el ce-i convine si ce nu.
Si ca sa revin la ideea ta, de unde mi-am si amintit cele de mai sus din putul gandirii mele
![](alcool.gif)
![](alcool.gif)
![](icon_smile_wink.gif)
Lumi ma bucur tare ca ai aparut si ma intristez tare ca ai vesti nu prea grozave despre pisicutza
![](pupic.gif)
Am citit pe la probleme tehnice, inclusiv cu moderatori / admin DC si chiar se vorbea despre notificarea asta cu PM... ca e ceva fishy cu ea, ca nu apare tot timpul.
Si ne stii doar, toata lumea s-a gandit la toata lumea. Sper totusi sa nu fie scapari...
monis si piticutzul Santiago (Iulian 02 nov '09)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/monis5/monis5.jpg)
monis5 spune:
Strumfy - foarte tare, zici ca nu se desurubeaza telefonul, huh? Bine ca nu l-ai pus direct la spalat sau sterilizat
Pfiu, bine ca nu a cazut Andra din pat! De fiecare data cand aud de astea imi propun sa fiu si mai atenta si parca tot nu-s destul de atenta mereu...
Many - inteles . Cred ca tanga gri se va asorta perfect cu sutienul roz sau mov OFC
al Mariucai
Lidia - la mine aicea in spate nu se aude behaituuuuul Ce faci draga mea?
ca de obicei, in we bat campii singurica pe aici, trimite-ma careva la plimbare
monis si piticutzul Santiago (Iulian 02 nov '09)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/gabitza35/gabitza35.jpg)
gabitza35 spune:
seara buna tuturor,
ma laudam ieri ca intru la citit ce s-a postat in urma, de unde, tot nerecuperata sunt, si ce am citit a fost mai mult in diagonala si la modul :vreo 2 mesaje acum, peste o ora iar cateva, si tot asa...asa ca am o mare varza in cap..
macar m-am luminat cu avocado, pt ca era una din intrbarile pe care intentionam sa o , adica nu stiam daca se coace , abureste ori ce altceva i se face
in alta ordine de idei, noi suntem bine...de aprox o saptamana am inceput cu suc de morcovi diluat, maine il combinam si cu suc de mere
(pt cine se intreaba cum diluat, pediatra mi-a spus sa-i dau in prima zi 10 ml suc morcov+10 ml apa plata, a doua zi 20 ml suc
=20 ml apa...pana la 60 mlsuc+60 ml apa, iar apao sa incep sa inlocuiesc apa cu suc de mar)... problema mea e ca nu stiu cat merg cu zeama asta (ralu tu ai tot asa ceva ?)
surprinzator pt mine, mucosii papa sucul de morcov, nu fac nazuri ( la cereale , simple, de orez, cam se strambau, cred ca nu le place totusi faptul ca sunt mai groase decat laptele si sucul)
probabil saptamana viitoare , cand mergem la bilant, probabil vom primi o schema de diversificare, daca nu, pentru ca sucul il beau la masa de dimineata, 10-11, voi continua cu piure de fructe ( in fara de clasicul mar, para si banana, eventual si avocado) ce alte fructe mai dati bebeilor?
mai tarziu o sa incep cu legumele, dar cred ca sar peste faza cu supa, ca deja cand ma gandesc maine 120 ml/copil suc administrati cu lingurita....nu scap sub o ora, sau fac ca astazi, cand, de la un anumit moment, cand s-au plictisit si ei si eu, am bagat sucul in bibe si asta a fost.....
in rest...toate bune...lui dragos aproape ii reuseste rotirea de pe spate pe burta, mai are de lucrat la modul cum tine manuta sub el, Eva in schimb ar sta numai in fund, si sa doarma asa daca s-ar putea, tot timpul e incordata si trage de ea, daca o tin in fund e cea mai fericita, rade cu gura pana la urechi
si ei au inceput sa interactionaze, se apuca de manute, eva se trage mereu spre dragos cand il vede, aseara o tineam pe burta deasupra lui si radea cu hohot cand li se intalneau privirile, a si filmat tati, dar mai spre final (greu cu mobilizarea)
scaune de masa inca nu am luat, trebuie neaparat sa-mi iau pt ca in scoici nu preaai au loc si se si incalzesc rau la spate...dureaza masa la noi...
scuze de placinta, dar vad ca eva intarzie cu trezitul si am avut timp, se pare ca ma mancau buricele degetelor...
poate mai revin, incerc totusi sa citesc si in urma
BTW, K sa-ti fie de bine
Dragos si
Eva _30.11.2009
mucosii
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/necunoscut.jpg)
smaranditza spune:
Andre, asa dulce e Chiara cum papa morcovetele Eu am ascultat filmuletul fara sonor, ca doarme copilu. Asa ca nu i-am putut auzi vocea lui tati de Chiara. Dar maine fac eu cum fac sa o aud
In ce priveste ideile si sfaturile astea haioase, cred ca ar fi fost super daca deschideam toate fetele o listuta de "perle" primite inca de la inceputul sarcinii. Am mai scris noi una-alta pe-aici, dar se uita...
Evy, si eu am ramas cu ceva vergeturi, desi m-am tot uns cu toate mirodeniile, mustelele si mama mustelelor atat in perioada gravidoseniei cat si dupa. Pe picioare s-au mai estompat, dar pe burtoi...nexam
Deja am inceput sa-mi caut costum de baie intreg pt la vara, ca sa nu sucombeze lumea pe plaja cand ma vede
RamoC, buna ideea cu banderolele alea. Nu ma gandisem la varianta asta. Eu o sa-i iau una saptamana care vine, dar tare am asa un feeling ca o sa zaca prin sertar aiurea...ca Timi nu suporta nimic pe cap si urechi.
Prin casa nu i-am pus caciula niciodata. Numai asta iarna a purtat-o asa...obligat fortat si rosu de nervi, intr-o frichineala continua.
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/shtephy/shtephy.jpg)
shtephy spune:
citat din mesajul lui Lidia74 KRELIA da te rog la fata un link cu albumul Stuff ca am inceput sa behai de cand caut ![]() Lidia ![]() |
http://family.webshots.com/photo/2068110920103936753FjIywB
_
Ramona , mamica Stefaniei(20nov2006) si a lui Iustin (4 dec 2009)
Poze cu Strumfici
_
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/strumfy_12/strumfy_12.jpg)
strumfy_12 spune:
citat din mesajul lui monis5 ca de obicei, in we bat campii singurica pe aici, trimite-ma careva la plimbare ![]() monis si piticutzul Santiago (Iulian 02 nov '09) |
Da de ce sa te trimit la plimbare??? De ceva vreme ma tot tin sa te intreb ceva pt oracol
![](icon_smile_big.gif)
Mami fericita de strumfita
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/shtephy/shtephy.jpg)
shtephy spune:
citat din mesajul lui monis5 ca de obicei, in we bat campii singurica pe aici, trimite-ma careva la plimbare ![]() monis si piticutzul Santiago (Iulian 02 nov '09) |
io-s pe aici la recuperari/flotari
![](icon_smile_big.gif)
vad ca pomenesti de
![](alcool.gif)
![](icon_smile_big.gif)
_
Ramona , mamica Stefaniei(20nov2006) si a lui Iustin (4 dec 2009)
Poze cu Strumfici
_
krelia spune:
Deci ...pentru Majoreta-Sefa
freza de mami de Albastrel tzutzupid ..si scuze...ca albumulul era cu cheita si nu aparea vizibil
Strumphy, relax, cunosc problema tastelor buclucase . Mie, intr-un timp, nu-mi functiona D-ul...iar acum, Ctrl de stanga e mort pt patie, de vreo luna aproape.
Monisu, am pricipit ce zici tu si de samburii de banana si de treaba cu personalitatile diferite ale copiilor. Eu, in general nu am chestii prea multe care sa nu-mi placa. Faza cu spanacul insa este horror. Nu pot sa-i simt mirosul, nici sa-l vad.....daramite sa-l mai si gatesc ....ca sa nu mai zic ca am oaresce filinguri nasoale cand vorbesc despre el
....drept pentru care, sunt ferm convinsa ca acest fel de mancare il va manca la bunici, ca io nu ma risc. Ultima oara cand am mancat asa ceva, am improscat bucataria lu' maminko. Acu' 30 de ani
....asa ca....
Evy, acu' mi-a venit alta perla in cap....ca deh, e ora aberatiilor la radio shantz ....ma gandeam oare ca sa echilibram balanta, ar trebui sa dm..o cane de ceai de tei cu o farfurioara de telina, alaturi?
Revenind , despre treaba cu ceaiul m-am intrebat si eu....oare ce cei o fi bun la copii (in ideea ca al meu ar bea ceai...apa a inceput sa mai bea, mai ales (si de fapt,m singura data cand o face) dupa masa de ora 10, cea cu diversificate, Probabil ii cere oranismul si pana ajunge sa-si dea seama ca e apa si n lapte.....deja trage vreo 10ml.
Gata, merg la nanel ca sigur pe la 1-2 avem program de zbarnaieli ..... cucoane, fete si flacai!
_ Krelia, mami de tzutzupid Rares-Mihai
Muhammad Ali