Prietene la bine si la greu ! 3

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns raluci_b spune:

Citat:
citat din mesajul lui many_bani
Raluci un masaj pe burtica cu ulei de ricin usor incalzit, in sensul acelor de ceasornic(sensul digestiei)ai incercat? noua homeopata ne-a recomandat, drept este ca ptr. colici, dar cine stie? Pupam Bubu mic.

facem de 2 x pe zi, si ce are renus cica tot un fel de colici sunt.......multumesc mult

Raluca, mamica de Remus Andrei(8 nov '09)
Poze BUBU
asa creste Bubu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariaandreai spune:

Buna seara,

V-am ajuns si eu din urma, ca tare sunteti vorbarete!

Incepem cu lauda (cra - cra, vorba cuiva )
astazi s-a intors si Miruna de pe burta pe spate
Pana acum nu as fi crezut ca va incepe in sensul asta, pt ca atunci cand statea pe burtica mi se parea ff concentrata sa-si sustina greutatea cu manutele, nici nu se intindea dupa jucarioare. Abia de vreo 2 zile a inceput sa isi foloseasca manutele si stand pe burta. Asa ca eu tot incercam sa o stimulez sa se intoarca de pe spate pe burta, dar mi-a aratat ea cine-i seful!

Asaaaa, sa ne laudam si cu achizitiile noi: ochelari si crema de soare. Ochelarii i-as fi vrut rosii cu buburuze, dar nu mai aveau pe stoc, asa ca am cumparat cu floarea soarelui. Crema am luat Babylove pana la urma si sunt super multumita (fara parabeni, minerale sau parfum).

Revin si cu o placinta, dar dupa baita.

toate fetele dragute si puisorii nazdravani

Maria si Miruna(11.12.2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andrecluj spune:

Many Nu are probleme, doar ca se trezeste o data pe noapte in patut, in patul mare deloc. Chiara Ada, vita mia , Chiara creste Odiseea plecarii noastre acasa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns krelia spune:

Fete, am facut un nou capitol

Listuta o voi mai aranja pe parcurs in functie de timp si chef, sper sa termin pana la capitolul urmator , astfel incat, cine il va deschide, sa poata concepe primul mesaj cu reply la mesajul meu, in asa fel incat sa avem mereu listuta pe prima pagina.

_
Krelia, mami de tzutzupid Rares-Mihai

"Children make you want to start life over."
Muhammad Ali

Mergi la inceput