Prietene la bine si la greu ! 3
Raspunsuri - Pagina 18
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/grigore_tina/grigore_tina.jpg)
grigore_tina spune:
ralu,distractie placuta.
Mami de Bebe George-Stefan (15.11.09)
http://picasaweb.google.com/105038517007457819848
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Lumi_Richard/Lumi_Richard.jpg)
Lumi_Richard spune:
Ohh,ce placere sa va citesc! Eu cred ca `acasa` este acolo unde sunt oamenii pe care ii iubesti!
Multumiri Krelia,Strumfy,RamoC,Lidia,Ancutica,Monis,Shtefy,Diana,Dymomo,Ionela,Lili,Ramonika,Ralu_seby si la toate celelalte care sunteti aici!
Intr-adevar,nu am prea mult timp sa stau pe net acum,Richard a venit doar pt doua saptamani tura asta,si marti pleaca,asa ca am incercat sa petrec cat mai mult timp cu el,plus ca iesim afara pana si dimineata,la 8-9!
Am descoperit un frumos cires japonez la biserica de la palat,lalelele din centru,cantecul mierlelor negre si terasa de la Ramada...toate astea ne cheama afara dupa fiecare masa a printesei!
Lumi SEXY MUMMY de Alexa Annabelle Denise 7 Oct 2009
Poze Alexa Annabelle Denise
![](images/user_woman.png)
Andrecluj spune:
Seara buna, Raluci Arunca te rog niste andive catre Italica, tare pofta imi e (se gaseste si aici, da' am uitat sa iau). Iti place si tie deci beikuku, ah? Eu continui sa ma joc cu el ca un copil prost. Cuscri Apoi puteri doar sa o treaca pragul? Si da, si eu mai vreau un bebe, desi sunt in etate, dar nu mai concep viata fara. Vad ca ati dat-o in italiana azi, adeca sa inteleg ca va fuse dor? Many Chiara cand doarme cu noi in pat nu se trezeste nici macar o data, doarme si 10 ore legat, in patul ei se trezeste daca ii cade suzeta. Eu o pun cu noi in pat cand pic de oboseala. Crissa Sunt curioasa ce ti-a raspuns pediatra, nu a ras de intrebare? As zice
-am fundul sa treaca, dar suna ciudat. Ralu Fun la maxim!
Noi avem de raportat 2 bucti de premiere: fiica-mea s-a ridicat in fundic, incercand sa prinda pisicile pe care la o salopetica in loc de picioare si s-a intors de pe spate pe burta. Cam atat, va pupam Chiara Ada, vita mia , Chiara creste Odiseea plecarii noastre acasa
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/raluci_b/raluci_b.jpg)
raluci_b spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Andrecluj Seara buna, Raluci Arunca te rog niste andive catre Italica, tare pofta imi e (se gaseste si aici, da' am uitat sa iau). Iti place si tie deci beikuku, ah? Eu continui sa ma joc cu el ca un copil prost. |
haleihop, prinde andiva. Imi place e putin spus
![](ilovey.gif)
![](icon_smile_big.gif)
sunt dispe un pic
![](plang.gif)
![](plang.gif)
![](chatterbox.gif)
![](plang.gif)
![](plang.gif)
![](plang.gif)
maine oare sa-i mai dau fructele sau nu?
![](plang.gif)
Raluca, mamica de Remus Andrei
![](bubumica.gif)
![](foto.gif)
asa creste Bubu
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Lumi_Richard/Lumi_Richard.jpg)
Lumi_Richard spune:
Pupaceli si felicitari speciale pt Danut de Dymo cu una bucata dintoc,Laurairina cu una bucata usa,Diana cu super-talent si Vladut cu super costum si super mamica,Andre cu Chiara care se ridica, Strumfy cu Andruta rostogolicioasa!
Si un brat de pt Lalu,as well!!! Offf, Monica,sa vii cu vesti bune despre hemangiomul ala!!!
Andrecluj spune:
Citat: |
citat din mesajul lui raluci_bsunt dispe un pic ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![](pupic.gif)
krelia spune:
Bonsorele!
Am venit de la molut...am reusit sa mai fac mici completari la listuta...insa tot in forma initiala. Sa-mi spuneti cum vreti asezarea noastra. In ordine alfabetica, in ordinea datei de nastere, in ordinea nasterii copiilor. Astept propuneri
Si pana una alta, sa va zic preturi comparative la maieuturile tip body.
Next - 55 de lei (bumbac mai grosut)
Z - 14 lei (mai foicica, asa, tot bumbac)
Prenatal - 34 de lei (tot foicica de bumbac)
MotherCare - 75 de lei/3 bucati (nici prea prea, nici foarte foarte)
Tex - 28 de lei/3 bucati (bumbacel potrivit)
Si, ca sa fie tacamul complet, i-am laut si un body din ala extensibil de la Andreea Marin...ca sa vaz cum functioneste
Gata, am fugit ca zbiara!
_ Krelia, mami de tzutzupid Rares-Mihai
Muhammad Ali
Andrecluj spune:
Eu n schimb, am o dilema cu diversificarea asta, desi nu cred ca ceea ce facem noi se numeste asa, inca e joaca. Se recomanda cate o lingurita de ceva inainte de laptic, ei, asa Chiara nu vrea. Ea papa o data la 4 ore, ca un ceas elvetian. daca ii dau acele ingurite la 2, 3 ore dup ce a papat,le accepta cu mare drag,inca imbratiseaza lingurita. Gresesc? Nici inainte de biberon,nici dupa nu reusesc sa- i dau nimic, inainte urla de foame si scuipa tot, dupa e satula si se sramba siloveste lingurita. No Chiara Ada, vita mia , Chiara creste Odiseea plecarii noastre acasa
Lumi_Richard spune:
Eu incerc sa scriu cat mai mult acum,din pacate nu mi-am luat notite si trebuie sa mai stau sa pun la munca neuronul...merge greu...oooff,ooff,mai mai...unde e memoria mea de alta data?!!!
Monis,aia e Mariana de la Vatra Dornei din parc? Mi se parea mie cunoscuta Am fost si noi acolo prin iunie anul trecut(cand eram 2 in 1) la o pensiune superba,aer curat,peisaj de vis!
Ce fain e la bunicii tai,te invidiez!!!! Vreau si eu acolo! Dar am observat ca Iuli a fost foarte incantat sa fie din nou acasa - la noi a fost vizibila incantarea pisicutei sa se vada din nou acasa cand ne-am intors de la Roman.