icter prelungit si colicist mic

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Taty spune:

Multumesc din suflet,Zmotocel! M-ai mai linistit putin, dar vom merge cit de repede la neurolog! Sa-ti dea Dumnezeu sanatate ca ne ajuti asa mult aici pe forum!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns G.AURA spune:

Problema noastra avem 2 an in iunie,prematur la 34 saptamani,eu am crezut intotdeauna ca este prematur,este mai incet,la 1 an si 4 luni sa pus diagnosticul de hipotonie,nu mergea inca singur,acuma tot nu are stabilitate pe picioruse merge ca si cum ar fi beat,deci avem o problema locomotorie si atat,vorbeste cuvinte usoare,intelege tot,inca nu leaga propozitii.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns G.AURA spune:

Problema noastra avem 2 an in iunie,prematur la 34 saptamani,eu am crezut intotdeauna ca este prematur,este mai incet,la 1 an si 4 luni sa pus diagnosticul de hipotonie,nu mergea inca singur,acuma tot nu are stabilitate pe picioruse merge ca si cum ar fi beat,deci avem o problema locomotorie si atat,vorbeste cuvinte usoare,intelege tot,inca nu leaga propozitii.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zmotocel spune:

prematurii au de obicei icter neonatal prelungit si cu valori mai mari ale bilirubinei.
tot din cauza prematuritatii se dezvolta mai lent. pana la un an, varsta lor se calculeaza luand in considerare gradul de maturitate. de obicei recupereaza incet- incet si ii ajung din urma pe copii nascuti la termen.
tot un consult neurologic poate spune exact daca a recuperat sau nu. daca necesita ceva tratament ajutator sau fizioterapie.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Simo27 spune:

Nu stiu de ce la mine in analize,bilirubina nu e trecuta ca la voi adica 20 virgula ceva...ca ma tot uit ca chioara si nu imi dau seama cat e.
Mie mi-au zis ca fototerapia nu il ajuta,ca e icter dupa ficat,nu inainte de ficat,asa m-a lamurit de numa!
Zmotocel,multumim

mami de David, Sam si Siluan

"Exista un singur copil cel mai frumos din lume,si fiecare mama il are"

Mergi la inceput

te referi la analizele de acum sau de cand era mic?

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui zmotocel

te referi la analizele de acum sau de cand era mic?
Pai intre analize sunt cateva zile,unele facute marti ,altele vineri.Tot 10 saptamani avea.

Mergi la inceput

ma gandeam ca ai analize de cand avea cateva zile si acolo nu vezi valorile.
pe astea de acum chiar tu ai scris cat sunt : ,BI:2,92,BT:8,91 si BD:5,99-valorile astea luni,iar vineri-BT:7,74,BD:5,34 SI BI:2,40

BI = bilirubina indirecta
BT = bilirubina totala
BD = bilirubina directa

Mergi la inceput

Da,eu le-am scris numai ca voi ziceati ceva de 20 virgula si la mine nu sunt cu zecimale.Aici nu pricepeam.Dar acum mi-am dat seama cum sunt,rele rau.Dr mi-a zis ca sunt de 3 ori peste nivelul maxim....

Mergi la inceput